Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aynı derdi bende çektim hemde 3 ay inanın bu acıdan ağladım resmen 1 ay önce patlıcan sapı suyunu içtim hiç bi acı sızı kalmadı tam olarak her şeyi yazıyorum size inş. ii gelir sizlere de çekmeyen anlamaz çünkü ...
10 su bardağı suya 10 adet (bostan olmayan yani tombul patlıcan değil de uzun olandan) patlıcanın sap kısımlarını kesin yıkadıktan sonra bir tencereye suyu ve sapları koyun kaynadıktan sonra kapağını kapatın tencerenin ve tam yarım saat en küçük ocakta en kısık ateşte yarım saat KAPAĞINI HİÇ AÇMADAN kaynatın sonra ocağın altını kapatın fakat kapağı hiç açmadan tencerede suyun soğumasını sağlayın tencere soğuduktan sonra kapağı açın ve sapları alıp suyu bir sürahiye yada bir kaba döküp buzdolabında bekletin her sabah ve akşam AÇ KARNINA 1 su bardağı için zaten 5 gün sürüyo bu tedavi yalnız bunu yaparken yememeniz gereken şeyler var onları da yazıyorum.
5 gün boyunca kesinlikle DOMATES,TURŞU, SİRKE, ÇİLEK, ACI BİBER, YASAAKK!!! sonra hepsi serbest :)) demire oturmak taşa oturmak çıplak ayakla gezmek ne yazık ki ömrümüzün sonuna kadar yasaak çünkü basuru azdırıyomuş soğuk inş. sizler de kurtulursunuz acil şifalar...
not: her akşam yatmadan önce 3-4 adet kuru kayısı yada kuru incir yiyin çünkü kabızlığı engelliyor...
hatta geçen gün hasret kaldığım acıyı bile yedim fakat çok şüküürr tekrarlamadı :))hatta bir kaç ayda bir bu suyu yapıp içmeyi düşünüyorum çok kötü bi rahatsızlık yaa korkuyorum tekrarlamasından bakalım ben şuan deney aşamasındayım sizlere yazarım buradan tekrarlarsa inş. tekrarlamaz....