İyi akşamlar bu günde asla böyle bir şeyi yazmak istemezdim.
Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
Bu laflara rağmen hala duruyorum sevdiğimi sanıyorum.
Ben düzelemeyecegım sanırım. Her konuda o kdr güçsüz hissediyorum ki.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Antidepresan kullanıyorum ve artık kendime güvenim her şeyim sona erdi.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile