Hahaha bu daha mantıklıymişBen ilk sayfaya ekledim sen en iyisi kitabımın x sayfasındayım de yazık valla yazana kadar kitabı okursun daha iyi. Hemen oku bitir bence yazmamak için
kitapzede Seninle Başlamadı bitti.
Kitapla ilgili yorumlarım: Kitap davranışlarımızın, kafamıza taktığımız bazı sorunlarımızın bizden kaynaklı olmadığını, ailemizden devraldığımız miraslar olabileceğini ve bunları nasıl iyileştirebileceğimizi anlatıyor. Bence farkındalık oluşturması açısından güzel bir kitap, çok şey öğrendim diyebilirim. Negatif yanı ise bir noktadan sonra aynı şeyleri tekrar ediyor, sonlara doğru "eeh tamam anladım" diyerek sıkıldım :) Daha kısa tutulabilirmis bence.
Sıradaki kitabım: Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı - Mark Manson
197 sayfa
Bu kitabı aslında eşim kendisine almış ama ben de merak ettiğim için okuyayım dedim.
Evet canım o bitti üstüne de bu kitabı bitirdim yazmayı mı unuttum acaba onu bitirdiğimiTelgraftan Tablete bitmiş miydi canım ?
Bu kitabı ben de çok merak ediyorum canım güzel anekdotlarını bekliyorum :)kitapzede Seninle Başlamadı bitti.
Kitapla ilgili yorumlarım: Kitap davranışlarımızın, kafamıza taktığımız bazı sorunlarımızın bizden kaynaklı olmadığını, ailemizden devraldığımız miraslar olabileceğini ve bunları nasıl iyileştirebileceğimizi anlatıyor. Bence farkındalık oluşturması açısından güzel bir kitap, çok şey öğrendim diyebilirim. Negatif yanı ise bir noktadan sonra aynı şeyleri tekrar ediyor, sonlara doğru "eeh tamam anladım" diyerek sıkıldım :) Daha kısa tutulabilirmis bence.
Sıradaki kitabım: Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı - Mark Manson
197 sayfa
Bu kitabı aslında eşim kendisine almış ama ben de merak ettiğim için okuyayım dedim.
Malesef söylemedin sanırım :) şimdü güncelledimEvet canım o bitti üstüne de bu kitabı bitirdim yazmayı mı unuttum acaba onu bitirdiğimi
Çok haklısın canım ama fırsatım olmadı maalesefDeseydin izinli yazardımm burayı habersiz bırakma kaptanım merak ederiz kitap kurtlarını
Şöyle yapalım bildirime yetişemeyenler de yazdın beni etiketlesin o ay okunan kitap sayısını güncelleyim hemen :) +2 ekleyeceğim ilk sayfayaAma sıralama listesine giremeyecek bildirim vermeyenler onu da söyleyim
Seviyorum bu atışmaları. Resmen ülkenin seviyesini yükselten atışmalar, görmek istediğimiz atışmalar bunlar
hemen çok heyecanlandım şimdi
yaaaaaa ne kadar güzel olmuş
çok güzel ellerine sağlık
keşke yanlışlıkla beni yazaydın 1. sıraya
sonuçta eflalim ismi 1. sırada bi eğreti değişik durmuş
halbuki miu öyle mi olurdu
eflal beni vuracak kaçayımama ben de boş durmayacağım elbet ben de onu okuduğum kitaplarımla vuracağım bu ay
selammmmmmmmmmm
görgü görenek nasıldır burda bi diyin hele
Hoşgeldinn burada minik bir aile kurduk kendimize okuyoruz, okutuyoruz, sohbetler ediyoruz. İlk sayfaya bir göz at herşeyimiz orada yazıyor
Ben de merak edip aldım o kitabı. Kolay kolay kafaya takan bir insan değilimdir aslında ama ismi ilgimi çekti. Sen benden önce okuyacaksın
Yorumlarımı paylaşırım, şimdilik iyi gidiyor :) Biraz da esprili bir dili var yazarın, hoşuma gittiBu kitabı ben de çok merak ediyorum canım güzel anekdotlarını bekliyorum :)
Ayy, 3. olmuşum. Bu hafta zayıflama yarışmasında da 3. olmuştum. Sayısal oynayayım bari 3'lüHaziran Ayı Okunan Kitaplar
1-Nego 10
2- @MiuLego 7
3-hedef38beden 5
Sizleri tebrik ediyorum. Devamlı olmasını diliyorum.
4- @ozgemsiii ve ben 3
5- @kardelelen321 2
6- @miyaww__ @yolcukardelen @Suzi1704 1
Diğer arkadaşlarım haziran ayında hiç kitap bitirmemişler önümüzdeki ay kitap bitirmelerini bekliyorum. Kitap bitiren herkesi kutluyorum harikasınız ilk kişi ilk sayfamızda kendini gözebilir :)
Biz emeklerin için teşekkür ederiz sevgili Vampirella.25 Haziran-1 Temmuz Değerlendirme
Kırmızı Kart Alan Üyeler
@serguzestt @ballikayfe @damlapal bu aldığınız 2. kırmızı kart yani haftaya bildirim vermediğiniz taktirde tablo dışı kalacaksınız.
@tuzsuz_ruh 1 ceza puanın geçen haftadan vardı bu da ilk kırmızı kartın oldu
Ceza Puanı Alan Üyeler
@eceboce @Floweroflife daha önceden 1'er ceza puanınız vardı bu hafta sadece 1 gün bildirimde bulunduğunuz için 2 ceza puanınız oldu.
moni inciitanesi @miyaww__ bildirimden muaf izinli üyelerimiz iyi tatiller sizlere
Teşekkür Alan Üyeler
morordek hedef38beden @kardelelen321 @Suzi1704 @oynakbasi34 @MiuLego @Bonus @Portakal Sulu Ordek @ozgemsiii Nego @yolcukardelen LAydLiNe
Sizlere özveriniz için teşekkür ediyorum.
Bol bol okuyalım, cezalar almayalım, aldıysak sildirmek için daha çok okuyalım
Kitap yorumlarını genelde okumuyorum ki etkilenmeyeyim diye. Çünkü bazen kimsenin beğenmediği bir kitabı çok beğenebiliyorum. Bazen de herkesin bayılarak okuduğu kitabı beğenmeyebiliyorum. Benim tavsiyem merak ediyorsan okumalısın.
Ben ve yalan aslaaa
Ya harika olmuş eline sağlık
Bunu sen istedinyaaaaaa ne kadar güzel olmuş
çok güzel ellerine sağlık
keşke yanlışlıkla beni yazaydın 1. sıraya
sonuçta eflalim ismi 1. sırada bi eğreti değişik durmuş
halbuki miu öyle mi olurdu
eflal beni vuracak kaçayımama ben de boş durmayacağım elbet ben de onu okuduğum kitaplarımla vuracağım bu ay
Gördüm bileYaa ifadelere boğmuşsun beni yirimAman eflal görmesin yazdıklarını
ben şuan deli kız okuyorum gülsen kılıçarslan okuyan oldu mu ?
ya pek hoşuma gitmedi ama okumuş bulundum sonuna yaklaştıkca güzel oluyor sanki
-havvanın 3 kızı
-uçurtma avcısı-yagmurun gelini var sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?