- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
İnat ettim yarin ben soylicem mihribaniNeyse bir süre onunla idare edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnat ettim yarin ben soylicem mihribaniNeyse bir süre onunla idare edersin
Uykuları kaçmasınİnat ettim yarin ben soylicem mihribani
Detay yok dogru ama ugrastirici genede:)) kurabiyeler be guzeldi:))Aynen uğraştırıcı detay gerektiren bir kategori:)Ama senin tarifte çok detay yok gibi:)Yani çok zorlamaz gibi:)
İnşaallah canım
Ola da bilir haniriske atmiyayim mi diyosunUykuları kaçmasın
Gördüm ablacım 40 kez bayıldım resimlere çok kaliteli çok güzel görünüyor hepsi müthişBen 40 resim ekledim 1 tane sorun çıkarmadı:)
Tabi uğraştırıcı kolay bir tarif değil ama resimlemen biraz daha kolay olacak:)Detay yok dogru ama ugrastirici genede:)) kurabiyeler be guzeldi:))
Hiç riske girmeyinOla da bilir haniriske atmiyayim mi diyosun
Teşekkür ederim canım balkon sefası yaptıkGördüm ablacım 40 kez bayıldım resimlere çok kaliteli çok güzel görünüyor hepsi müthiş
Insallah canim.. gerci tariflere bakiyorumda hepsu igrastirici tatlilarda dahilTabi uğraştırıcı kolay bir tarif değil ama resimlemen biraz daha kolay olacak:)
Hoşgeldin canım iyiyim sağol sen nasılsınYeni geldim eve canım
Nasılsınız?
Aynen bu kategoride kolay tarifimiz yok:)Insallah canim.. gerci tariflere bakiyorumda hepsu igrastirici tatlilarda dahil
İyi yapmışsınız abla şu sıralar hava iyiydi ama sıcaklıklar düşecekmiş kar bile yağabilirmişTeşekkür ederim canım balkon sefası yaptık
Ben idare eder durumdayım canım, sağolasınHoşgeldin canım iyiyim sağol sen nasılsın
Hava sabahları ve akşamları soğuk oluyor.Ama öğleden sonra birkaç saat iyi oluyor:)İyi yapmışsınız abla şu sıralar hava iyiydi ama sıcaklıklar düşecekmiş kar bile yağabilirmiş
Allah iyilik versin canımBen idare eder durumdayım canım, sağolasın
Cümlemize inşallahAllah iyilik versin canım
sen bu kategori de tembel çıktın canım, şimdiye kendi tarifini yapıp diğer tarifleri denemeye gecmen gerekiyorduDetay yok dogru ama ugrastirici genede:)) kurabiyeler be guzeldi:))
Nazar oldusen bu kategori de tembel çıktın canım, şimdiye kendi tarifini yapıp diğer tarifleri denemeye gecmen gerekiyordu
Zaten hep suç Nazar'ınNazar oldu