Çocuk Hastalıkları Hemen acile götürmeli miyim? Yarın polikliniğe mi götürsem?(resimli)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.598
208
29
Merhaba kızlar. Oğlum beş yaşında bu sabah kollarında ikişer tane bacaklarında yüzünde birer tane bu kızarıklıklardan farkettim. Sizce acile alıp gitsem bakarlar mi yoksa poliklinik mi görmeli beklemeli miyim? Başka bişey yok Allah'a şükür.
IMG_20210822_083141.jpg

Kızımda da ara ara oluyor. Alerjik bir bünyesi var. Alaerji olmuş olabilir sabunla yıka. Varsa alerji şurubu içerse geçer. Geçmiş olsun. Kızım doğuştan alerjik şimdi 5 yaşında. Azalmaya başladı.

Kızımda da ara ara oluyor. Alerjik bir bünyesi var. Alaerji olmuş olabilir sabunla yıka. Varsa alerji şurubu içerse geçer. Geçmiş olsun. Kızım doğuştan alerjik şimdi 5 yaşında. Azalmaya başladı.

Bizimki de alerjik alerji şurubumuz var deneyim. Çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar. Oğlum beş yaşında bu sabah kollarında ikişer tane bacaklarında yüzünde birer tane bu kızarıklıklardan farkettim. Sizce acile alıp gitsem bakarlar mi yoksa poliklinik mi görmeli beklemeli miyim? Başka bişey yok Allah'a şükür.Eki Görüntüle 2904674
Böcek ısırığı. Önemli bir şey değil ✌️

Merhaba kızlar. Oğlum beş yaşında bu sabah kollarında ikişer tane bacaklarında yüzünde birer tane bu kızarıklıklardan farkettim. Sizce acile alıp gitsem bakarlar mi yoksa poliklinik mi görmeli beklemeli miyim? Başka bişey yok Allah'a şükür.Eki Görüntüle 2904674
Çocuğum yok ama nerde görsem tanırım ben bunu sivrilerin işi bu 🧐🤣 cildi hassassa daha cok Şişip kızarabiliyor sadem. Korkma yani konu actım dıyınce geldım baktım 💐

Çocuğum yok ama nerde görsem tanırım ben bunu sivrilerin işi bu 🧐🤣 cildi hassassa daha cok Şişip kızarabiliyor sadem. Korkma yani konu actım dıyınce geldım baktım 💐

Sağol canım arkadaşım içim rahatladı yazmış arkadaşlarda sagolsunlar teşekkür ederim🥰🥰

Back