Arkadaşlar 15 gün önce lazer ile 2 adet basur yaktırdım ve aynı anda çatlak için botox yaptırdım ve daha götümün üstüne 1 saaten fazla oturamıyorum ve ödem ve şişlikten dolayı daralma olduğu için dışkılamayı da rahat yapamıyorum, kimse bu operasyonların basit olduğunu falan söylemesin, çünkü bu yapılan işlerden en masumu botox ama lazere gelince bildiğin orayı yakıyor ve şiddetli bir ödem ve şişlik yapıyor, sağlık işinle uğraştığım için bir çok doktora danıştım bu konuyu, dediklerinden çıkardığım ortak nokta şu, evet operasyon çok kısa ama unutulmamalıki şok ısı dalgasıyla orayı parçalıyor ve yakıyor, yani ödem ve şişlik en az bir ayda %80 iyileşebilir, bir de yanıklar var tabi bölge kasılan ve açık bir bölge olmadığından yanık yaralarıda geç iyileşiyor, yani kısacası, hastaneler ve doktorlar bu operasyonu satabilmek için, genel de bilgi verirken bunları anlatmıyor, beş dakika diyor ertesi gün işe gidersin diyor çünkü bunu demezse hasta bunu diyen doktora gidecek, rekabet üst sınırda anlaşılan,
burdan anlaşıldığı üzere ben lazer oldum 2 güne çok iyiyim işime normal hayatıma geri döndüm diyenler ya doktorların çalışanlarının yorumu, ya da istisnalar