- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Papatyam_23
-
Tedavisi olan bir rahatsızlıktır bu hemoroid,ilaç verir saniyelik olan bir kontroldur sadece.
Hemoroidi tetikleyen en büyük neden stres ve üzüntü sizin bu rahatsızlığınızın sebebi eşiniz bile olabir yapmayın kendinize değer verin azıcıkMecbur
Teşekkür ederimTedavisi olan bir rahatsızlıktır bu hemoroid,ilaç verir saniyelik olan bir kontroldur sadece.
Bir çok insandada vardır.
Sizin hemeroid dışında asıl sıkıntınız var.Öyle gerçektende
Mecbur derken aile sıkıntısımı yoksaMecbur
Aileniz biliyormu bu durumu.Teşekkür ederim
Eşim beni sewmiyir ilgisiz sevgisiz saygısız ne diyin daha bende artık hayattan bıktımSizin hemeroid dışında asıl sıkıntınız var.
Mecbur derken aile sıkıntısımı yoksa
Hayir bilmiyorlarAileniz biliyormu bu durumu.
Zorakimi evlendiniz bu adamla.Eşim beni sewmiyir ilgisiz sevgisiz saygısız ne diyin daha bende artık hayattan bıktım
Şu aralar psikolojim bozuk zatenHemoroidi tetikleyen en büyük neden stres ve üzüntü sizin bu rahatsızlığınızın sebebi eşiniz bile olabir yapmayın kendinize değer verin azıcık
Anlatsanız peki bunu.Hayir bilmiyorlar
Hayır görücü usulüZorakimi evlendiniz bu adamla.
Fark etmez gerçide,hep miböyleydi eşiniz size karşı sonradan mı değişti.Hayır görücü usulü
Bana diyor git babanlara seni iyikestirsinler sonra gelAnlatsanız peki bunu.
Sıkıntı yaratırmı size sonrasında,diyecemde yaratır gibi.
İlk zamnlar iyidi 9 ay sonra oğlum doğdu değişti hemen aldatmami dersiniz dayak küfür parasızlık bu yaşımda çok acı çektim zorlandım herşeyi Allah'a havale ediyorumFark etmez gerçide,hep miböyleydi eşiniz size karşı sonradan mı değişti.
Ailen yok mu senin?Şu aralar psikolojim bozuk zaten
Gdin bencede ama bir zahmet ne olur geri dönmeyin bu şuursuz adama yakmayın kendnizi heba ediyorsunuz boşuna.Bana diyor git babanlara seni iyikestirsinler sonra gel
Şiddette görmüşsünüz hala devam ediyormu bu durum.İlk zamnlar iyidi 9 ay sonra oğlum doğdu değişti hemen aldatmami dersiniz dayak küfür parasızlık bu yaşımda çok acı çektim zorlandım herşeyi Allah'a havale ediyorum
Yaş da doğruysa 23. Sen de bir anne baba evladısın, gerekirse gider onlarla yaşarsın en kötü anne-baba muamelesi bu adamdan bin kat iyidir. Neyine muhtaçsın bu adamın?Bana diyor git babanlara seni iyikestirsinler sonra gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?