- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.598
- 208
- 29
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Böcek yemişfacebookta anneler grubundayim.eminim yediğinden
Sinek ısırığı gibi gözüküyor ama kaşıntı filan var mı
Soyun bir heryerinde varmı sirtinda gögsunde yuzunde eger bu yerlerde yoksa birkac tane yerde boyleyse böcek sizin bebişi yemişPeki böyle bı kaç yerinde olması normal mi ki
Soyun bir heryerinde varmı sirtinda gögsunde yuzunde eger bu yerlerde yoksa birkac tane yerde boyleyse böcek sizin bebişi yemiş
Sivri ısırması gibi bu. Beni sürekli yedikleri için prof oldum, karbonatlı su sürseniz ya da limon kaşınmayı alabilir
Kızımda da ara ara oluyor. Alerjik bir bünyesi var. Alaerji olmuş olabilir sabunla yıka. Varsa alerji şurubu içerse geçer. Geçmiş olsun. Kızım doğuştan alerjik şimdi 5 yaşında. Azalmaya başladı.
Canim sinek yemiş, standart anneyiz panikliyoruz hepimiz
Böcek ısırığı. Önemli bir şey değilMerhaba kızlar. Oğlum beş yaşında bu sabah kollarında ikişer tane bacaklarında yüzünde birer tane bu kızarıklıklardan farkettim. Sizce acile alıp gitsem bakarlar mi yoksa poliklinik mi görmeli beklemeli miyim? Başka bişey yok Allah'a şükür.Eki Görüntüle 2904674
Böcek ısırığı. Önemli bir şey değil
Çocuğum yok ama nerde görsem tanırım ben bunu sivrilerin işi buMerhaba kızlar. Oğlum beş yaşında bu sabah kollarında ikişer tane bacaklarında yüzünde birer tane bu kızarıklıklardan farkettim. Sizce acile alıp gitsem bakarlar mi yoksa poliklinik mi görmeli beklemeli miyim? Başka bişey yok Allah'a şükür.Eki Görüntüle 2904674
Çocuğum yok ama nerde görsem tanırım ben bunu sivrilerin işi bucildi hassassa daha cok Şişip kızarabiliyor sadem. Korkma yani konu actım dıyınce geldım baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?