- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Yaş farkı var anlaşmaları kolay değil:)Pek anlasa bildikleri soylenemez
Bi dahaki kategori ne ki
Kategorilerimiz sürpriz oluyor.Açılınca öğreniyorsunuz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş farkı var anlaşmaları kolay değil:)Pek anlasa bildikleri soylenemez
Bi dahaki kategori ne ki
Kim iki tane yapmış canım tarifler genelde tek oluyor:)Nevo herkes iki tarif yapmis neredeyse benimki yanlarinda kucuk emrah gibi kalmasinyanina bi tanr daha yapayim diyorum oluyo mu oyle sonradan sey etme
Pek anlasa bildikleri soylenemez
Bi dahaki kategori ne ki
Yanlis mi gordum yani ackendur yemek yedim de geldim bi de tok karnina bakayimKim iki tane yapmış canım tarifler genelde tek oluyor:)
Yani kebap yapılmış yanına pilav o olabilir.Pideli köfte yapılmış yanına salata çeşitleri:)Bunlar olabiliyor:)Yanlis mi gordum yani ackendur yemek yedim de geldim bi de tok karnina bakayim
Ama onlar birlikte yapılıyormuş.Yani tarifin kendisi öyle:)Yoksa bir tantuni yanına çiğköfte kabul etmiyorum:)Dogru gormusum vallahatta bi arkadas 3 tarif yapmis
Dogru gormusum vallahatta bi arkadas 3 tarif yapmis
Ama bizim burda bi sey yanina baska bi sey yapilmaz kiYani kebap yapılmış yanına pilav o olabilir.Pideli köfte yapılmış yanına salata çeşitleri:)Bunlar olabiliyor:)
Ben şimdiden tahmin etmeye başlim anca, altıncı hiç bu, birden gelişmiyorYaş farkı var anlaşmaları kolay değil:)
Kategorilerimiz sürpriz oluyor.Açılınca öğreniyorsunuz:)
O arkadaş ben mi oluyorumDogru gormusum vallahatta bi arkadas 3 tarif yapmis
Ondan kilo almıyorsun değil mi:)Ama bizim burda bi sey yanina baska bi sey yapilmaz ki
Biz boyle kalorili seyler yeriz yalniz yeriz amasalata haric tabi
O da benim yemege uymuyor
Off ne edem ben nerelere gidemdusuneyim ben anama da sorayimbutun evren bana karsi yeminle
Hayir canim orkide diye bi arkadasO arkadaş ben mi oluyorum
Bilmem ben o bi taneyi bile yarim yamalak yiyorum ondandirOndan kilo almıyorsun değil mi:)
İşte o lohusa yemeği birlikte yapılıyor.Hayir canim orkide diye bi arkadas
Bilmem ben o bi taneyi bile yarim yamalak yiyorum ondandir
He tamam canımHayir canim orkide diye bi arkadas
Bilmem ben o bi taneyi bile yarim yamalak yiyorum ondandir
Oylama basladi mi?
Nerde nerde?