- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Eki Görüntüle 2194366 Eylül hasılatı5 numaralı kitaba başladım, eşim arkadaşına götürmüş benim başladığımı nasıl bilemediyse seminerin ilk haftasıydı hala gelmedi kitap
En sondakini de bugün bitirdim aslında ama Eylül’e dahil olsun ki bu ay çok okumak için uğraşayımNasıl olsa 2000 i geçen arkadaşlar var ama yok olmaz dersen @MorVampirella cııımmmm Eylül’de o kitaptan 73 syf okumuştum
Selam eder bolca öperim
Yeni kitabım Mehmet Efe, MIzraksız İlmihal 197syf
Senin de maaşallah İn var canım bravoEki Görüntüle 2194366 Eylül hasılatı5 numaralı kitaba başladım, eşim arkadaşına götürmüş benim başladığımı nasıl bilemediyse seminerin ilk haftasıydı hala gelmedi kitap
En sondakini de bugün bitirdim aslında ama Eylül’e dahil olsun ki bu ay çok okumak için uğraşayımNasıl olsa 2000 i geçen arkadaşlar var ama yok olmaz dersen @MorVampirella cııımmmm Eylül’de o kitaptan 73 syf okumuştum
Selam eder bolca öperim
Yeni kitabım Mehmet Efe, MIzraksız İlmihal 197syf
Benim de bu ay öyle oldu ördekçim. 512 sayfalık kitap bir aydır elimde.Ben en çok çocuğu uyutmak için emzirirken okuyabiliyorumelim kolum bağlanıyor bari işe yarasın diyorum.
Maşallah hedefcim
Ben bunun 10'da birini anca okuyabildim galiba
Teşekkür ederim canımSenin de maaşallah İn var canım bravo
Hoşgeldin canım, @MorVampirella haftasonu müsait oluyor, listeye o zaman bakacaktır sanırımGünaydın kızlar kımse neden bana cevap vermemış
gunaydın :)Hoşgeldin canım, @MorVampirella haftasonu müsait oluyor, listeye o zaman bakacaktır sanırımŞimdi ne okuyorsun, ne zaman başladın ve kaçıncı sayfadasın
Ben en çok çocuğu uyutmak için emzirirken okuyabiliyorumelim kolum bağlanıyor bari işe yarasın diyorum.
Maşallah hedefcim
Ben bunun 10'da birini anca okuyabildim galiba
Günaydın kızlar kımse neden bana cevap vermemış
Hosbuldum =)Her ay aynı olmuyor ördeğim. Bir önceki ay doğru dürüst okuyamayınca acı çıkarmak oldu benimkisi de.
Hoşgeldin aramıza sitare.
Günaydın canım Hoşgeldin.Günaydın kızlar kımse neden bana cevap vermemış
hosbuldum :)Günaydın canım Hoşgeldin.
Günaydın yazdım ama saat öğlen geçmiş. Çocukları doktora götürdüm zamanın farkında değilim.Günaydın canım Hoşgeldin.
gecmıs olsun , cıddı bırsey degıldır umarımGünaydın yazdım ama saat öğlen geçmiş. Çocukları doktora götürdüm zamanın farkında değilim.
Teşekkür ederim canımgecmıs olsun , cıddı bırsey degıldır umarım
Hosbuldum =)
nasılsınız
bende ıyıyım tsk ettımÇok şükür iyiyim.Siz?
Bu arada diyet de var mı yoksa sadece kitap mı?
Nasıl gidiyor Peki? Okumadım bengunaydın :)
suan Nana 'yı okuyorum 196.cı sayfadayım dun basladım
cevap ıcın tsk ederım mutlu oldum
canım hafif başladı benim çocukların da hatta dr ilaç bile vermemişti, dün tekrar götürdüm antibiyotik başladıTeşekkür ederim canım
Mevsim değişimi hafif gripler yaşıyoruz. Çok mühim bişey yok şükürki.
Gunaydın =)Nasıl gidiyor Peki? Okumadım ben
Bu arada “nar Ağacı” sebebiyle mi “Sitare” oldunYanlış hatırlamıyorsam Nar Ağacında geçiyordu sitare
canım hafif başladı benim çocukların da hatta dr ilaç bile vermemişti, dün tekrar götürdüm antibiyotik başladıhafif başlayıp iyileşmiyor şu anki salgın en azından burda dikkatli olun, rabbim şifa versin inşallah
Aynen canım bize de antibiyotik verdi. Boğazı kötüydü. Size de çok geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olmasa keşke hiç çünkü onlarınki daha zor oluyo. Allah bizlere de kolaylık versin.Nasıl gidiyor Peki? Okumadım ben
Bu arada “nar Ağacı” sebebiyle mi “Sitare” oldunYanlış hatırlamıyorsam Nar Ağacında geçiyordu sitare
canım hafif başladı benim çocukların da hatta dr ilaç bile vermemişti, dün tekrar götürdüm antibiyotik başladıhafif başlayıp iyileşmiyor şu anki salgın en azından burda dikkatli olun, rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?