Çok ama çok başarılar! :)Tabloyu güncelledim çokk teşekkür ederim sanki sırtımdaki kamburu atacağım yarın nedense çok dolu doluyum biri dokunsa ağlayacağım o derece geçirdiğim 1 seneyi düşündükçe fena oluyorum zor şeyler yaşamışım insan içinden sıyrılıp uzaktan bakınca görüyor sanırım . Geçmiş iyi ki geçmiş.
Çokk teşekkür ederim :)Çok ama çok başarılar! :)
kitapzede
Sınavın nasıl geçti canım.
Ben 5 sevgi dilini bitirdim.
Yeni okuyacağım kitap beden dili. 180 sayfa
Güzel geçmiştir umarım :)Tabloyu güncelledim çokk teşekkür ederim sanki sırtımdaki kamburu atacağım yarın nedense çok dolu doluyum biri dokunsa ağlayacağım o derece geçirdiğim 1 seneyi düşündükçe fena oluyorum zor şeyler yaşamışım insan içinden sıyrılıp uzaktan bakınca görüyor sanırım . Geçmiş iyi ki geçmiş.
Insallah canımÇokk teşekkür ederim :)
Fena değildi abla bazı yanlışlarım var biliyorum dikkatsizlikten inşallah bilmedğim çıkmaz :))
Okuduğum 3. Olacakgezegenfeza abla ocak tan bu yana kaç kitap bitirdin toplamdaa
Bu
Okuduğum 3. Olacak
Ocaktan bu yana çok yoğundum canım
Eğer kabul oluyorsa birde kuran hatmim var
Teşekkür ederim fena değildi inşallah güzel bir sonuç alırım :)Güzel geçmiştir umarım :)
Teşekkür ederim çok çok aminnkitapzede canım geçmiş olsun nasıldı sınavın?rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla Bu arada ne mezunusun
Tmm canım, ben hafızamı bi ara yoklarım, başka okuduğum varmıydıAllah kabul etsin ablam ama onu almayalım roman tarzı ya da dini kitaplar da oluyor ama kur an ı ayrı tuttum :)
Bu mesajın beni ne kadar mutlu etti anlatamam. Harika bir haberMerhabalar
kitapzede elimdeki kitap bitti Fi ye başladım epey kalın kitap :)
LAydLiNe dün kütüphaneye gittim c.tesi öğlene kadar açıkmış pek bahtiyar oldum :)
Oglumla iki kitap aldık ben fi aldım varmış fakat çi bulunmadı okuyucuda olabilecegini söyledi görevli bakalım dizi gibi begenecekmiyim. .
Acaip mutluyum bana yakın kütüphanenin haftasonu bir kaç saatlikte olsa açık olduğuna. .
Ayyyyy maşallah maşallah nazar etmeyeyim kendi kendime ben de o azınlaktanımNe oluyorsun miucum?
Isteyken okuyabilen şanslı azinliktasin sanırım :)
Ben de sağlıkçıyım canım meslektaş sayılırız inşallah atanırsın en kısa zamandaTeşekkür ederim fena değildi inşallah güzel bir sonuç alırım :)
Teşekkür ederim çok çok aminnebeyim :)
Laydi kaptanım konuya yeni bir mesaj yazılıp bildirim geldiğinde eğer o bildirimi kaçırmışsak yenisi bir daha gelmiyor, öyle olmuş olabilir mi acaba?Kızlar yaaa konuyu takibe aldığım halde bildirim gelmiyor yeni mesajlarda neden acaba?
Ben de sağlıkçıyım canım meslektaş sayılırız inşallah atanırsın en kısa zamanda
Kızlar yaaa konuyu takibe aldığım halde bildirim gelmiyor yeni mesajlarda neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?