- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Olabilir canımOylama çok zor olacak
Aynen
Acaba herkes kendi yoresine ait tarife mi oy verir yoksa damağa hitap eden tarife mi neye göre oy verecekler acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canımOylama çok zor olacak
Ayy herhalde beğendim. Çok severim zaten. Ellerine sağlık missssssBeğendin mi canım
Ben beğendiğime vereceğimAynen
Acaba herkes kendi yoresine ait tarife mi oy verir yoksa damağa hitap eden tarife mi neye göre oy verecekler acaba
Genelde beğendiklerine veriyorlarAynen
Çok teşekkür ederim canımAyy herhalde beğendim. Çok severim zaten. Ellerine sağlık missssss
Şükür Rabbime iyiyim. Dünya telaşı işte :) ne olsunÇok teşekkür ederim canım
Nasılsın neler yapıyorsun
Güzel tarifler yazılmış ama. Herkese başarılar
Allah iyilik versin canımŞükür Rabbime iyiyim. Dünya telaşı işte :) ne olsun
Teşekkürler
Aminnnn cümlemize.Allah iyilik versin canım
Tabi onsuz olur mu@tuzsuz_ruh siboş sen katılmıyor musun
Ahhh o sibel bir ekmekler yapıyor. Miss missss.. Çok becerikli benim arkadaşım. Forumun diğer becerikliside @DenizinYosunKokusu denizim. Onun yeteneği başka ama :)Tabi onsuz olur mu
Ekmeklerini biliyoruzÇok becerikli sahiden:)Ahhh o sibel bir ekmekler yapıyor. Miss missss.. Çok becerikli benim arkadaşım. Forumun diğer becerikliside @DenizinYosunKokusu denizim. Onun yeteneği başka ama :)
Kesin o konudada beceriklidir benim denizim ama benim dediğim yetenek başka:) kendi isterse söylesin ben karışmayım.Ekmeklerini biliyoruzÇok becerikli sahiden:)
@DenizinYosunKokusu 'nun marifetlerini bilmiyorum.Yoksa yemek ile mi ilgili
Demek sosyal medyadan kokuları yayılıyorkokusu sanada mı geliyor yoksa taaaa sosyal medyalardan:)
Kesin o konudada beceriklidir benim denizim ama benim dediğim yetenek başka:) kendi isterse söylesin ben karışmayım.
Bir ara bende heves ettim ekmek yapmaya. Hatta sibel çok yardımcı oldu sağolsun ama ben tembeli düşünce aşamasını geçemedim bir türlü. Anca siboşun ekmeklere bakıp iç geçirdimDemek sosyal medyadan kokuları yayılıyor
Tamam kendisi söylesin bekliyorum
Aynen biz de ara ara görüyoruz ama bir yapım aşamasına geçemedik:)Bir ara bende heves ettim ekmek yapmaya. Hatta sibel çok yardımcı oldu sağolsun ama ben tembeli düşünce aşamasını geçemedim bir türlü. Anca siboşun ekmeklere bakıp iç geçirdim
Ekşi maya yapsam gerisi gelecekteAynen biz de ara ara görüyoruz ama bir yapım aşamasına geçemedik:)