Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey sorabilir miyim hangi kremi kullandın?? Bana doktor kortos verdi bir de çatlak icin merhem adını unuttum şimdi baska doktora gidicem ama bu ilaçlar bende ise yaramıyor
nihat bengisumu tanımıyorum görmedim hiç bence 500 tl werecegine benim dedigim doktorda cok iyi o ameliyatı polan kişi doruk hastanesinde calişmaya yıllarını wermiş biri olarak orda degilde dedigim doktorda buldu careyi simdi hiçbirseyi yok bence sen b ursaya o hastaneye gel we dedigim doktorda ol ama yinede sen bilirsin kardeşim ne diyim ...:44:
Procto-Glyvenol Krem verdi hemoroid tedavisinde de kullanıldığı için çok etkili local anestezik olduğu için o bölgeyi uyuşturuo ve rahatlatıo ben faydasını gördüm ama dediğim gibi birazda üstüne çok düşmemek lazım ben arada olur gibi oluyorum kremi sürüyrm 2 güne geçio sonra aylarca rahatım
ameliyat derlerse hemen karar verme derim çünkü 2 sene önce banada dediler ama biraz sabrettim üstesinden geldim ameliyatın iyi bi doktora denk gelmezsen sonrasında büyük sıkıntıları var (tuvaletini tutamam,oturamama gibi ) ben göze alamadım yinede sen bilirsin tabi
eşimin ameliyat olduğu doktor bursa esentepe tıp merkezinde.doktorun adını eşim gelince öğrenirim..500 tl ye oldu özel hastanede..ameliyat sonrası bağırsakları yumuşatıcı bir ilaç veriyor.bir de su banyosu...su banyosunu 10 gün yaptı.şehir dışından gelirsen gündüz ameliyat olup mesafe kısaysa memleketine dönebilirsin bence..4-5 saat gidebilirsin gibime geliyor
nihat bengisumu tanımıyorum görmedim hiç bence 500 tl werecegine benim dedigim doktorda cok iyi o ameliyatı polan kişi doruk hastanesinde calişmaya yıllarını wermiş biri olarak orda degilde dedigim doktorda buldu careyi simdi hiçbirseyi yok bence sen b ursaya o hastaneye gel we dedigim doktorda ol ama yinede sen bilirsin kardeşim ne diyim ...:44:
Dediğin kremle su an rahatım ama kullanmayı bırakır bırakmaz yeniden azıyor. Kesin çözüm olsun istiyorum.
canım sen iyileş yeterki...senin iyileşmen yeter bizim için :)eğer ismini öğrenebilirsen doktorun çok sevinirim.. her türlü dermana açığım dediğim gibi kremi kullanıcam 10 gün sürüyormuş.. ve buradan öğrendiğim kadarıyla bursada cok iyi doktorlar var.. eğer krem işe yaramazsa başka çarem yok gelicem buradan size bal getiririm hem :)
cnm biraz dişini sıkman lazım benimde pat diye geçmedi perhiz,sıcak suya oturma,krem hepsini uyguladım bi de tuvaletini hiç tutma benimde 3 ay falan sürdü geçmicek diye ağlıyordum ama çok şükür şimdi iyiyim
canım sen iyileş yeterki...senin iyileşmen yeter bizim için :)
cimcime sıkıyorum dişimi gittiği yere kadar ama tak ederse kesin kafaya koydum bursaya dr süleyman murat ı bulmaya.. Sabrediyorum bir de dua okumaya başladım istigfar duası giysi dolabimin içine astım sabahları kalkar kalkmaz okuyorum 3 kere zaten çok kısa bir dua.. Ben inanıyorum allah ın izniyle şifa bulacağım. Bu arada istiğfar tövbe duası tüm dileklerin kapısını açarmış paylaşmak istedim.
Baharım bu arada kuzenimin adı bahar ve çok seviyorum bu ismi.. Cidden çok teşekkür ederim zaman ayırıp bu sayfaya yazdığınız için.. Benim de faydalı olabileceğim bir şey olursa hiç çekinmeden yazın kızlar.. çok sevdim hepinizi
cimcime sıkıyorum dişimi gittiği yere kadar ama tak ederse kesin kafaya koydum bursaya dr süleyman murat ı bulmaya.. Sabrediyorum bir de dua okumaya başladım istigfar duası giysi dolabimin içine astım sabahları kalkar kalkmaz okuyorum 3 kere zaten çok kısa bir dua.. Ben inanıyorum allah ın izniyle şifa bulacağım. Bu arada istiğfar tövbe duası tüm dileklerin kapısını açarmış paylaşmak istedim.
Baharım bu arada kuzenimin adı bahar ve çok seviyorum bu ismi.. Cidden çok teşekkür ederim zaman ayırıp bu sayfaya yazdığınız için.. Benim de faydalı olabileceğim bir şey olursa hiç çekinmeden yazın kızlar.. çok sevdim hepinizi
hikayemin sonunu merak edenler için yazıyorum ben ameliyatımı oldum kurtuldum.. sorusu olana ameliyat detaylarını ve sürecini mesaj olarak yazabilirim ..
tüm arkadaşlara benim sorunumla ilgilendikleri için teşekkür ederim..
Çok geçmiş olsun en son gebersemde o masada gebereyim yazını okumuştum ve çok üzülmüştüm... Ben botox yaptırdım,( yüzüme yaptıramadığımı oraya yaptırdım ya neyse :) ne olacak bilmiyorum... Yazmaya devam et gelişmeleri bildir ve ayrıntıları çok merak ediyorum. Ama en büyük korkum olunca tekrarlıyormuş öyle çok yazı okudum ki 6yıl sonra bile yine yaşayanlar var. Bende bunu ortadan kaldırmanın yollarını arıyorum tekrarlamasın diye,bir siteye rastladım sanada yazmak istedim.Eğer kabızlığın devam ederse birde doktora bunun için başvur çünkü ben bağırsaklarımı ne yaptıysam düzeltemedim... Acılarım çok az geçti ama iyice hafifleyince gideceğim.Bütün anal fissür topiklerine mesajı kopyaladım belki faydalanan olur diye. Hepimize geçmiş olsun.
http://www.basurum.com/69-Nasıl Teşhis Edilir?