Canim Geçmiş Olsun Hakkaten Zor Bende Ayni Sorunu Yaşadiğim Için Sana Tavsiyem Kuru Kayisi Hergün 5-6 Adet Ekmek Yememelisin Ve Birde Yürüyüş Sonra Normale Dönersin Ben Kayisiyi Tüketiyorum Sürekli Ve Işe Yaradi...hemoroid Başlamişsa Ve Kabizliğin Devam Ederse Sikinti Olur Canim Baharattan Uzak Durmaya çaliş Yani Acili şeylerden Geçmiş Olsun
onca canım bende hamile öncesi topaklık vardı dedim hamilelikte kesin büyür çünkü hamilelerde yeni oluşuyorya allahtan büyümedi bol su içiyorum aklıma geldikçe kuru kayısı kabız oldugumda kesin kuru kayısı evde eksil olmaz tavsiye bim marketteki kuru kayısı pakette çok güzel onu al derim
oncacım az önce ibrahim saraçoğlunu izledim kahvaltı ederken .. canım görür görmez senin topiğe uğrama gereği duydum.. çünkü çok faydası oluyomuş..her yemekten önce küçük bi tutam dereotu yemek gerekiyomuşve bu sadece basura değil bi çok hastalığada şifaymış .. troid hormonlarını düzenliyomuş guatra iyi geliyomuş canım bi çok şey saydı ve diyet yapanlarada önerdi. iştahı kapatıyomuş canım ..yalnız salataların içine koymamalı sade olarak yiyip üzerine su içmeliymişsin
dunden beri yine şişlik ve acı var...nedenini de anlamadım...dikkat ediyorum...kabız olmamaya çalışıyorum ama demir ilacı ile ne kadar basarılı oluyorum bilemem...sıcak suyun içinemi oturacağım yoksa sıcak syun buharınamı...
derfincim normal yollardan çözmeye çalışısan fayda etmiyormu canım ya ilaç kullanmaya çok karşıyım.inşallah geçer canım erkendende başlamış kabızlığınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?