Hemcinslerimle iletisim kuramiyorum

Zaten hayatına girecek olan insanların çoğu geçici korkun neye ?kalıcı olanlar ailenden olanlar bak onlara çok iyi davran kötü günlerde onlar sana teselli verecektir ama karekter bir dostsa zaten kötü günündede yanında olacak , korkarakta yaşanmaz ki. Konuştuğum her kişiden birşeyler öğrenmişimdir, fakir ,zengin. Cahil eğitimli ayırt etmen ben konuşurum ,

Kadinlar kulubunde kadinlardan haz almiyorum diye konu acip elestirilince sinirlenmek de bir kadina has olabilir zaten :d ne diyecektik oh iyi ki sevmiyosun bizi mi
Yorumumda sinir gostergesi birsey yok. Cunku sinirlenmedim. Sadece tavsiye almak istedigimi belirttim, elestiri degil. Her elestiri, herkesde olumlu tepkiler dogurmaz ondan.

Bende kendimden baslayayim diye boyle bir konu actim. Yanlislarimi kendim goremiyor, ya da kabullenemiyor olabilirim diye.

Cok yakin olup, herseyimi paylastigim 4 5 arkadadim var. Tamamen robinson takiliyor degilim. Akrabalarla da aram sıkı fıkıdır. Sadece yeni tanidigim insanlari bir turlu hayatima sokamiyorum. Kan uyusmazligi yasamak gibi birsey.

O zaman erkeklerle ve eril yonleri guclu maskulen kadinlarla arkadas olabilirsin
Iste sanirim ben cok maskulenim. Saclar cok kisa erkek saci gibi. Giyim tarzim erkeklere cok yakin. Zaman zaman kiravat bile takiyorum. Ama hic kendim gibi biri denk gelmedi bana malesef. Belki de dediginiz gibi iyi anlasirdim.

Cok yakin olup, herseyimi paylastigim 4 5 arkadadim var. Tamamen robinson takiliyor degilim. Akrabalarla da aram sıkı fıkıdır. Sadece yeni tanidigim insanlari bir turlu hayatima sokamiyorum. Kan uyusmazligi yasamak gibi birsey.
hatta feminist dahi olduğunu iddia ediyorsun. eğer feminist olsaydın, kadınların menfaatçi varlıklar olduğunu düşünüp, erkeklerdense özellikle kadınlarla iletişim kuramadığından söz etmezdin. erkekler menfaatçi değil öyle mi? uyan; her insanın doğasında bu kusurlar var. önemli olan içlerinden iyi olan insanı seçmek. özellikle belirtiyorum; "insanı" seçmek. "kadını" değil

Sevemiyorum ki insanlari arkadas olayim. Ciddi anlamda bir sevgi sorunum var. Sevemiyorum hemcinslerimi.
Haklarini sonuna kadar savunurum. Feminist bile oldugumu soyleyebilirim ama is sevmeye gelince, yok. Kimseyi sevemiyorum.
Bende aynı dertten muzdaribim hakkını sonuna kadar savunurum kolay arkadasta olurum ama kimseyle kafam uyusmuyo ve hep yalnızım boşuhabbetlerde bana göre değil bende hiç arkadaş edinmiyorum zorlukları var tabiki ana en azından kafan rahat olur olur olmaz sahtelikleri çekmek zorunda kalmiyosun.....

Siz cok baska yerden bakip, baska yerden yorum yaptiniz. Erkekler cok iyi, şöyle iyiler, boyle iyiler falan mi yazmisim ben? Elbette erkeklerin ne olduklarini biliyorum. Tek soyledigim, onlarla iletisim kurmakta zorlanmadigim. Burdan bu kaniya nasil vardiniz siz? Son olarak üsenmezseniz konulara yaptigim yorumlara bakip, gercekten bir kadin haklari savunucusu oldugumu anlarsiniz.

