- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Ama iste gun gelir corbasini icmeye gidersin..Kaynanası ile arası iyi değilmiş. az dedikodu yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama iste gun gelir corbasini icmeye gidersin..Kaynanası ile arası iyi değilmiş. az dedikodu yapalım
Aman Aman benim ki benden uzak Allaha yakın olsun. Bildiği halde bi hayırlı olsun demedi, ne bana ne oğluna.Ama iste gun gelir corbasini icmeye gidersin..
Hayırlı akşamlar canım. Nasılsın ?Hayırlı akşamlar
Hayirli aksamlar.nevosumHayırlı akşamlar
Seninkinin sorunu ne yau?Aman Aman benim ki benden uzak Allaha yakın olsun. Bildiği halde bi hayırlı olsun demedi, ne bana ne oğluna.
İyiyim canım sağol sen nasılsınHayırlı akşamlar canım. Nasılsın ?
Nasılsın canımAklına başka tarif gelmedi mi?Hayirli aksamlar.nevosum
Ayy nevoos sorma iyiyim hastaligi kabul etmiyorum dedim dedigimden beri hapsuruyorum...Nasılsın canımAklına başka tarif gelmedi mi?
Geçmiş olsun canım dikkat et çalışıyorsun zor olurAyy nevoos sorma iyiyim hastaligi kabul etmiyorum dedim dedigimden beri hapsuruyorum...
Hee gelmez mi ama hepsi kapilmis anlasilan ondan sormuyorum
Açılsın düzeltirim canımNevros tarifimi ekledim ama başlığım kalmış
Yaa pofff valla hic cekilmez mecbur ise de gidiyoruzz...yatiyim bari ben..Geçmiş olsun canım dikkat et çalışıyorsun zor olur
Sor belki istenmemiştir
Pek görsel matah birşey olmadı ama katılmış oldumAçılsın düzeltirim canım
Yat dinlen canımYaa pofff valla hic cekilmez mecbur ise de gidiyoruzz...yatiyim bari ben..
Hayırlısı olsunPek görsel matah birşey olmadı ama katılmış oldum
Sagol canim karanfilim yok... su anda kasintim var hapsirigim suan bisiy yapmam lazim.Geçmiş olsun hanımlar yarım soğana 7-8 tane karanfil batırıp odanıza koyun burun ve öksürük için iyi geliyormuş ben oğlumda denedim rahat uyuyabiliyor
Kendi kendine sorunları var bizde çözmüş değilizSeninkinin sorunu ne yau?
Allah iyilik versin canım, bende iyiyim şükürİyiyim canım sağol sen nasılsın