- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
Okudummm ama çok değil kpss ye yoğunlaşmaya çalışıyorum son 1 ay :/okudun mu dün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudummm ama çok değil kpss ye yoğunlaşmaya çalışıyorum son 1 ay :/okudun mu dün
Ama çok çirkinlerSelam kitap kurtlarııııııııııııııııııEki Görüntüle 2161711
kitapzede canım Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği / 224. sayfadayım
bakayım sayfalara kimler ne okumuş ne yapmış
Ben inatlaştım bitireceğim ama ne zaman bitiririm bilmiyorumBen yıllar önce başlayıp yarim bırakmıştım o kitabi
Ay yüreğim zıpladı miu amannn
unutuyorum ki ben kpss yiOkudummm ama çok değil kpss ye yoğunlaşmaya çalışıyorum son 1 ay :/
Ama çok çirkinler
Ben son kitabımı kaç defa uzattığımı hatırlamıyorum bile artık kütüphaneden bir daha vermeyeceğiz bu kitabı sana diyecekler valla
Günaydın kızlar
kitapzede emeğine yüreğine sağlık
Ben bu kitaptan muzdarip oldum iyice gitmiyor kitap Ama inadım inat bitecek bu kitap
Sabah sabah karışık duygular içerisindeyim ondan bu smile kargaşasası
Bu arada kitabımın 153. sayfasındayım. (İki şehrin hikayesi 523 sayfa)
Selam kitap kurtlarııııııııııııııııııEki Görüntüle 2161711
Yaa o kitabı ben de okumak istiyorum, aslında ne çok kitap varmış okumak istediğim.Son kitabım bitirdi beni. Çok severek okuyorum ama baya ağlama moduna gireceğim.
Belki bilenleriniz vardır. Hayallere yolculuk diye bir belgesel var. Bisikletle Afrika'yı dolaşan bir adam.
Dün son bölümü izledik. Liberya'da madencilik yapan insanları.
Yutkunamadık resmen izlerken. O darma duman etmişken şimdi Anne Frank okuyorum ve ben baya iptal durumdayım.
Üzüldüğüm. mutlu olduğum anları düşündükçe bir taraftan utanıyorum.
Yaa o kitabı ben de okumak istiyorum, aslında ne çok kitap varmış okumak istediğim.
Beni de ağlatır muhtemelen hedefcim zaten ağlamaya hazır bi insanım
unutuyorum ki ben kpss yi
1 ay hiç kitap okumasan bile olur vampir son düzlük sonuçta kritik çok
çok açım bana çok güzel geliyorlar
Listeme ekleyim psikolojim düzgün olduğu zaman okurum bu ara ben her şey olumsuz gidiyor habire ağlıyorumKahve ve peçete şart ördeğim ama psikolojinin sağlamlığından emin olduğun bir dönem olduğundan emin olmaya bak derim.
Ellerine sağlık18-24 Haziran Değerlendirme
S Suzi1704
@serguzestt
@ballikayfe
@damlapal
@yolcukardelen
Bu hafta 1 kırmızı kart aldınız. 2 kart daha alırsanız liste dışı kalacaksınız. Yapmanız gereken tek şey gelip bildirim vermek. Bu hafta okuyamadım demek de ya da mazeret bildirmek de bildirimdir.
moni Bu haftaki aktif olmama sebebinden haberdar olduğum için kartın yok abla önümüzdeki hafta en az 2 kez bekliyorum seni :)
morordek
@eceboce
@tuzsuz_ruh
@Floweroflife
@Bonus
Bu hafta 1 ceza puanı aldınız ceza puanı 4 olmasın
hedef38beden
@kardelelen321
@miyaww__
@beyazinci
@oynakbasi34
@MiuLego
@Portakal Sulu Ordek
@ozgemsiii
Nego
LAydLiNe
Sizleri bu haftanın kitap kurtları olarak kutluyorum, bol ve keyifli okumalar olsun yeni haftada.
Ve.. İlk sayfadaki son kuralımız:
8-Ceza puanı ya da kırmızı kartın bir tanesi kişinin ay birincisi olması ile silinir.
Selam kitap kurtlarııııııııııııııııııEki Görüntüle 2161711
Yaaaaa kütüphaneden kitap almayalı o kadar uzun zaman oldu ki bildiğin duygulandım. Anılar geldi aklıma.Son 2 kitabımı kütüphaneden almıştım. İlk kitap uzun sürdü. Kitabın verilme süresi geldi. Süreyi uzatmak istemediğim ve bir an önce yeni kitaba başlamak için bitiversin dedim.
Yine mi kitap bitirdin senkitapzede kitabım dün bitti. Hz Meryem
Yeni kitabım : Sabahattin Uçar - Eşler arası karşılıklı sevgi (ömür boyu mutluluk serisi 1.kitap ) - 67 sayfa
Bu arada kitabımda 72. Sayfadayım. Adgar allan poe- seçme hikayeler ( 157 sayfa) kitapzede
Gerçek bir hikaye mi? Tam olarak adı nedir kitabın?Son kitabım bitirdi beni. Çok severek okuyorum ama baya ağlama moduna gireceğim.
Belki bilenleriniz vardır. Hayallere yolculuk diye bir belgesel var. Bisikletle Afrika'yı dolaşan bir adam.
Dün son bölümü izledik. Liberya'da madencilik yapan insanları.
Yutkunamadık resmen izlerken. O darma duman etmişken şimdi Anne Frank okuyorum ve ben baya iptal durumdayım.
Üzüldüğüm. mutlu olduğum anları düşündükçe bir taraftan utanıyorum.
Takıyor takmaz mı dayan az kaldı vampirSorma şu kpss çok lanet bir dert. Takmıyorum dese de insan takıyor
Ellerine sağlık
Yaaa burda da mı miu
Şu an için yıl sonu ilk üç için 3. sün ama eflal sollayacak sanki herkesi :)Yine mi kitap bitirdin sen
Vampirim eflali çiğ çiğ yerimŞu an için yıl sonu ilk üç için 3. sün ama eflal sollayacak sanki herkesi :)
Çok utanarak yazıyorum ama bu ilk kitabımOcak ayından beri toplamda kaç kitap okudun :)
Hiç utanma hatta sevinmelisin kendin için bir şey yaptın aramıza katıldın:)Çok utanarak yazıyorum ama bu ilk kitabım