- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Canım bugün doğum yapıyordun galiba. Sağlıkla kucağına al, doğumun kolay olur InşallahNe olmuş ya buraya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün doğum yapıyordun galiba. Sağlıkla kucağına al, doğumun kolay olur InşallahNe olmuş ya buraya?
Iyi gunler, menu de bugun ne var ?Iyi gunler efendim ..
:)) dun kuruyla pilav yapmistim:)) fasulye artti tekrar pilav yapmak istemiyom.. onu yesin esim isten gelince tyrsu yogurtla:)) cocuklara bilmiyorum: (Iyi gunler, menu de bugun ne var ?
Afiyet olsun canım, taze fasulye ve soslu makarna var :):)) dun kuruyla pilav yapmistim:)) fasulye artti tekrar pilav yapmak istemiyom.. onu yesin esim isten gelince tyrsu yogurtla:)) cocuklara bilmiyorum: (
Senin ne var menude:))
Dolapta benimde taze fasulye varda cocuklar yer mi:)) dun fasulye bugun fasulye gibi olur diye dusundum birde:)) pirasa var ama onunda birazi mucver olcak birazini borek yaparim sanirim. Kafam karisti simdi:))Afiyet olsun canım, taze fasulye ve soslu makarna var :)
Çocuklara sorsan anne şunu yap demiyorlar mı ? :)Dolapta benimde taze fasulye varda cocuklar yer mi:)) dun fasulye bugun fasulye gibi olur diye dusundum birde:)) pirasa var ama onunda birazi mucver olcak birazini borek yaparim sanirim. Kafam karisti simdi:))
Ispanaklı kıymalı haşlama içli köfte varIyi gunler, menu de bugun ne var ?
Çok şükür, sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun :)Selam hanımlar
pinkstrap doğum yapmış
Her şey yolundaymış
Bebeğimiz analı, babalı sağlıkla büyüsün inşaallah
Darısı diğer gebelerimize ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımıza
Ellerine sağlık canım :)Ispanaklı kıymalı haşlama içli köfte var
Amin inşaallah:)Çok şükür, sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun :)
Ellerine sağlık canım :)
Nasil oldun canim .. annem ihlamur limon kaynatmis ben gelmeye onu ictim dinlenmeye calisiyorum.. aksam da tiyatroya gidicez.Hayırlı akşamlar hanımlar
Selam hanımlar
pinkstrap doğum yapmış
Her şey yolundaymış
Maalesef : (Çocuklara sorsan anne şunu yap demiyorlar mı ? :)
Aahh ne guzel bir haber boncuum.. Allah anali babali buyutsunSelam hanımlar
pinkstrap doğum yapmış
Her şey yolundaymış
Çok teşekkür ediyorum cok naziksinizKesinlikle çok iyi yemek yapıyorsunuz katıldığınız yarışmalara baktım da sunumunuz herşeyiniz Harika :)
Oyyyy maşallah pinkoma pinkstrap canimmm çok, çok sevindim Rabb'im analı babalı buyumesini,huzurla,saglikla büyümesini nasip etsin seni ve bebegini cokkk öpüyorumSelam hanımlar
pinkstrap doğum yapmış
Her şey yolundaymış