Benim dostum diyebilecegim bi kac arkadasim var. Uzun yillardir arkadasiz. Ben sadece yeni tanidigim insanlarla kaynasmakta sikinti yasiyorum.

Iste sanirim ben cok maskulenim. Saclar cok kisa erkek saci gibi. Giyim tarzim erkeklere cok yakin. Zaman zaman kiravat bile takiyorum. Ama hic kendim gibi biri denk gelmedi bana malesef. Belki de dediginiz gibi iyi anlasirdim.
Kravat mi vayy cok havali :d var oyle maskulen kadinlar denk gelebilir. Bir de 4-5 yakin arkadasim var demissin yeter yani daha nolacak bazi insan az oz samimi dostluk sever. Kadinlari sevmiyorum deyince kimseyle arkadas olmuyosun izlenimi dogdu

çünkü aynı özelliklere erkekler de sahip olduğu halde niçin sadece kadınlarla anlaşamadığınıza anlam veremedim. üşeniyorum yorumlarınıza göz atmaya. bu konunuza göre yazdım tüm bu yazdıklarımı

Kravat mi vayy cok havali :d var oyle maskulen kadinlar denk gelebilir. Bir de 4-5 yakin arkadasim var demissin yeter yani daha nolacak bazi insan az oz samimi dostluk sever. Kadinlari sevmiyorum deyince kimseyle arkadas olmuyosun izlenimi dogdu
Hayir hayir. Elbette arkadaslarim var. 3vyildir evliyim ve baska bir sehre geldim. Burda da iki arkadasim var ama onun disinda kimseyle iletisim kuramiyorum. Mesela esimin cok yakin akrabalariyla bile bi turlu kaynasamadim. Hic sevemedim. Is yerindeki calisma arkadaslarim apayri bi dunya. Bana tamamen uzaklar. Yani tamamen kadinlardan kopuk degilim ama yine de bariz bir sekilde iletisimsizlik sorunu yasiyorum.

Elbette vardir ona birsey dedigim yok ki zaten benim. Anlasamamak dan ziyade iletisim kuramamak benim sorunum. Benimde anlam veremedigim bir sekilde erkeklerle arkadas olmakda, sikinti yasamiyorum. Bilemiyorum belki de hormonal olarak bi yatkinlik vardir. Bunu da dusunmuyor degilim.

Olabilir ya tercihli asosyallik deniyor buna, yani isteyerek kendini ortamdan dislama. Halinizden memnun degilseniz uzerine gitmeniz lazim, memnunsaniz sorun yok

Son düzenleme:

ben yazmisim gibi ya, inanmiyorum
bire bir ayni durumdayiz, ben oynayamiyorum malesef ve cok cok az arkadasim var. yani genelde yalnizim

Rol yapan insanlar karşısındaki insana da rol yapma zorunluluğu hissettiriyor.
Çünkü repliğine karşı replik bekliyor anladın mı?
Ben de kimseye rol yapma olanağı vermem.
Şahsına münhasır ve bohemimdir :)
Bozmam ama sahneyi de onun kuralına göre kullandırmam.
Böyle olunca sıkılıp gidiyorlar. Seni siliyorlar. Ama olsun. Ben kendimle barışığım.
Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz.

Eger iyi bir arkadaslık istiyorsan biraz geç kalmıssın,çünkü dostluk kavramı taaa çocuklugundan bir arkadasın varsa devam ediyor bi tek o gercek oluyor haa ondanda kazık yiyebiliyorsun ama en azından görmez den gelebiliyorsun üstünü kapatıyorsun.şimdiki zamanda tanısdıgın biriyle illaki bi sıkıntı cıkıyor ama dost diye güvenmediğin için koymuyor gülüp geçiyorsun.aslında en iyi arkadas ailedir tek gercek.ama sen yinede cok takılma bunlara derin düşünme ortamındakilerle konusup vakit geçirmeye calış, ama cokda güvenme mesafeni korursan üzülmessin.yanlızlık iyi değildir tek kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…