- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Yani.. kiz nevos ben hele 2 gelin kv olursam kismetse yandilarki yandilar:)Bizde kayınvalide olacağız değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani.. kiz nevos ben hele 2 gelin kv olursam kismetse yandilarki yandilar:)Bizde kayınvalide olacağız değil mi
Haha bos ver kv yi bebisi dusun oh icin acilsin:)Öyle valla .. Nasıl sinir ettiyse
Böyle becerikli kayınvalide gelinlere ne kusurlar bulur:)Yani.. kiz nevos ben hele 2 gelin kv olursam kismetse yandilarki yandilar:)
Ay ben bulmamda erkekler anne becerisini istermis ya:)) ogretiyorum onlarada karilari yspmazsa onlar yspsin:)Böyle becerikli kayınvalide gelinlere ne kusurlar bulur:)
Seni tebrik ediyorumBen de öyle yapıyorum.Oğlumu sürekli tembihliyorum:)Eğer eşin çalışırsa hayat ortak her şeyi birlikte yapın diyorum:)Tabi çalışmazsada yapmalı:)Aslında anneler şunu anlamıyor.Oğlu bunu yapınca karısı ile sorun yaşamayacak ve çok mutlu olacak:)Ay ben bulmamda erkekler anne becerisini istermis ya:)) ogretiyorum onlarada karilari yspmazsa onlar yspsin:)
Yok bu sefer Antep usulü olacak
Keşke olsa canım yaa bunu da yeni keşfettimBaşka alternatifi var mı Aslı'm ya
Karanfilim yok..
Kiz bizede cadi gelin duser kesin:)) hahahaSeni tebrik ediyorumBen de öyle yapıyorum.Oğlumu sürekli tembihliyorum:)Eğer eşin çalışırsa hayat ortak her şeyi birlikte yapın diyorum:)Tabi çalışmazsada yapmalı:)Aslında anneler şunu anlamıyor.Oğlu bunu yapınca karısı ile sorun yaşamayacak ve çok mutlu olacak:)
Sade soganda olur brnim bildigim, gecmis olsunBaşka alternatifi var mı Aslı'm ya
Karanfilim yok..
Aynı kafadayız canım:)Birde bu zaten gelişimlerine faydalı oluyor:)Kiz bizede cadi gelin duser kesin:)) hahaha
Bi komsum var o demisti:)) kv ler kotuyken geljn oldum, gelinler kotuyken ben kv oldum:)) diyee
Kendileri icin ogrensinler istiyorum birde... sogra kurarken yardimci olmakarini istiyorum.. biseyler yediklerinde paketinj cope atmalarjnj.. kirli camasrlarinj sepete ya da mskina icind stmslsri gerektigini.. ogrensinler. Ben erkek kiz ayirmiyorum . Kizim kucuk daha ama planim bu
Diyete mi başlıyorsun
Er neler yapiyosun? Yogunsun dimi? Ne zamsn grliyo senin tarif:)Aynı kafadayız canım:)Birde bu zaten gelişimlerine faydalı oluyor:)
Oğlum zaten evde 3 bayanla büyüyor.Bu sebeple çok ilgili:)Yalnız kalabilirler her ihtiyaçlarını karşılasınlar
Çok yoğunum canım yaEr neler yapiyosun? Yogunsun dimi? Ne zamsn grliyo senin tarif:)
Aynen canım bşyler yapmalısın ılık suya limon karabiber bal zencefil karıştırıp içebilirsin zencefil bal bi kaç damla limonla macun gibi yapıp bi çay kaşığı yiyebilirsin Makyajkolik13 evde yapılabilecek başka bşy gelmiyor aklıma valla yaaSagol canim karanfilim yok... su anda kasintim var hapsirigim suan bisiy yapmam lazim.
Ya bende hic sevmiyorum bu foto islerini ya: ( bende savah 6 da kalkiyorum ama kiz gece 41 defa uyandiriyo: ( gece 3 te bazen bdv da geziniyom sayesinde:))Çok yoğunum canım ya
Yani akşam pc ye oturup buraya yazana kadar 1 dk durmuyorum.Sabah 6'da kalkıyorum:)
4-5 gün içinde yapmak istiyorum ama olur mu bilmiyorum:)Tarifim kolay sayılır ama detayları çekmek biraz zaman alabilir o sebeple geniş bir zaman ihtiyacım var:)
Sağlıklı olsun canım bu günlerde geçer:)Ya bende hic sevmiyorum bu foto islerini ya: ( bende savah 6 da kalkiyorum ama kiz gece 41 defa uyandiriyo: ( gece 3 te bazen bdv da geziniyom sayesinde:))
Ya bende hic sevmiyorum bu foto islerini ya: ( bende savah 6 da kalkiyorum ama kiz gece 41 defa uyandiriyo: ( gece 3 te bazen bdv da geziniyom sayesinde:))
Gececek tabii inaniyorum buna:)Sağlıklı olsun canım bu günlerde geçer:)
İnşaallah canımGececek tabii inaniyorum buna:)
kulağıma fısılda öyleyseBulursun canım daha bir sürü tarif var:)