Hemen Bugün Uruguay’a Taşınmak İçin 22 Yaşamalık Sebep

benim zaten artık dışarda yaşamak gibi bir isteğm var uruguay güzel bi seçenekmiş

oraya giden adamda kafa çok geniş olacak, ben gidecem oraya üst komşum iki evli erkek :26:
ha saygı duyarım kesinlikle ama sanırım bir saatten sonra olmaz yani

İnsanın dogasinda var hirs e simdikilerin gözünü tamamen bürümüş ne mümkün böyle birisi.
Bu ornekteki gibi bi adam olsaydi zaten birak 12 sene 1 sene bile birakmazlardi iktidarda...
ara yorumları okumadım da çıkıp da birisi derdinizi içki ve sevişmek (kürtaj) mi deyip üstün bir algı kabiliyeti göstermezse inanmam bu topice ben
Savunma bu yönde he bide yol ve metrolar var tabiki.
Ama kimse cikip demiyor ki benim hakkimla kazandigim unive tutup hukumet yanlisi diye ek kontejan acip direk yerlestirdiler hakkini yediler diye.

Beyin göçü yapmayalım iyice batmasin ülke yaziktir günahtır.

insanlar kürtajın yasaklanmasını dini yönden istiyorlar
ama herkesin günahı kendine olduğunu unutuyorlar...
kürtaj yasaklanınca ne olcak insanlar istemedikleri çocukaları doğrup,
ya sokağa atacak yada yetiştirme yurtlarına verecek,
bir çocuğa yapılacak en büyük eziyettir bu bunu neden düşünmüyorlar gerçekten anlamıyorum..
alkol bende kullanıyorum, yasak olsa da bir fayda etmiyor dışarda yasaksa evimde içiyorum,
veya alkol alıp çevreye zarar veren insanlar yine kuytu köşelerde içip dışarı çıkıp yine her türlü zararı verir.
özgürlüğü ben devlet eliyle değil de halk eliyle olacağını düşünüyorum..,
halk özgürlük kavramını içselleştirememişsse istediğin kadar özgür bırak yine boştur.
örneğin hala bazı ilçelerde beldeler de kadınlar dışarı çıkamıyor
halbuki dışarı çıkmamam yasağı yok,
işte oradaki insanlar özgürlükçü olmadıkları için yasakçı bir zihniyete sahipler ve sanki kanunen yasakmış gibi bayanların özgürce çıkmalarını engelliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…