- 18 Mart 2018
- 30.032
- 118.470
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pışıık Kayısı çayı içtim daha şimdi,aha bu da fincanıYiyin davşanlar, ben size yaş pasta yapar yollarım. Bu haftada derece bizim
Sorması ayıp olmasın aeben kaç kilo oldu?Yiyin davşanlar, ben size yaş pasta yapar yollarım. Bu haftada derece bizim
Kayısı çayını niye içtin,mıçma problemi mi var?Pışıık Kayısı çayı içtim daha şimdi,aha bu da fincanı
O ne kız bit kadarPışıık Kayısı çayı içtim daha şimdi,aha bu da fincanı
Çok gezdiği doğru, kilosu maşallah fazla deyil. Yine iyi, onun yerinde başkası olsa daha fazla olurduSorması ayıp olmasın aeben kaç kilo oldu?
Çok geziyordu çoookk,yine aynı mı?
Fazla deseydin etiketleyip kızdıracaktım Gerek kalmadı etiketlemeye Eminsin değil mi fazla değil,son kararın mı?En son 70 idiÇok gezdiği doğru, kilosu maşallah fazla deyil. Yine iyi, onun yerinde başkası olsa daha fazla olurdu
Eminim 70 in altında 69 'ün üstündeFazla deseydin etiketleyip kızdıracaktım Gerek kalmadı etiketlemeye Eminsin değil mi fazla değil,son kararın mı?En son 70 idi
Hakkında hayırlısı buymus demek ki. Allah ne derse o. Rabbim en kisa surede sağlıklı bir bebek nasip etsin. Elimizden bişey gelmiyor, veren "O" alan "O" herşeyin hayırlısı.Kızlar Elçin’den haber var. Bugünkü doktor görüşmesinden sonra kürtaj gerçekleşmiş.
Perşembeye kadar beklememe gerek yoktu dedi. Bebek 3 hafta geriden geliyormuş ve kalbi durmuş
Kızlar Elçin’den haber var. Bugünkü doktor görüşmesinden sonra kürtaj gerçekleşmiş.
Perşembeye kadar beklememe gerek yoktu dedi. Bebek 3 hafta geriden geliyormuş ve kalbi durmuş
Rabbim şifa versinKızlar Elçin’den haber var. Bugünkü doktor görüşmesinden sonra kürtaj gerçekleşmiş.
Kızlar Elçin’den haber var. Bugünkü doktor görüşmesinden sonra kürtaj gerçekleşmiş.
Ne münasebetNe içsem dedim,o kalmış bitane,içtim,yeşilçayım var ama öteki kolay geldiKayısı çayını niye içtin,mıçma problemi mi var?
Allah sabır versin inşallah zor durum niki neydi arkadaşımızınKızlar Elçin’den haber var. Bugünkü doktor görüşmesinden sonra kürtaj gerçekleşmiş.
Oo üzüldüm şimdi,Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamandaGeçmiş olsun
Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın...
HE vardı yaAllah sabır versin inşallah zor durum niki neydi arkadaşımızın