• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen or....u oldum.

Ben onun altına yatmışım olmusum onunla, sürekli intihar edermişim. Güzel oyunlar oynarmısım . Gezmediğim otel kalmamıs. Beni döven kişinin yaptığı ettiği muhtehak bana demi ? Ben eskiden yasadıgım şeylerin her ayrıntısını anlaTmam gerekiyordu demi? Kaç kere ne yasadıgımı n oldugunu beni sokak ortasında bırakan adama anlatmam gerekiyordu demi beni 5 kez bırakan her defasında beni öldüren yataklara düşüren adama. Benim gibi kadınlar ölmeli zaten bence de sen kendine bunları reva görüresen onlar sana neleri göRür demi
Ne edersen kendine bacim. Madem seni bu kadar alcaltiyorlar. Ayril gitsin. Allah askina funyada baska adam mi yok

Darp raporu alip polise sikayet etsenize. Neden sevgilinizi karistiriyorsunuz napacak gitsin dövsun mu? Boyle buyur olay iste. Senden bekaret testi isteyen adam sana huzyr vermez. Bak herkes tek elin varsa basini kendin kasiyacaksin kimseden medet umma boyle oluyorlad cunku.

Bu bir hikaye mi gerçek bir olay mi? Ne iğrenç birsey bekaret testi falan? Siz de bir süre erken arkadaş edinmeyin kendinizi geliştirin. Ne sacma sapan şeyler pes

O kadar sacma ki konu bastan sona. Darp ediliyorsun polis yerine sevgiline soyluyorsun. Sacma bir sekilde seviyesizce konusuyorlar.
Zamaninda biseyler yasamissin her ne kadar herif pislik de olsa sevmissin gonullu sekilde yakinlasmissin. Yeni sevgilin de hersey tamam istedigin kadar sevis ama zarina bisey olduysa terkederim moduna giriyor. Hayir yani ben herseyi yasadiktan sonra sağ kalan bir tek benim zarımsa o yasanilan seylerin bir onemi olmuyor mu? Yani sevdigim kiz herseyi yapsin ama zari kalsin kafasi nasil bir celiski?
Ustelik sen nasil bekaretine kadar insanlara bu kadar konusma hakki taniyorsun. Ikisinin de burnundan getirir yoluma bakardim. Hayat benim zar benim elleri nesi yani?? Sacma sapan ergence cahilce seyler. Iki tane seref yoksunu adam bozuntusu icin canini sktigina degmez. Allahin sevgili kulusun ki ikisinin de yuzunu gormussun. Birak gitsin yenisini de bence.

Bekaret testi istemek bir nevi asagilamaktir. Guvenmemektir. Bunu yaptirdiginizda bundan sonra herseyde daha cok uzerinize gelecek, hayatinizi daha cok kısıtlayacak. Bitmesi gereken bir iliski. Giderek daha kotu olur yoksa.

Insanın kendine yaptıgı kötülüğü kimse yapmıyor bi kendinize gelin izin vermeyin böyle şeylere vermeyin ki desturla yaklaşsınlar.Bi ikisiylede işiniz olmasın

Test yapmayın ve bence derhal sizi üzen sevgilinizden ayrılın. Sizden böyle bir şey istemesi çok utanç verici. Kendisi hiç mi iliskiye girmemiş birisiyle merak ettim. Madem böyle bir şüphesi var sizden test filan kar etmez ona. Birlikte olduğunuz sürece kafanıza bunu kakması muhtemel.

İyi akşamlar bu günde asla böyle bir şeyi yazmak istemezdim.
Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
Bu laflara rağmen hala duruyorum sevdiğimi sanıyorum.
Ben düzelemeyecegım sanırım. Her konuda o kdr güçsüz hissediyorum ki.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Antidepresan kullanıyorum ve artık kendime güvenim her şeyim sona erdi.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile
Bu adama mecbur musunuz? dünyada adam mı kalmadı? Sırf bir birlikteliği surdurecegim diye bekaret muayenesini nasıl kabul edersiniz?siz bir konuma dusurulmediniz bunun yapılmasına siz izin varıyorsunuz.

Konunu hiç anlayamadım.
Ama tek diyeceğim çok Sevgisiz kalmışsın. Böyle manyak Kişilerin ilgisini sevgi aşk sanıyorsun.
Aileden yeterince ilgi görmedin mi ?

Sizden bekaret testi isteyebilme cesaretini gösteren bir adamı hala sevdiğinizi düşünüyorsanız yaptırın testi o zaman. Demek ki kendinize bunu layık görüyorsunuz. Bu iğrençlik ağzından çıktığı anda o adama haddini bildirip ayrılmanız gerekiyordu. Eski sevgiliniz sizi tokatladığında ise gidip şikayetçi olacaktınız. Bunları yapsaydınız şu an intihar düşünmek yerine kendinizi çok güçlü hissedecektiniz. Bence sevgili seçimlerinizde ciddi bir sıkıntı var.

Polisi değil de sevgilini araman ne büyük hata. Bence duymasından korkup hemen ben arayayım dedin, ama çok yanlış olmuş. Gerçi bu adam da adam değil, ne farkeder.
Kendini öldürecek ne var ortada bana söyler misin?
Bu iki gereksizi de çıkar hayatından ve yoluna bak.

Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile
Gerçekten ifade edememişsiniz. Bence bir güncelleme yapın daha fazla eleştirilmemek adına. Kimi sevdiğinizi bile anlayamadım. Allah tan canınızı almasını istemek yerine, dua ile size yardım etmesini istemekle işe başlayabilirsiniz

Babanin bile bekaret testi istemeye hakki yok!!
O kim oluyor ki senden bekaret istiyor. Defet gitsin kendi yoluna kendine bunu reva gorme. Seni tokatlayan kisiyide sikayet et.

Polisi aramayıp sevgiliyi arayıp ondan yardım beklemek? Benim geçmişimde ne olduysa beni ilgilendirir, ister yattım ister kalktım diyip o adamdan ayrılmalıydınız. Bekaret testi nedir ya ne haddine

1 cisi sende hata neden gidip eskiyi yeniye sıkayet ediyosun bide konusturuyosun 2 cisi 2 sindende bi cacık olmazmıs bu sekılde anlatın bu adam senle evlensede bunları unutmıcak bi tip yarın baska bi olay olur sana neler der allah bilir bence birdaha barısmamak üzere ayrıl bu adamdan

Putto normal olmayan sensin
Böyle herifler neden bizlere denk gelmiyor, çünkü böyle tiplere prim vermiyoruz o kadar. Bu kafadaki ayılarla olursan sonuç bu olur.

Rica ederim kendine kıymet ver önce. Ne bekaret testi yahu???

2 numaralı ayıdan ayrıl. 1 numarayı da git polise şikayet et mağazanın güvenlik kamerası vardır.

Back
X