hemoroid ya da çatlaktan tamamıyla kurtulan var mı? yardım edin

canım bende araştırmadığım yer kalmadı aynı senin gibi ameliyatı oldum zaten yırtılan ve yırtılmayan tüm kasları alıyorlar ameliyatta... daha doğrusu aldılar benimkileri şükürler olsun şu an rahatım
dediğin gibi kabızlık düzelmiyor 3 gün düzgün 5 gün bozuk kaç gündür mesela yine kabızım cünkü yarımdan az muz yedim yemez olaydım.. botoks geçici diyor doktorlar.. yoksa bende yaptıracaktım.. su aralar iyiyim de şu an cıkmam gerek yine yazıcam kusuruma bakma

Teşekkür ederim, bende iki gündür fena değilim bakalım işe yarayacakmı bu botox, yoksa bende ameliyat olacağım, gebe kalmadan bu işi halletmem lazım...

Teşekkür ederim, bende iki gündür fena değilim bakalım işe yarayacakmı bu botox, yoksa bende ameliyat olacağım, gebe kalmadan bu işi halletmem lazım...

aman diyim ben hamile kalmıştım bu sorunla geberdim geberdim ilaç ta alamıyorsun kremler kortizonlu zaten..
en iyisini yapıyorsun şu anda bende aynıyım düşük yaptıktan sonra derhal ameliyatı oldum.. yapan doktor bu konuda uzmandı istersen adresını falan yollarım.. aslında çok küçük bi ameliyat
bana doktorumun anlattığına göre botoks yırtık olan bölümün arkasına enjekte ediliyor ve orada gecici süre sinirler ve yırtık arasında dolgu görevi yapıyor sinirlere dokunamayan açık yara olsa da sen acı artık hissetmiyorsun yalnız bu tedavi fissur olusur olusmaz yapılmalıymış iki haftayı geçen çatlaklar kronikleştiği için kendi kendine kapanmıyormuş yine de anlatayım istedim botoks 6 aylık ve 3 aylık çeşitleri var ben doktoruma yalvardım botoks yap ameliyat olmasın dedim o da bana çok paran varsa botoks yapalım 6 ayda bir dedi ya da ameliyat ol kesin kurtul dedi gerçi eskisi gibi olmuyor asla..
Allah şifa versin ayrıca bebeklerimize de bi an önce kavuştursun bizleri

aman diyim ben hamile kalmıştım bu sorunla geberdim geberdim ilaç ta alamıyorsun kremler kortizonlu zaten..
en iyisini yapıyorsun şu anda bende aynıyım düşük yaptıktan sonra derhal ameliyatı oldum.. yapan doktor bu konuda uzmandı istersen adresını falan yollarım.. aslında çok küçük bi ameliyat
bana doktorumun anlattığına göre botoks yırtık olan bölümün arkasına enjekte ediliyor ve orada gecici süre sinirler ve yırtık arasında dolgu görevi yapıyor sinirlere dokunamayan açık yara olsa da sen acı artık hissetmiyorsun yalnız bu tedavi fissur olusur olusmaz yapılmalıymış iki haftayı geçen çatlaklar kronikleştiği için kendi kendine kapanmıyormuş yine de anlatayım istedim botoks 6 aylık ve 3 aylık çeşitleri var ben doktoruma yalvardım botoks yap ameliyat olmasın dedim o da bana çok paran varsa botoks yapalım 6 ayda bir dedi ya da ameliyat ol kesin kurtul dedi gerçi eskisi gibi olmuyor asla..
Allah şifa versin ayrıca bebeklerimize de bi an önce kavuştursun bizleri

Artık saatlerce süren ağrım yok en azından oturabiliyorum, botox çözüm olacakmı bilmiyorum şimdilik sadece fena değil diyebiliyorum. Ama hergün tuvalete çıkıyorum. Bu yaşta tekrar tuvalet eğitimi alıyorum ya! güleyim mi? ağlayayım mı? karar veremedim. Normal açık yaranın bile iyileşmesi 1yıl alabiliyormuş ki hergün mecburi gevşeyip kasılan bu organın iyileşmesi... Botox'un etkisi 6ay sürüyorsa ve düzeldim sanıp hamile kalırsam, dayanabileceğimi sanmıyorum bu acıya of çok aklım karıştı. Bıktım iyice...

