Erkeklerle bir sorunum yok. Hatta onlarla daha rahat arkadaslik kuruyorum.Erkeklerle arkadas oluyo musun yoksa tamamen yalniz mi takiliyosun
Yorumumda sinir gostergesi birsey yok. Cunku sinirlenmedim. Sadece tavsiye almak istedigimi belirttim, elestiri degil. Her elestiri, herkesde olumlu tepkiler dogurmaz ondan.Kadinlar kulubunde kadinlardan haz almiyorum diye konu acip elestirilince sinirlenmek de bir kadina has olabilir zaten :d ne diyecektik oh iyi ki sevmiyosun bizi mi
Bende kendimden baslayayim diye boyle bir konu actim. Yanlislarimi kendim goremiyor, ya da kabullenemiyor olabilirim diye.Ya da insan sevememek gibi bir probleminiz vardır.
Etrafınızdaki insanlar yanlıştır.
Fakat kabul edelim, hepimiz az çok menfaatçiyiz, az çok iki yüzlüyüz.
Kim bunlardan beriyim diyebilir ki?
Kendimizi bile zor değiştiriyorken, öz eleştirimizi bile zar zor yapıyorken ''ama insanlaaar'' diye hafıylanamayız.
Evvela kendinden başlamak gerek her şeye.
O zaman erkeklerle ve eril yonleri guclu maskulen kadinlarla arkadas olabilirsinErkeklerle bir sorunum yok. Hatta onlarla daha rahat arkadaslik kuruyorum.
Cok yakin olup, herseyimi paylastigim 4 5 arkadadim var. Tamamen robinson takiliyor degilim. Akrabalarla da aram sıkı fıkıdır. Sadece yeni tanidigim insanlari bir turlu hayatima sokamiyorum. Kan uyusmazligi yasamak gibi birsey.Şu çabuk kaynaşanların oynadığına dair fikrin değişmedikçe öyle olamazsın. Senin dışındaki herkesin oynadığını düşünmek sana da düşünce yapının doğru olmadığını gösteriyor olması lazım. Biraz rahatla, çok germe kendini, akışına bırak, çok iyi arkadaşlıklar dostluklar var, çok keyifli gülüştüğün güzel zamanlar geçirdiğin arkadaşın olduğunda şu günlerin ne çok boş geçtiğini anlayacaksın.
Iste sanirim ben cok maskulenim. Saclar cok kisa erkek saci gibi. Giyim tarzim erkeklere cok yakin. Zaman zaman kiravat bile takiyorum. Ama hic kendim gibi biri denk gelmedi bana malesef. Belki de dediginiz gibi iyi anlasirdim.O zaman erkeklerle ve eril yonleri guclu maskulen kadinlarla arkadas olabilirsin
hatta feminist dahi olduğunu iddia ediyorsun. eğer feminist olsaydın, kadınların menfaatçi varlıklar olduğunu düşünüp, erkeklerdense özellikle kadınlarla iletişim kuramadığından söz etmezdin. erkekler menfaatçi değil öyle mi? uyan; her insanın doğasında bu kusurlar var. önemli olan içlerinden iyi olan insanı seçmek. özellikle belirtiyorum; "insanı" seçmek. "kadını" değilCok yakin olup, herseyimi paylastigim 4 5 arkadadim var. Tamamen robinson takiliyor degilim. Akrabalarla da aram sıkı fıkıdır. Sadece yeni tanidigim insanlari bir turlu hayatima sokamiyorum. Kan uyusmazligi yasamak gibi birsey.
Bende aynı dertten muzdaribim hakkını sonuna kadar savunurum kolay arkadasta olurum ama kimseyle kafam uyusmuyo ve hep yalnızım boşuhabbetlerde bana göre değil bende hiç arkadaş edinmiyorum zorlukları var tabiki ana en azından kafan rahat olur olur olmaz sahtelikleri çekmek zorunda kalmiyosun.....Sevemiyorum ki insanlari arkadas olayim. Ciddi anlamda bir sevgi sorunum var. Sevemiyorum hemcinslerimi.
Haklarini sonuna kadar savunurum. Feminist bile oldugumu soyleyebilirim ama is sevmeye gelince, yok. Kimseyi sevemiyorum.
Siz cok baska yerden bakip, baska yerden yorum yaptiniz. Erkekler cok iyi, şöyle iyiler, boyle iyiler falan mi yazmisim ben? Elbette erkeklerin ne olduklarini biliyorum. Tek soyledigim, onlarla iletisim kurmakta zorlanmadigim. Burdan bu kaniya nasil vardiniz siz? Son olarak üsenmezseniz konulara yaptigim yorumlara bakip, gercekten bir kadin haklari savunucusu oldugumu anlarsiniz.hatta feminist dahi olduğunu iddia ediyorsun. eğer feminist olsaydın, kadınların menfaatçi varlıklar olduğunu düşünüp, erkeklerdense özellikle kadınlarla iletişim kuramadığından söz etmezdin. erkekler menfaatçi değil öyle mi? uyan; her insanın doğasında bu kusurlar var. önemli olan içlerinden iyi olan insanı seçmek. özellikle belirtiyorum; "insanı" seçmek. "kadını" değil
Benim dostum diyebilecegim bi kac arkadasim var. Uzun yillardir arkadasiz. Ben sadece yeni tanidigim insanlarla kaynasmakta sikinti yasiyorum.Bende aynı dertten muzdaribim hakkını sonuna kadar savunurum kolay arkadasta olurum ama kimseyle kafam uyusmuyo ve hep yalnızım boşuhabbetlerde bana göre değil bende hiç arkadaş edinmiyorum zorlukları var tabiki ana en azından kafan rahat olur olur olmaz sahtelikleri çekmek zorunda kalmiyosun.....
