- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
ben geldimmm kitaplarıma geri dönüyorum bu gece kırmızı kart görmüşüm, şimdilik tablodayım neyse ki dilerim bu son olur .
Hoşgeldinn :) Umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmm kitaplarıma geri dönüyorum bu gece kırmızı kart görmüşüm, şimdilik tablodayım neyse ki dilerim bu son olur .
2 de olsa okumuşsın ben sınav stresinden yarım bıraktımİyi geceler kızlar @MorVampirella canım komik olacak ama iki sayfa okuyabildim bugün ben yoğunlaşmam gereken bir kitap ama evimde olmadığım için zor oluyor.
KPSS miydi canım? Olsun sınavdan sonra doya doya hem de gönül rahatlığıyla okursun.bazen ötelemek iyidir üzülme2 de olsa okumuşsın ben sınav stresinden yarım bıraktım
Aslında tam adı Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı ama ben kısaca öyle bildirim yaptım
Nasıl bir kitap ablacım?
Adı çok cezbetti beni.
Aşk-ı Memnu diyince tvde tekrarı vardı izleyeyim diye açtım ama akşamüstüne almışlaragapiyi bıraktım çok ilerlememiştim araya çok zaman girince başka kitapla devam edeyim diyorum. halid ziya uşaklıgil Aşkı Memnu. 514 sayfa kitapzede
Bence tam sana uygun bi kitap olmuş SuzicimGünaydınlarrrrr
evde yeni kitap yok derken “Canan karatay- anne adayı ve hamileler için Karatay diyeti” kitabımı farkettim. Bugün ona başlayacağım. Böylelikle karataya dönmek için de motive olurum belki (151 sayfa) kitapzede
Aslında tam adı Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı ama ben kısaca öyle bildirim yaptım
Güzel bi kitap diyebilirim kolay okunuyor. Bu konuda daha önceden de okumalar yaptığım için (ve çoğunluğu daha bilimsel kitaplardı) kavramların derinine inmeden daha basit bir dille yazılmış. Sanırım bu yüzden çok satanlar listesinde Okunabilir yani, ben çoğu kitabı elimde süründüren biri olarak bu kitabı baya hızlı okuyorum şu an. Sarmış demek ki :)
Bu arada burda bana ilk kez biri abla demiş olabilir, yaşın küçük mü ki merak ettim
Aşk-ı Memnu diyince tvde tekrarı vardı izleyeyim diye açtım ama akşamüstüne almışlar
Bence tam sana uygun bi kitap olmuş Suzicim
Ahaha olabilir mi acaba
Kişileri mi karıştırdım acaba?
Şimdi bi de büyük çıkıyormuşum.
Ahaha olabilir mi acaba
29 yaşındayım ben, ona göre hesap et
Görmemiş gibi yapalım
Allah kahretmesin.
Silebiliyor muyuz ilk mesajı?.