kızlar sorunum benle alakalı değil.. benim sevgilimin kuzeni var çocuk mersinli bir kızla çıkıyor uzun süredir ve kız mersinde... sevgilimin kuzeni de burda başka bi kızla çıkmaya başladı yani sevgilisini aldatıyo... dün beraberdik ve sevgilimin kuzeni yeni sevgilisiyle geldi o kızın da bişeyden haberi yok gizlice sorduğumda mersindeki sevgilisiyle ayrılacağini bunu söylemek için uygun zamanı beklediğini söyledi az önce de mersindeki sevgilisiyle msn de yazıstık çok özledim diyor nasıl iyi mi diyor.. ona evet çok iyi keyfi yerinde yanında yeni sevgilisi var gayet mutlu sen umrunda bile değilsin demek istiyorum ama diyemiyorum bu sefer ben kötü olacam çünkü... benden öğrendiği çok belli olacak ve burnumu soktuğum için sevgilim ve kuzenleri bana tavır alacak ama kızın çok özlüyorum sürekli onun için dua ediyorum şu aralar biraz stresli sınavının bitmesini bekliyorum hersey düzelecek biliyorum demesine o kadar üzülüyorum ki... nefret ediyorum şu erkeklerden... her seyi biliyorum ama hemcinsime hiç bi faydam olmuyor. kız hala sevgilisinin de kendisine ait olduğunu sanıyor.. burdaki kız da masum hiç bişeyden haberi yok çocuk ikisini birden idare ediyor... hiç yalnız kalamıyoruz çocukla da kalsak söylicem uzatma artık bitireceksen elini çabuk tut üzülecekse bile aldatılmaktan iyidir dicem ama hiç yalnız kalamıyoruz.. kendimi çok kötü hissediyorum kızlar siz olsanız ne yapardınız...benden öğrenmesi ne derece doğru olur.. uyarsam mı bilemiyorum yaa.. arada sevgilim olmasa bu çocuk sevgilimin kuzeni değil de bi arkadasım olsa bi dakka durmam kızı uyarırım ama sevgilim karısma sen bizene ne halleri varsa görsünler sonra sen suçlu olursun sen bizim ilişkimizle ilgilen karısma diyor ama ben tahammül edemiyorummmmmmmmmmmmmmm o kız orda sevgilim nasıl burcu morali nasıl ben çok özledım dedıkçe gerçekleri bilsin istiyorum... ilahi adalet inşallah hersey ortaya çıkar yaaa nefret edikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoyorum böyle erkeklerdennnnnnnn