- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ben tuzsuz söyledikten sonra yaptım.Bir süre poğaçalara kullandım süper oldu:)Ekşi maya yapsam gerisi gelecekte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tuzsuz söyledikten sonra yaptım.Bir süre poğaçalara kullandım süper oldu:)Ekşi maya yapsam gerisi gelecekte
Olmazmı yaa nasıl güzel olmuştur hemde.Ben tuzsuz söyledikten sonra yaptım.Bir süre poğaçalara kullandım süper oldu:)
Oyiyyyy onu pende bilmiyrum ince bilekEkmeklerini biliyoruzÇok becerikli sahiden:)
IcimdekiSonsuzDeniz 'nun marifetlerini bilmiyorum.Yoksa yemek ile mi ilgili
Ayy vallahi @tuzsuz_ruh um 1 numara Kokusu ta buralardan duyuluyor o mis ekmeklerininBen tuzsuz söyledikten sonra yaptım.Bir süre poğaçalara kullandım süper oldu:)
Kız kulağıma söyle neyidikokusu sanada mı geliyor yoksa taaaa sosyal medyalardan:)
Kesin o konudada beceriklidir benim denizim ama benim dediğim yetenek başka:) kendi isterse söylesin ben karışmayım.
Ben yöresel bi parça söyleyeyim sizlere,mutfakta en iyi yaptığım o çünkiDemek sosyal medyadan kokuları yayılıyor
Tamam kendisi söylesin bekliyorum
Soğuk yenebilecek sebze yemeği götürmeyi düşünürmüsün?Kızlar konu açacaktım ama hazır siz becerikli hatunlar burada toplanmışken buraya sorayım dedim; konunuzu dağıtmak gibi olmazsa bana yardım eder misiniz?
İşyerinde yediğim yemeklerden pek hoşlanmaz oldum aşırı kuru ve tatsız tuzsuz geliyor bana bu yüzden yemeğimi evden getirmek istiyorum ama yapacak fazla bir şey bulamıyorum. Her türlü sandviç çeşidini denedim neredeyse, tonbalıklı, tavuklu, hindi fümeli, sebzeli... Ama sandviç yemekten de sıkıldım. Ne önerirsiniz bana şöyle fazla kokulu olmayan, akşamdan hazırlanabilecek tarifleriniz var mı? Sandviç yemekten kurudum :/
Not: Salatayla doymuyorum ehehe. Aklıma gelen kızları etiketleyeyim diğer aklıma gelmeyenler de görürlerse umarım yardımcı olurlar. :)
Nevreste
_CaNanSu_
@-cantanem-
Makyajkolik13
yasminsay
IcimdekiSonsuzDeniz
Kuru birşeyler istiyorsan, poğaça olabilir, soğuk yiyebileceğin otlu gözlemeler olabilir, peynirli ya da ıspanaklı börekler, krep ve mücver de olabilir canım.Kızlar konu açacaktım ama hazır siz becerikli hatunlar burada toplanmışken buraya sorayım dedim; konunuzu dağıtmak gibi olmazsa bana yardım eder misiniz?
İşyerinde yediğim yemeklerden pek hoşlanmaz oldum aşırı kuru ve tatsız tuzsuz geliyor bana bu yüzden yemeğimi evden getirmek istiyorum ama yapacak fazla bir şey bulamıyorum. Her türlü sandviç çeşidini denedim neredeyse, tonbalıklı, tavuklu, hindi fümeli, sebzeli... Ama sandviç yemekten de sıkıldım. Ne önerirsiniz bana şöyle fazla kokulu olmayan, akşamdan hazırlanabilecek tarifleriniz var mı? Sandviç yemekten kurudum :/
Not: Salatayla doymuyorum ehehe. Aklıma gelen kızları etiketleyeyim diğer aklıma gelmeyenler de görürlerse umarım yardımcı olurlar. :)
Nevreste
_CaNanSu_
@-cantanem-
Makyajkolik13
yasminsay
IcimdekiSonsuzDeniz
Soğuk ve kokmayacak yiyecekler olarakta, pırasa, ıspanak, kereviz, dolma çeşitleri, barbunya, soslu sebze kızartmaları, soğuk yoğurtlu çorbalar gibi yemekler olabilir canım.Kızlar konu açacaktım ama hazır siz becerikli hatunlar burada toplanmışken buraya sorayım dedim; konunuzu dağıtmak gibi olmazsa bana yardım eder misiniz?
Nevreste
_CaNanSu_
@-cantanem-
Makyajkolik13
yasminsay
IcimdekiSonsuzDeniz
Günaydın :) ilahi denizKız kulağıma söyle neyidi
Ben yöresel bi parça söyleyeyim sizlere,mutfakta en iyi yaptığım o çünki
Ehem ehem ses ses tık tık tık
Çıktım karaayemişee
Ne yedumda ne bişee
Ne yedum da ne bişe
Çiiiksana kapilaraaa
Karaa gözli Ayişee
Kabul edildimmi yarışmaya,edildim di mi di mi
Kızlar konu açacaktım ama hazır siz becerikli hatunlar burada toplanmışken buraya sorayım dedim; konunuzu dağıtmak gibi olmazsa bana yardım eder misiniz?
Nevreste
_CaNanSu_
@-cantanem-
Makyajkolik13
yasminsay
IcimdekiSonsuzDeniz
Kuru birşeyler istiyorsan, poğaça olabilir, soğuk yiyebileceğin otlu gözlemeler olabilir, peynirli ya da ıspanaklı börekler, krep ve mücver de olabilir canım.
Fakat sürekli kuru gıdalar da yenmez ki
Kavanozda ya da iyi bir saklama kabı ile soğuk yemekler de götürebilirsin.
Soğuk ve kokmayacak yiyecekler olarakta, pırasa, ıspanak, kereviz, dolma çeşitleri, barbunya, soslu sebze kızartmaları, soğuk yoğurtlu çorbalar gibi yemekler olabilir canım.
Tabi ki seni yöresel türkücümüz ilan ettikKız kulağıma söyle neyidi
Ben yöresel bi parça söyleyeyim sizlere,mutfakta en iyi yaptığım o çünki
Ehem ehem ses ses tık tık tık
Çıktım karaayemişee
Ne yedumda ne bişee
Ne yedum da ne bişe
Çiiiksana kapilaraaa
Karaa gözli Ayişee
Kabul edildimmi yarışmaya,edildim di mi di mi
Sen beceriklisin maşaallah hafta sonları ayda bir sefer falan yaprak sarma sarabilirsin.Onu götürürsün,poğaça,börek,sandviç olabilir.Kendine saklama kapları alırsan zeytinyağlı yemekler çok kolay olabilir...Ekmek arası köfte,tavuk dürüm olabilir...Akşamdan pişirirsin sabah ekmek arası yaparsın...Kızlar konu açacaktım ama hazır siz becerikli hatunlar burada toplanmışken buraya sorayım dedim; konunuzu dağıtmak gibi olmazsa bana yardım eder misiniz?
Nevreste
_CaNanSu_
@-cantanem-
Makyajkolik13
yasminsay
IcimdekiSonsuzDeniz
Tabi ki seni yöresel türkücümüz ilan ettik
Hangi konu canımYöneticiler nerde yahu, adam mı kadın mı neyse neden hala müdahale edilmiyor.. çok merak ettim Nevreste
ahahah kuzum canım benim haberin yok muHangi konu canım