Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Allah rızası için bilen varsa bi cevap yazsın bebeğim 6 aylık sünnet oldu şiddetli hemofikisi var internette incir zeytinyağı kürü var iyi geliyormuş yapan varsa kurban olayım bilgi versin ..
Merhaba Allah rızası için bilen varsa bi cevap yazsın bebeğim 6 aylık sünnet oldu şiddetli hemofikisi var internette incir zeytinyağı kürü var iyi geliyormuş yapan varsa kurban olayım bilgi versin ..
Hemofili A faktör 8 B faktör 9 eksiklği diye ikiye ayrılır . Ve tip 1-2-3 seklinde hafiften agıra giden düzeyleri var Bende vonwillebrand faktör 8 eksikliği tip 3 hastasıyım . genetik ve kalıtsal bir hastalıktır. Bu hastalıkta ic kanamalar dis eti kanamaları burun kanamaları bebekken emeklemeye baslandıgında diz kapaklarında morluk seklinde anlasılan bir hastalık . Yani durmayan kanamalarda faktör yapılması gerek herhangi bi bitkisel yolla gececek bi hastalık veya kanamayı durdurmak mümkün degil. Yani evladınız. Kız olsa bi tık daha zorlayıcı olurdu inanın o yüzden şükredin. Kücükken cok diş kanamalrı yasadım burun kanamalarıda aynı sekilde . Burun kanaması belli bi yastan sonra olmamaya basladı . Damarlarımız cok ince oldugu icin herhangi bi carpmada damarla kanama yapar ve morarır . Eklemde sislik agrı olursa dikkate alınmalı ic kanama olmus olabilir. Adet zamanında cok cok agır gecirmiştim ölümlerden dönmüştüm cok sükür simdi 27 yasındayım . Hamileyim ve bu süreci allahın izniyle iyi atlatırım diye hep dua ediyorum. Ailede hastalık ve tasıyıcı var rahmetli abim 6 yasında vefat etmiş 94 senesinde . Teyzemde akrabasıyla evlendi iki tarafta taşıyıcı ogullarıda aynı hastalıkta annemle babamda tasıyıcı abimde ve bende hastaydık . Genelde bu hastalık anneden erkek cocuga babadan kız cocuga gecermiş .