Hemcinsim gz gre gre aldatlyor ve birey yapamyorum:(

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.602
13.669
773
Diğer
kızlar sorunum benle alakalı değil.. benim sevgilimin kuzeni var çocuk mersinli bir kızla çıkıyor uzun süredir ve kız mersinde... sevgilimin kuzeni de burda başka bi kızla çıkmaya başladı yani sevgilisini aldatıyo... dün beraberdik ve sevgilimin kuzeni yeni sevgilisiyle geldi o kızın da bişeyden haberi yok gizlice sorduğumda mersindeki sevgilisiyle ayrılacağini bunu söylemek için uygun zamanı beklediğini söyledi az önce de mersindeki sevgilisiyle msn de yazıstık çok özledim diyor nasıl iyi mi diyor.. ona evet çok iyi keyfi yerinde yanında yeni sevgilisi var gayet mutlu sen umrunda bile değilsin demek istiyorum ama diyemiyorum bu sefer ben kötü olacam çünkü... benden öğrendiği çok belli olacak ve burnumu soktuğum için sevgilim ve kuzenleri bana tavır alacak ama kızın çok özlüyorum sürekli onun için dua ediyorum şu aralar biraz stresli sınavının bitmesini bekliyorum hersey düzelecek biliyorum demesine o kadar üzülüyorum ki... nefret ediyorum şu erkeklerden... her seyi biliyorum ama hemcinsime hiç bi faydam olmuyor. kız hala sevgilisinin de kendisine ait olduğunu sanıyor.. burdaki kız da masum hiç bişeyden haberi yok çocuk ikisini birden idare ediyor... hiç yalnız kalamıyoruz çocukla da kalsak söylicem uzatma artık bitireceksen elini çabuk tut üzülecekse bile aldatılmaktan iyidir dicem ama hiç yalnız kalamıyoruz.. kendimi çok kötü hissediyorum kızlar siz olsanız ne yapardınız...benden öğrenmesi ne derece doğru olur.. uyarsam mı bilemiyorum yaa.. arada sevgilim olmasa bu çocuk sevgilimin kuzeni değil de bi arkadasım olsa bi dakka durmam kızı uyarırım ama sevgilim karısma sen bizene ne halleri varsa görsünler sonra sen suçlu olursun sen bizim ilişkimizle ilgilen karısma diyor ama ben tahammül edemiyorummmmmmmmmmmmmmm o kız orda sevgilim nasıl burcu morali nasıl ben çok özledım dedıkçe gerçekleri bilsin istiyorum... ilahi adalet inşallah hersey ortaya çıkar yaaa nefret edikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoyorum böyle erkeklerdennnnnnnn

böylelerin topuğuna sıkcan kötükedihüso ama yinede sen karışma canım.dediğin gibi sen kötü olursunn.bi şekilde ortaya çıkarr inş

arada kalmak çok kötü gerçektende... gerçekleri bildiğin halde söyleyemiyorsun... inşallah bir şekilde kız öğrenir..

maalesef erkekler bunu hep yapıyorlar ama daha ilginç olanı yeni kız arkadaşı hala bir kız arkadaşı olduğunu biliyor...

yeni sevgilisi çok tuhaf...hala bir sevgilisi olduğunu anlattıktan sonra ben olsaydım msn den ya da telefondan bitirdiğine bizzat şahit olmadan ilişkiye başlamazdım...ya da bir şekilde bana hayatında hiç kimse olmadığını ispat etmeden...bile bile kabullenmesi çok ilginç...ama desenize evli erkekleri kabulleniyorlar sevgilisi olanı mı kabullenmeyecekler...benimki de laf işte...dünyanın çivisi çıkmış ben hala neden bahsediyorum...

ilginç olan birşey daha var bu çocuk yeni sevgilisine hala bir sevgilisi olduğunu anlatmak gereğini neden duymuş...dürüstlük olmadığını hepimiz de biliyoruz...dürüst bir çocuk olsaydı eski sevgilisine bu ihaneti yapmazdı...önce ayrılır sonra canı kiminle beraber olmak istiyorsa olurdu.

yok hayatım yok şimdiki kız da bilmiyo bişeyy herseyi ben biliyorum ben ama iki tane hemcinsim aldatiliyo ve hiç bişey yapamıyorum bu çıkdırtıyor beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz: bi an önce ikisi de öğrenir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhlmaz:

Sana aynısını yapsalar hoşuna gider miydi?
Ne malum sevglininde aynısını yapmayacağı..
Mide meselesi ben olsam o ortamı protesto eder kalkardım...(Suçlusun demiyorum)Yalnızca bu durumu onaylar gibi orada olmamalıydın..

