yok hayatım yok şimdiki kız da bilmiyo bişeyymaalesef erkekler bunu hep yapıyorlar ama daha ilginç olanı yeni kız arkadaşı hala bir kız arkadaşı olduğunu biliyor...
yeni sevgilisi çok tuhaf...hala bir sevgilisi olduğunu anlattıktan sonra ben olsaydım msn den ya da telefondan bitirdiğine bizzat şahit olmadan ilişkiye başlamazdım...ya da bir şekilde bana hayatında hiç kimse olmadığını ispat etmeden...bile bile kabullenmesi çok ilginç...ama desenize evli erkekleri kabulleniyorlar sevgilisi olanı mı kabullenmeyecekler...benimki de laf işte...dünyanın çivisi çıkmış ben hala neden bahsediyorum...
ilginç olan birşey daha var bu çocuk yeni sevgilisine hala bir sevgilisi olduğunu anlatmak gereğini neden duymuş...dürüstlük olmadığını hepimiz de biliyoruz...dürüst bir çocuk olsaydı eski sevgilisine bu ihaneti yapmazdı...önce ayrılır sonra canı kiminle beraber olmak istiyorsa olurdu.
Sana aynısını yapsalar hoşuna gider miydi?
Ne malum sevglininde aynısını yapmayacağı..
Mide meselesi ben olsam o ortamı protesto eder kalkardım...(Suçlusun demiyorum)Yalnızca bu durumu onaylar gibi orada olmamalıydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?