Geçmiş Olsun Canim Gerçekten çok Kötü Bişey Sakin Soğuk Alma Ayaklarini Sicak Tut Soğuk Yerlere Oturma Daha çok Tetikler Acili şeyler Yeme Ayy Canim Bende Olmadi Ama Annem çok çekti.ama Seninki Hamilelikten Dolayi Oluşmuş.inşallah Doğumdan Sonra Geçer
Ben kabız olduğum için hep vardı ama küçüktü. Şimdi benimki de şişti ve rahatsız ediyor. ghaneli'nin söyledikleri çok doğru. bi de eğer çok rahatsız ederse sıcak suyun üzerine otur. o sindiriyor ve acımıyor çok. bi kaç gün de idare eder seni.
Canim Kendini Bu Kadar Kasama Dikkat Edersin Ağrisi Falanda Kalmaz Zaten Pisikolojik Ağrilar Hissediyosun Zamanla Alişir Onunla Mücadele Edersin.canim Napalim Katlanicaz.minikler Için Bide Dua Etki En Başindan Beri Yoktu.bak Az Kaldi
dun banyo yaparken popomda bir kitle hissettim...nohut buyuklugunde iltihaplı gibi bir kitle...internette arastırdım ve hemoroid oldugunu düşündüm...
biraz öncede doktorumu aradım...durumu anlattım...hamilelerde çok sık rastlandıgını...özelliklede 6.aydan sonra ortaya çıktıgını, dogumla birlikte kaybolacağını,kanama,agrı olmadıgı sürece korkulacak bişi olmadıgını, kesinlikle kabız olmamam gerektiğini, bol sebze meyve yememi söyledi...agrım artarsa fitil vereceğini söyledi...
sizlerde de bunu yaşayan varmı...
haa oncacım aklıma geldi bu hemoroid sürekli oturarak çalışanlarda daha sık ortaya çıkıyomuşşş
Canım çok geçmiş olsun bundan sonra daha dikkat etmelisin,gerçekten hamilelikte bu kabızlık insanı mahvediyo,kan hapıda yapıyo.bol sulu gıdalar tüketmelisin.inş.doğumdan sonra geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?