hayır aynısı bana yapılsa benim tabiki hiç hoşuma gitmezdi... bu durumu onaylar gibi orda durmak zorunda kaldım.. tepkisiz kalmak çok zor gerçekten bi yol bulup ikisinin de öğrenmesini istiyorum zaten ama sevgilim karısma sen diyor bana engel oluyor... sinirimi ondan çıkarıyorum konuş kuzeninle şafak diyorum yoksa ben söylicem ikisine de diyorum mersindekinden ayrılması için konuşacam aldatmasın daha fazla adam gibi bitirsin dedi bugün... canım dedim eğer en kısa zamanda kızdan ayrılmazsa ben söylicem herşeyi dedim tamam sen kötü olma karışma yarından sonra mersindeki kızdan ayrılması için baskı yapıcam artık burdakıyle beraberse ondan tamamen ayrılsın kızı üzüp durmasın bi kere üzülür ama aldatılmaktan iyidir dedi.. yarın sınavları var sınavdan sonra konuşup ayrılacakmış bekliyorum bakim ayrıldı ayrıldı adam gibi ayrılmazsa ben söylicem burda başkasıyla görüşüyor diye.. göz göre göre elin kızının duygularıyla oynamasına izin verememkötükedihüso

cnm senin yerinde olsam herşeyi gözealırdım we tüm gerçekleri sölerdim..

bana bundan dolayı tawır alcak kızcak sewgilide kızarsa kızsın, hiç umrumda olmaz:umursamaz: otur nan aşşaaa asabımı bozmaaaa :mymeka:

haksızığa aldatılmaya tahammülüm yok, dayanamam gözümün önünde böle bişe çewrilmesine.

git anlat arkadaşım, gözyumma bu duruma..

susma, sustukça sıra sana gelecek bacım.. susmayın ki bu herifler bari ortalık yerde yapmasınlar bunları.. o çocuk utanmıyomu senin yanına yeni sevgilisiyle gelmeye.. demekki çekincesi yok adamın. fırsat vermeyin bunlara.

canım durumun çok zor aynı şeyi bende yaşadım eski erkek arkadaşımın ortağı her fırsatta başka kızlarla gelirdi yanımıza ve kız arkadaşıda istanbulda aynı üniversitedeydi.ama bazı kişiler farketseler bile durumu başka bahanelere sığındırmak ,inanmak istemiyorlar.tıpkı sınav bahanesine oldugu gıbı hiç farketmezmi insan erkek arkadaşının telefonlarına cıkmadığını ,ona karşı soğuk davrandığını illaki çocuk farkettirecek bır hareket yapmıştır.ve ben zamanında söylemiştim arkadaş cevresınde benden daha kötü insan olmamıştı.hatta aramızı bozmaya çalışıyor dıye kız çocuğa söylemişti vay efendım sen nasıl karışırsın mılletın ilişkisine diye benım erkek arkadaşımla aram bozulmuştu.ben yerınde olsam mılletın ılıskısıne karışmazdım.kım ne yapıyorsa yapsın.kimse saf degıl sonuçta .

kişilikli insanlar her ne olursa olsun böyle bir şeyi kulak arkası yapmaz yapamazlar..
benim önümde kim durursa dursun ben böyle bir şeye göz yummazdım..
madem ayrılmak istiyor bunun doğru zamanı ne zaman?besbelliki elinin altında bulunduruyor işte..
valla sizinde başınıza gelmeyeceği ne malum..
herşeyi göze alın ve kıza söyleyin bunu..

bu durumu acilen kızın bilmesi gerekiyor...
yazık ya kızcağız orda ne hayalle yaşıyor kuzenin neler yapıyor....
kıza uygun bi dille anlatmalısınız biran önce geç bile kalınmış...o da hayatına bi yön versin...
boşuna bekleyip ümitlenmesin...

kızlar bugün son gün ya adam gibi ayrılır ya da bişeyler bulup öğrenmesini sağlicam cnm çok sıkılıyor inanın yaa... dün gene o kızlaydı sınavlarını izlemeye gittim bi baktım yeni sevgilisiyle orda hiç bişi demedim sınava giriceklerdi sevgilim de o da.. neyse eve geldım mersındekı sevgilisi sordu burcu caner nasıl diye valla cnm bana sorma konusmuoruz istersen gel yüzyüze bi konus dedim... aslında anlaması gerekiyo inceden inceye uyardım gel adanaya diye... caner istemiyo dedi olsun dedim sen geeeeeeeeeellllllll keşke atlasa habersiz gelse ikisini de görse. inşallah ikisinden de olur.. buarada allah çok büyük o kadar hazırlandiği halde sınavdan diskalifiye oldu hiçççççç üzülmedimmm:umursamaz:

arkadaşlar iyi hoş diyorsunuzda şöyle bir ihtimalde war,arkadaş kıza söyliycek,hem sewgilisyle hem onun kuzeniyle arası bozulcak,yarın öbür gün kızla çocuk barışacak arkadaşımız suçlu duruma düşecek,ayrıca başkası kıza aldatıldığını söylediğinde gururuna yediremeyip inanmama ihtimali de war.ama ben bu durumda kızın öğrenmesi için her türlü açığı werirdim kesinlikle susmazdım facebook gibi sitelere mesela çocukla yeni sewgilinin resmini koyabilirdim,başka msnden kızla konuşur herşeyi anlatırdım yabancı biriymiş gibi,söylemeye karar werdikten sonra çook yöntemi war.

Bence kızı uyar sessiz kalma. Sonuçta karı-koca değiller ki bunlar tüh yuvaları yıkılmasın kulağına gitmesin diyeceksin? Sevgililer bunlar. Hemen uyar derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…