- 16 Ağustos 2010
- 293.031
- 602.896
- 43
Ne olmuş PinkomNe olmuş ya buraya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmuş PinkomNe olmuş ya buraya?
Benim canım diyet aşerdiDiyete mi başlıyorsun
Ne olmuş ya buraya?
İhtiyaç varsa iyi olmuş.Benim de aşeriyor ama yanaşmıyorumBenim canım diyet aşerdi
Uyukluyorsunuz, çenesi düşük kimse kalmamışNe olmuş Pinkom
Ooo kimler gelmiş, ne güzel tesadüf böyle
Aynen sesleri çıkmıyor.Ama ben buradayımDoğum ne zaman Pinko'mUyukluyorsunuz, çenesi düşük kimse kalmamış
Herşeyi aşererirsek sonunda diyete aşermek zorunda kalırızİhtiyaç varsa iyi olmuş.Benim de aşeriyor ama yanaşmıyorum
Aynen öyle oluyorNe güzel başlamışsınHerşeyi aşererirsek sonunda diyete aşermek zorunda kalırız
Beklerse yarın sabah 10’daAynen sesleri çıkmıyor.Ama ben buradayımDoğum ne zaman Pinko'm
Aklımdasım arada yazmasamda gelip takvimine bir göz atıyorumOoo kimler gelmiş, ne güzel tesadüf böyle
Hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruzBeklerse yarın sabah 10’da
1 haftadır hergün gelecek gibi davrandı
Tahliller filan Pazartesi’yi bulur bakalımAynen öyle oluyorNe güzel başlamışsın
Olsun bir yerden başlamak lazım:)Tahliller filan Pazartesi’yi bulur bakalım
Allah razı olsun bitirdik takvimi çok şükür son gecemiz kısmetseAklımdasım arada yazmasamda gelip takvimine bir göz atıyorum
İnşallah nevoş Allah razı olsun, nasıl birşeyle karşılaşırım bilmiyorum, foruma giremem herhalde ama seninle illa ki konuşuruzHadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz
Tamam canım bekliyorumAllah razı olsun bitirdik takvimi çok şükür son gecemiz kısmetse
İnşallah nevoş Allah razı olsun, nasıl birşeyle karşılaşırım bilmiyorum, foruma giremem herhalde ama seninle illa ki konuşuruz
Öyle kuzumyarın işlerimi toplarsam hastaneye gidip tahlillerimi vereyimOlsun bir yerden başlamak lazım:)
Bende tam zamanında gelmişim dualarım seninle Allah yar yardımcın olsun kuzum güzel müjdeli haberlerini bekliyorumAllah razı olsun bitirdik takvimi çok şükür son gecemiz kısmetse
İnşallah nevoş Allah razı olsun, nasıl birşeyle karşılaşırım bilmiyorum, foruma giremem herhalde ama seninle illa ki konuşuruz
İnşaallah canımÖyle kuzumyarın işlerimi toplarsam hastaneye gidip tahlillerimi vereyim
Aynen çok iyi denk geldi, Allah razı olsun, Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallahBende tam zamanında gelmişim dualarım seninle Allah yar yardımcın olsun kuzum güzel müjdeli haberlerini bekliyorum