- 3 Ağustos 2018
- 76
- 23
- 88
- 26
- Konu Sahibi Papatyam_23
-
Bir genel cerraha muayene olacaksınız, tek çözüm bu. Hangi bölüme gitmem gerekki
Teşekkür ederimGenel cerrahi bölümüne. Eşinizin rahatsızlığından ve konuşmasından önce kendi konforunuzu düşünün, 4 sene dile kolay.
Belki kolayca ilaçla tedavi olacaksınız belki de ameliyatla geçecek.
Evt hiç gitmedim şimdi daha kötü oldum dis hemoroid olmusum4 sene mi?! Doğumdan sonra hiç jinekoloğa gidip muayene de mi olmadınız? Sizi gereken bölüme sevk ederdi.. Acile bile gitseniz müdahele edilir bu durumda..
Kendinizi neden bu kadar ihmal ediyorsunuz anlamak mümkün değil..Evt hiç gitmedim şimdi daha kötü oldum dis hemoroid olmusum
Eşimin yüzünden hastayım desem sanki umursuyor dün söylemek zorunda kaldım rahatsizm dedim hastaneye gitmem gerek bana sen yalan söylüyorsun kendini yikamiyursun sonra da bahane uyduruyursun diyiKendinizi neden bu kadar ihmal ediyorsunuz anlamak mümkün değil..
Eşinizin uzmanlık alanı nedir?Eşimin yüzünden hastayım desem sanki umursuyor dün söylemek zorunda kaldım rahatsizm dedim hastaneye gitmem gerek bana sen yalan söylüyorsun kendini yikamiyursun sonra da bahane uyduruyursun diyi
Hiç sormayın bu illet yetmezmiş gibi bide o üstüme geliyor kendini temizlemiyirsun diyor yaKendinize iyi bakmamissiniz yapmissiniz bir hata bi an evvel doktora gidin , eşiniz biraz anlayisli olmali hastalik bu biraz empati yapmasi gerekir hemoirdniz ilerlemis durumda bi an evvel tedavi olun nasil dayandiniz öyle
Doktora görünmenizi mi istemiyor? Doğumu da mı evde yaptınız?Eşimin yüzünden hastayım desem sanki umursuyor dün söylemek zorunda kaldım rahatsizm dedim hastaneye gitmem gerek bana sen yalan söylüyorsun kendini yikamiyursun sonra da bahane uyduruyursun diyi
İzin vermesse nasıl hastaneye gidebilirim sizceEşinizin uzmanlık alanı nedir?
Niye kendi sağlığınız için dahi bir adamın onayını alacak kadar kendinize değer vermiyorsunuz?
Kusura bakmayında eşiniz hiç görmedimi bu durumu,hiç mi merak etmedi.Eşimin yüzünden hastayım desem sanki umursuyor dün söylemek zorunda kaldım rahatsizm dedim hastaneye gitmem gerek bana sen yalan söylüyorsun kendini yikamiyursun sonra da bahane uyduruyursun diyi
Doğumlarım hastanede oldu ama hemoroid olduğumu bilmiyorDoktora görünmenizi mi istemiyor? Doğumu da mı evde yaptınız?
Şakadır umarım bu durumda izin nedir hanımefendi siz kölemisiniz.İzin vermesse nasıl hastaneye gidebilirim sizce
Görmez ki onun gözü kör bana karşıKusura bakmayında eşiniz hiç görmedimi bu durumu,hiç mi merak etmedi.
Genel cerrahiye gitmeniz lazım bunun için,ilaç verirler yediklerinizede dikakt etmeniz lazım.
Köle degilki o işin vermedigi sürece annemlere bile gidemiyorum 15dkkalik yolŞakadır umarım bu durumda izin nedir hanımefendi siz kölemisiniz.
Sağlık bu sonuçta,aynı dert onda olsaydı ne oalcaktı peki yandım allah diyip doktora koşardı kesin.Görmez ki onun gözü kör bana karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?