- 8 Aralık 2011
- 44.028
- 153.617
Amin hadi git uyu yarın yoğun heyacanlı bir gün olurAynen çok iyi denk geldi, Allah razı olsun, Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hadi git uyu yarın yoğun heyacanlı bir gün olurAynen çok iyi denk geldi, Allah razı olsun, Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen son kontrolleri yapıp uyumaya çalışayım.Amin hadi git uyu yarın yoğun heyacanlı bir gün olur
Allah'a emanet olsunAynen son kontrolleri yapıp uyumaya çalışayım.
Hayırlı geceler öpüyorum sizi Allah’a emanet olun
yarın mı Doğum Allah sağsalim hayırlısıyla kavuştursun birbirinize inşallah canım güzel haberleri bekliyoruz bizim yerimize de kokla cennet kokuluyuAllah razı olsun bitirdik takvimi çok şükür son gecemiz kısmetse
İnşallah nevoş Allah razı olsun, nasıl birşeyle karşılaşırım bilmiyorum, foruma giremem herhalde ama seninle illa ki konuşuruz
Sende bitanemAynen son kontrolleri yapıp uyumaya çalışayım.
Hayırlı gecelerHerkese iyi geceler
Nasipse inşallah yarın sabah 10-11 gibi. Amin Allah razı olsun, koklarım tabiyarın mı Doğum Allah sağsalim hayırlısıyla kavuştursun birbirinize inşallah canım güzel haberleri bekliyoruz bizim yerimize de kokla cennet kokuluyu
Allah bir nefeste kurtarsın canım, benim yeğenimde bugün 2. Bebeğini dünyaya getirdiAynen son kontrolleri yapıp uyumaya çalışayım.
Amin Allah razı olsun, oy maşallah hayırlı evlat olsun inşallah, Rabbim sağlıklı huzurlu ömür nasip etsinAllah bir nefeste kurtarsın canım, benim yeğenimde bugün 2. Bebeğini dünyaya getirdi
Amin canım, herkesinkini inşallahAmin Allah razı olsun, oy maşallah hayırlı evlat olsun inşallah, Rabbim sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin
Teşekkür ederim :)Sade soganda olur brnim bildigim, gecmis olsun
Sağolasın ablacımyasminsay , başın sağolsun canım Allah rahmet etsin
Büyük buluşmaya saatler kalmış pinkomBeklerse yarın sabah 10’da
1 haftadır hergün gelecek gibi davrandı
Soğanı ortadan ikiye kesp koymak da yarıyorBaşka alternatifi var mı Aslı'm ya
Karanfilim yok..
sağlıkla büyüsün analı babalı inşallah.Allah bir nefeste kurtarsın canım, benim yeğenimde bugün 2. Bebeğini dünyaya getirdi