Hemoroid

Papatyam_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
76
23
88
26
Arkadaş kusura bakmayın burda size içimi dökmek istedim bende doğumdan sonra makatimda 2 tane meme var görünüyor kaç yıldır böyle 4 senedir tuvalet esnasında sisiyorlar yanma ağrı oluyor ve taharetlenmeme rağmen kötü koku geliyor eşimde söylüyor şuan daha kötüyüm kaşınma yanma koku makat ta çatlama memeler psikolojim bozuldu eşimde tam beni üzüyor sürekli senden koku geliyir diyor aramız bozuk rahatsız olduğunu soyluyemiyirum utancımdan benden soğur...arkadaşlar yardım edin lütfen teşekkürler

Genel cerrahi bölümüne. Eşinizin rahatsızlığından ve konuşmasından önce kendi konforunuzu düşünün, 4 sene dile kolay.
Belki kolayca ilaçla tedavi olacaksınız belki de ameliyatla geçecek.

4 sene mi?! Doğumdan sonra hiç jinekoloğa gidip muayene de mi olmadınız? Sizi gereken bölüme sevk ederdi.. Acile bile gitseniz müdahele edilir bu durumda..

Kendinizi neden bu kadar ihmal ediyorsunuz anlamak mümkün değil..
Eşimin yüzünden hastayım desem sanki umursuyor dün söylemek zorunda kaldım rahatsizm dedim hastaneye gitmem gerek bana sen yalan söylüyorsun kendini yikamiyursun sonra da bahane uyduruyursun diyi

Kendinize iyi bakmamissiniz yapmissiniz bir hata bi an evvel doktora gidin , eşiniz biraz anlayisli olmali hastalik bu biraz empati yapmasi gerekir hemoirdniz ilerlemis durumda bi an evvel tedavi olun nasil dayandiniz öyle

Eşimin yüzünden hastayım desem sanki umursuyor dün söylemek zorunda kaldım rahatsizm dedim hastaneye gitmem gerek bana sen yalan söylüyorsun kendini yikamiyursun sonra da bahane uyduruyursun diyi
Eşinizin uzmanlık alanı nedir?
Niye kendi sağlığınız için dahi bir adamın onayını alacak kadar kendinize değer vermiyorsunuz?

Kendinize iyi bakmamissiniz yapmissiniz bir hata bi an evvel doktora gidin , eşiniz biraz anlayisli olmali hastalik bu biraz empati yapmasi gerekir hemoirdniz ilerlemis durumda bi an evvel tedavi olun nasil dayandiniz öyle
Hiç sormayın bu illet yetmezmiş gibi bide o üstüme geliyor kendini temizlemiyirsun diyor ya

Doktora görünmenizi mi istemiyor? Doğumu da mı evde yaptınız?

Kusura bakmayında eşiniz hiç görmedimi bu durumu,hiç mi merak etmedi.
Genel cerrahiye gitmeniz lazım bunun için,ilaç verirler yediklerinizede dikakt etmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…