Selam kızlar
kitapzede canım olmadığım dönem neden yoktum bahsedeyim.. 2 haftalık bir tatile çıktım.. döndüm 1 hafta boyunca hastalandım hastalıkla uğraştım.. şimdi iyiyim çok şükür ancak kendime geliyorum..
tatil dönemini boooolca kitap okuyarak geçirdim inanılmaz keyif aldım. Okuduğum kitapları da not ettim hep tabi ki
temmuz aynın ay sonu bildirimini kaçırdım. (tatilde kaldığım evde asla internet çekmiyordu
)
ama not etmiştim dediğim gibi ... yazayım yine de
Temmuz ayı kitaplar:
1- J.R.R. Tolkein-Yüzüklerin Efendisi/İki Kule
2- J.R.R. Tolkein-Yüzüklerin Efendisi/Kralın Dönüşü
3- J.R.R. Tolkein-Roverandum
4- J.R.R. Tolkein-Hobbit
Temmuz ayı benim için Tolkein ayı olmuş.. hem yazar olarak hayranıyım hem de filmlerini milyon kere izlemiş birisi olarak Orta Dünya hayranıyım.. hala elimde tolkein kitapları var sırada okunacak
Ağustos ayı kitaplar: 1- Tess Geritsen- Cerrah
2- Tess Geritsen- Çırak
3- J.C. Grange- Kaiken 146/383 sayfasındayım.
Güzel gidiyor epeydir Grange okumamıştım.. vay be üniversite yıllarımın tek yazarıydı diyebilirim çok severim. Bu kitabı 2013 te almışım ve ancak okuyorum. Evde ne kadar kitap var daha okunacak düşünün
hastalık gibi almadan duramıyorum. Ama kendime söz verdim epey önce. elimdekiler bitmeden kitap almak yok
işte böyle ..
sorumsuzluk yapmayı hiç sevmem vampirim.. 2 hafta boyunca internetim hiç çekmedi maalesef.. yoksa mutlaka girip yazardım kuzum