Hemcinsimle olan flörtüm

Hepinize merhabalar. Buradaki ilk konum ve kendimi çıkmazda, kafası karışık hissediyorum. Uzun yazarsam belki okumazsınız diye kısaca özetlemeye çalışacağım.
Öncelikle ben 19 yaşındayım, çoğunuzdan küçüğüm belki. Yönelimim biseksüel ama erkek ağırlıklı. Geçmişte aileme bir ara açmıştım ancak yok sen öyle değilsin olamaz ergenliktendir geçer vs. demişlerdi ama bu yaşıma geldim hala da az da olsa ilgim var kadınlara. Bu arada anksiyete nedeniyle psikoterapi aldığım zaman bunu psikoloğuma da açmıştım ve sen nasıl mutluysan öyle ol demişti. Yani zaten bu yönelimimden rahatsızlık duymuyorum.

Konu şu ki geçen ay bir erkek arkadaşımla tartışarak ilişkimizi sonlandırdık. Az da olsa kafam onda. Ve dün akşam instagramdan 25 yaşında bir kadın yazdı. Lgbt sayfasını takip ettiğim için bulmuş. Tanışmak istedi. Ben de erkek arkadaşımdan ayrıldığım için belki kafam dağılır hem de ilk defa bir kadınla ilişkim olur diye başladım tanışmaya. Bu yönelimimi sakladığım ve yaşım genç olduğu için ben bir kızla ilişki yaşamadım asla, sevgilim de olmadı. Bu kadın eşcinsel bu arada. Aynı şehirdeyiz. Ve yeni ayrıldığını öğrendim, 1 ay olmuş. Aklı hala eski kız arkadaşında. Belli ki o da kafası dağılsın diye konuşuyor bilemiyorum. Ve kendisi de ağır abla gibi biraz. Sert, baskın biri. Kendisinin öncesinde cinsel ilişkisi de olmuş bir bayanla. Eski kız arkadaşına da çok öfkeli bazı nedenlerden dolayı.Bu biraz beni korkuttu acaba ilişkimiz olursa takıntı yapar mı ya da kötü davranır mı gibisinden. Hem de daha önce bir hemcinsimle ilişkim olmadı sakladım içimde yaşadım bu hisleri. Hem de inancımdan dolayı ilgim olsa bile ister istemez çekiniyorum. İlk defa böyle bir adım attım. Yaşım genç. Ailem bilmiyor. Bir hata yapıp sonrasında başıma olaylar açmak ya da kendimi kötü hissetmek istemiyorum. Belki bazılarınıza iğrenç gelecek biliyorum ama lütfen o şekilde dışlayacak incitecek tarzda yorum yapmayıp düzgün bir şekilde fikirlerinizi ifade ederseniz sevinirim. Sanki kendimi bulamıyorum bir karmaşanın içine attım kendimi.
Hayat senin,secimlerin de senin..Kimse seni tercihlerinden dolayi yargilayamaz. Ama bu Kadin olmaz gibi hem senden yasca buyukmus,hem de önceden Boyle bir iliskim yok diyorsun. Daha guvenilir sekilde tanisacagin kisilerle ve yasinda yakin kisilerle iletisim kur bence.. Konusman da iliski sayilmaz sonucta gorusmedin sanirim yavas yavas kes at sohbeti

Yorum yazmak istemedim ama üstümde bir ağırlık hissettiğim için içimde kalsın istemiyorum. Konunun dini boyutu inançlı insanı ilgilendirir. İnanmayan birine bu günah demek bir şey ifade etmeyecektir. Sen inançlı olduğunu söylüyorsun, eğer bu nokta senin için önemliyse acele kararlar vermemeni öneririm. Yönelim bir tercih desek inanç da farklı bir tercih ve kimimiz çeşitli inançlar doğrultusunda sınırlarımızı koruyarak yaşıyor, öyle iyi hissediyoruz.
İnancı bir kenara bırakarak konuşmak istiyorum biraz da. Dünyadaki dengelerin/normallerin eskiye oranla oldukça değiştiği bir çağda genç olduk. Bilinçaltımıza itilen bazı şeyler, bazen bizi zaten ayan beyan ortada olan bir şeyi keşfetme zorunluluğuna sevkedebiliyor. Gerçekten bu durumu isteği dışı yaşayanlar yanında duygu karmaşasıyla bir tercih yapıp sonradan pişmanlık yaşayan gençlerin videolarını görmüştüm yakın zamanda, üzüldüm gerçekten. Zaten duyguların karman çorman olabileceği yaşlardasın, bunu ileride daha net anlayacaksın. Küçüklüğümden beri böyleyim demişsin ama hemcinslerini beğenmen burada bir arkadaşın da yazdığı gibi insandaki estetik duygusundan da kaynaklı olabilir ve sen bu durumu psikolojik olarak farklı yorup içinde geliştirmiş olabilirsin. Karşı cinsten de hoşlanmış olman bana bu internet olayının macera arayışı olabileceğini hissettirdi. Ama sanki ilerletsen sen de çok üzüleceksin ve bunu hissediyorsun. Mutlu olduğun şeyi yapmış olmuyorsun yine bana kalırsa. Kısacası acele etmemeni, mutlaka bir psikiyatra gitmeni öneririm sana. Zaten yaşın her türlü ilişki için çok genç, acele etmek zorunda değilsin. İnternetteki olayı da arkadaşların yazdığı gibi tehlikeli buluyorum.

Back
X