Artık saatlerce süren ağrım yok en azından oturabiliyorum, botox çözüm olacakmı bilmiyorum şimdilik sadece fena değil diyebiliyorum. Ama hergün tuvalete çıkıyorum. Bu yaşta tekrar tuvalet eğitimi alıyorum ya! güleyim mi? ağlayayım mı? karar veremedim. Normal açık yaranın bile iyileşmesi 1yıl alabiliyormuş ki hergün mecburi gevşeyip kasılan bu organın iyileşmesi... Botox'un etkisi 6ay sürüyorsa ve düzeldim sanıp hamile kalırsam, dayanabileceğimi sanmıyorum bu acıya of çok aklım karıştı. Bıktım iyice...

hamile kalırsan yine botoks yaptırırsın burada kadınlar gebe halleriyle yüzlerine yaptırıyor botoksu.. eminim bi çaresi vardır o zaman da.. kafayı takma ama taktıkça insanın içine oturuyor.. bende farksız değilim senden her gün wc ye gidip şükrediyorum yediklerime özen gösteriyorum ve bol bol su bi de sigarayı bıraktım beter oldum.. sigara bagırsakları çalıştırıyor cidden bırakınca direkt kabız :KK43:

hamile kalırsan yine botoks yaptırırsın burada kadınlar gebe halleriyle yüzlerine yaptırıyor botoksu.. eminim bi çaresi vardır o zaman da.. kafayı takma ama taktıkça insanın içine oturuyor.. bende farksız değilim senden her gün wc ye gidip şükrediyorum yediklerime özen gösteriyorum ve bol bol su bi de sigarayı bıraktım beter oldum.. sigara bagırsakları çalıştırıyor cidden bırakınca direkt kabız :KK43:

Haklısın aslında ,hamile kalırsam botox yaptırırım yine alıştık artık :KK66:, canım zeytinyağı dedi herkes ben birde ona başladım. Dün akşam ilk defa içtim, sabah fena değildi ama hala biraz zorlanıyorum... Bağırsak florasını yerine getiren yiyecekleri araştırdım biraz, turşu ( abartmamak kaydıyla), evde yapılmış yoğurdun suyu, kefir daha da araştırıyorum bakalım... Öğrendikçe yazarım ...

Bayanlar 2 senedir hemoroidim var ne kaşındı ne acıdı ne ağrı ne.kanadı çok şükür duruyor öyle memeler çok küçüldüler hergün.bir bardak.zerdeçal ve kuşburnunu beraber demleyip içiyorum gece yatarken de zeytinyağlı ve ya kantoron yağlı pamuğu üstüne koyup yatıyorum şimdi bir de kara halle çekirdeği aldım omu denicem damar büzüyormuş memeler de gider belki diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy ben korkudan utancımdan gidemiyorum doktoraaa :KK17: :18:
eşimde bilmiyorr.bazen cookk kanıyor ve acıyoorr.. 2tane meme :KK43:

ayy ben korkudan utancımdan gidemiyorum doktoraaa :KK17: :18:
eşimde bilmiyorr.bazen cookk kanıyor ve acıyoorr.. 2tane meme :KK43:

Canım zeytin yağını bi dene gerçekten çok rahatlatıyor

6 aydır çekiyorum bu illeti. her şeyi göze alıp ilk ay doktora gittim dış hemoroid dedi ve krem verdi 5 güne geçer dedi 3 ay bekledim ne geçmesi sanki cam çıkıyor afedersiniz..tekrar gittim doktoruma bu kez sende hemoroid falan yok olsa olsa çatlaktır dedi elle muayene etti sadece yine krem verdi ama geçmiyor iki gün duruyor üçüncü gün en başa dönüyorum yoruldum artık.. ki bol bol su ve 1 bardak kayısı çayı içiyorum ot çöp yiyorum beyaz ekmek pirinçle vedalaştım kremler kullanıyorum yok yok yok çıldırıcam :KK43: yaşam kalitem sıfıra indi.. sıcak su banyosu da dahil yaptıklarım arasında ama geçmiyor? elinde kulağında bunu geçirecek bir yöntemi olan var mı? nasıl geçer bu illet? lütfen yardım edin

Geçmiş olsun. Ben tesadüfen hiç inanmadığım halde bitkisel bir şey kullandım. İnanın parmak ucu kadar olmuş meme, 1 gecede yok oldu. Sonra tanıdıklarımdan da bu derdi çeken herkes kullandı ve dua ettiler bana. Bir krem hazırlıyor baharatçı 10-15 tl bir şey. İnanın çok iyi. İstanbul fatihte. Reklam falan yaptığımı düşünmeyin. Bu derdin ne olduğunu bildiğim için yazdım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tm denicem tesekkürler kuzum :KK17:

