- 14 Nisan 2023
- 21
- 12
- 22
- Konu Sahibi username777
Merbaha Arkadaşlar çok kötü günlerden geçiyorum. Ben 5 haftalık hamileydim herşey iyi gidiyordu birgün benim kahverengi akıntılarım olmaya başladı 4,5 gün böyle devam etti ultrasonda herşey iyiydi ama birgün uyandığımda kanlar içinde uyandım adet kanaması gibi ve daha fazla. Hemen doktora koştum ultrasonda bakıldı ve kanama alanı olduğu söylende yani Hematoma vardı ama küçüktü doktor iğne falan yazdı ama kanamam durmuyordu. Ertesi gün ultrasona yine çağırdı ve kanamam hala devam ediyordu bebeğe zarar vermemişti. Ama diğer gün gittiğimde artık bebek zarar görmüştü ve hemen aldırmam gerektiğini söylediler çünki bebeğin gelişimi durmuştu. Çok kötüyüm yazarken bile. Ve bana vakum kürtaj yaptılar ağlamaktan artık halim yoktu çok kötüydüm ama benim doktorum yüzünden oldu çok rahatdı dinlenmem gerekmediğini falan söylüyordu ama herkes dinlenmem gerektiğini söyledi. En kötüsü 3 yıl hasretden sonra ilk bebeğimdi. Artık yeniden hamile olmaya korkuyorum çünki aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Herkeste Hematomanin tedavisi olmadığnı söylüyor. Böyle şey yaşayıp yeniden hamile kalan oldumu? Ve hematoma olmadan hamile kalan oldumu? Çok korkuyorum yine hematoma olucak diye ve hamile kalamayacağım diye. Bu arada Azerbaycanlı olduğum için düzgün yazmamış ola bilirim. Kusura bakmayın. Lütfen yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var