Kravat mi vayy cok havali :d var oyle maskulen kadinlar denk gelebilir. Bir de 4-5 yakin arkadasim var demissin yeter yani daha nolacak bazi insan az oz samimi dostluk sever. Kadinlari sevmiyorum deyince kimseyle arkadas olmuyosun izlenimi dogduIste sanirim ben cok maskulenim. Saclar cok kisa erkek saci gibi. Giyim tarzim erkeklere cok yakin. Zaman zaman kiravat bile takiyorum. Ama hic kendim gibi biri denk gelmedi bana malesef. Belki de dediginiz gibi iyi anlasirdim.
çünkü aynı özelliklere erkekler de sahip olduğu halde niçin sadece kadınlarla anlaşamadığınıza anlam veremedim. üşeniyorum yorumlarınıza göz atmaya. bu konunuza göre yazdım tüm bu yazdıklarımıSiz cok baska yerden bakip, baska yerden yorum yaptiniz. Erkekler cok iyi, şöyle iyiler, boyle iyiler falan mi yazmisim ben? Elbette erkeklerin ne olduklarini biliyorum. Tek soyledigim, onlarla iletisim kurmakta zorlanmadigim. Burdan bu kaniya nasil vardiniz siz? Son olarak üsenmezseniz konulara yaptigim yorumlara bakip, gercekten bir kadin haklari savunucusu oldugumu anlarsiniz.
Hayir hayir. Elbette arkadaslarim var. 3vyildir evliyim ve baska bir sehre geldim. Burda da iki arkadasim var ama onun disinda kimseyle iletisim kuramiyorum. Mesela esimin cok yakin akrabalariyla bile bi turlu kaynasamadim. Hic sevemedim. Is yerindeki calisma arkadaslarim apayri bi dunya. Bana tamamen uzaklar. Yani tamamen kadinlardan kopuk degilim ama yine de bariz bir sekilde iletisimsizlik sorunu yasiyorum.Kravat mi vayy cok havali :d var oyle maskulen kadinlar denk gelebilir. Bir de 4-5 yakin arkadasim var demissin yeter yani daha nolacak bazi insan az oz samimi dostluk sever. Kadinlari sevmiyorum deyince kimseyle arkadas olmuyosun izlenimi dogdu
Elbette vardir ona birsey dedigim yok ki zaten benim. Anlasamamak dan ziyade iletisim kuramamak benim sorunum. Benimde anlam veremedigim bir sekilde erkeklerle arkadas olmakda, sikinti yasamiyorum. Bilemiyorum belki de hormonal olarak bi yatkinlik vardir. Bunu da dusunmuyor degilim.çünkü aynı özelliklere erkekler de sahip olduğu halde niçin sadece kadınlarla anlaşamadığınıza anlam veremedim. üşeniyorum yorumlarınıza göz atmaya. bu konunuza göre yazdım tüm bu yazdıklarımı
Olabilir ya tercihli asosyallik deniyor buna, yani isteyerek kendini ortamdan dislama. Halinizden memnun degilseniz uzerine gitmeniz lazim, memnunsaniz sorun yokHayir hayir. Elbette arkadaslarim var. 3vyildir evliyim ve baska bir sehre geldim. Burda da iki arkadasim var ama onun disinda kimseyle iletisim kuramiyorum. Mesela esimin cok yakin akrabalariyla bile bi turlu kaynasamadim. Hic sevemedim. Is yerindeki calisma arkadaslarim apayri bi dunya. Bana tamamen uzaklar. Yani tamamen kadinlardan kopuk degilim ama yine de bariz bir sekilde iletisimsizlik sorunu yasiyorum.
Kizlar merhaba,
Uzun zamandir farkinda oldugum, ama bi turlu kabullenmek istemedigim bir durum bu. Kadinlarla iletisim kuramiyorum. Bunun nedenleri uzerine cok dusundum. Kimseyi sevemiyorum mesela. Ozellikle kadinlar bana asiri derecede menfaatci ve oyuncu geliyorlar. Kesinlikle benim kafa yapima uygun degil bu. O yuzden cogunlukla bilincli olarak uzak durdugumu farkettim. Insanlarla tanistigimda, once gozlemleyip, sonra bana uygunsa arkadas olmanin dogru oldugunu dusunuyorum. Ama onlari gozlemledigimde, hic birinin kafa yapima uymadigini goruyorum ve uzak kaliyorum. Bu defacda yalniz kaliyorum. Uzun suredir yalnizim bu yuzden. Ama sirf muhabbet olsun, yalnizlik hissetmeyeyim diye de gidip birileriyle arkadas olma fikri, beynimde bi turlu kabul gormuyor. Cogu zaman bu dunyaya ait olmadigimi dusunuyorum.
Kendimi objektif degerlendiremedigim icin sizlere sormak istiyorum. Kendi dogrularimi birakip, bende diger herkes gibi olmali miyim sizce?
Herkesle cabucak kaynasip arkadas olan insanlara bazen imreniyorum. Ama gozlemledigimde aslinda cogunun sadece cok iyi bir oyuncu oldugunu goruyorum. Bende artik oynamali miyim, yoksa bu yalnizliga alismali miyim bilemedim.