Ne demek canım benim her akşam yap yediğine içtiğine dikkat et kuşburnuyla zerdeçalı beraber demleyip içebilirsin her gün bir bardak ya da bir kaşık zeytinyağı içebilirsin ya da şekerin yoksa kahvaltıda bal yiyebilirsin hepsi iyi geliyor 3 güne şişlik iner acı kalmaz :)

Geçmiş olsun. Ben tesadüfen hiç inanmadığım halde bitkisel bir şey kullandım. İnanın parmak ucu kadar olmuş meme, 1 gecede yok oldu. Sonra tanıdıklarımdan da bu derdi çeken herkes kullandı ve dua ettiler bana. Bir krem hazırlıyor baharatçı 10-15 tl bir şey. İnanın çok iyi. İstanbul fatihte. Reklam falan yaptığımı düşünmeyin. Bu derdin ne olduğunu bildiğim için yazdım.

Bu baharatciyla nasıl irtibata gecebilirim?Tam olarak dukkan adı , adres, telefon varsa bana msj atabilirsen sevinirim. ..Teşekkür ederim. ..

Ogrenirseniz Bizede bilgi verin lütfen özel mesaj yazamıyorum sanırım ben :KK43: içeriğini paylaşmak yasak değil nasılsa

merhaba arkadaşlar çok geçmiş olsun
gerçekten zor yıllardan beri kabızım birtek adet dönemlerimde bikaçgün kendisi gelirdii..
nekadar güzel bir duygu kiiiii :)) onunla mutlu oluyordm..

zeytinyağını bende çok yaparım arada çok kabız olunca şişer çünki,
birde arkadaşlar annem tv duymuş çok sıkıntı olduğunda zorlandığımda çok faydasını gördüm deneyin derim..

PATLICAN KÜÇÜK OLANLARA NE DENİYOR İŞTE ONLARDAN YADA NORMAL PATLICAN..
O SAP KISMI VARYA ORALARI KESİN KOMPLE YEŞİL KISIM..
1 HFTA KAYNATIN İÇİN GERÇEKTEN ÇOK İYİ GELİYOR..ZORLAMADAN DOLAYI İYİCE ÇIKAN MEMELER SANKİ YOK OLMUŞÇASINA YUMUŞUYOR..

ŞİMDİ BEN YAPAMIYORUM BEBİŞ VAR ..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ÇOK ZOR YAHUUUU:KK53::KK53:

Bu baharatciyla nasıl irtibata gecebilirim?Tam olarak dukkan adı , adres, telefon varsa bana msj atabilirsen sevinirim. ..Teşekkür ederim. ..

Fatihteki dükkanın yerini biliyorum ama tel bilmiyorum. İnternetten girince alp baharat diye. Üsküdardaki şube çıkıyor. İstanbul dışına da yollarlar sanırım. Bi de çay veriyorlar ama tavsiyem onun yerine bimin form çayını almanız. Çünkü çay biraz pahalı ve tadı çok kötü. İnanın o kremin mucizesine inanamayacaksınız. Gece yatarken sürün. Sabah hiçbir şey kalmadığını göreceksiniz. Ve tekrarlamıyor da.

6 aydır çekiyorum bu illeti. her şeyi göze alıp ilk ay doktora gittim dış hemoroid dedi ve krem verdi 5 güne geçer dedi 3 ay bekledim ne geçmesi sanki cam çıkıyor afedersiniz..tekrar gittim doktoruma bu kez sende hemoroid falan yok olsa olsa çatlaktır dedi elle muayene etti sadece yine krem verdi ama geçmiyor iki gün duruyor üçüncü gün en başa dönüyorum yoruldum artık.. ki bol bol su ve 1 bardak kayısı çayı içiyorum ot çöp yiyorum beyaz ekmek pirinçle vedalaştım kremler kullanıyorum yok yok yok çıldırıcam :KK43: yaşam kalitem sıfıra indi.. sıcak su banyosu da dahil yaptıklarım arasında ama geçmiyor? elinde kulağında bunu geçirecek bir yöntemi olan var mı? nasıl geçer bu illet? lütfen yardım edin

Naptın merak ettim?

X