- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk'u bitirince yorumlarınızı merak ediyorum, listemde olan kitaplardan biri de :)Evet ikisini de okuyorum.
Uzun süredir aradığım kitaptı. Kitapçılarda bulamadım. e-kitap olarak okuyorum. Zorluyor biraz. Ebeveyn olarak beni daha ilk sayfalarda bakış açımı inanılmaz değiştirdi diyebilirim.Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk'u bitirince yorumlarınızı merak ediyorum, listemde olan kitaplardan biri de :)
Ben de çok merak ediyorum bu kitabıUzun süredir aradığım kitaptı. Kitapçılarda bulamadım. e-kitap olarak okuyorum. Zorluyor biraz. Ebeveyn olarak beni daha ilk sayfalarda bakış açımı inanılmaz değiştirdi diyebilirim.
+1 ekledim kitap sayına :)kitapzede benim ocak ayından bu zamana okuduğum bir kitap daha vardı kitaplığı bakınca gördüm :)
Ayşe Kulin - Nefes nefese - 460 sayfa
Aaa ben 2 kez bildirim yaptım sanıyordum. Daha dikkatli olmaya çalışacağım18-24 Haziran Değerlendirme
S Suzi1704
serguzestt
ballikayfe
damlapal
@yolcukardelen
Bu hafta 1 kırmızı kart aldınız. 2 kart daha alırsanız liste dışı kalacaksınız. Yapmanız gereken tek şey gelip bildirim vermek. Bu hafta okuyamadım demek de ya da mazeret bildirmek de bildirimdir.
moni Bu haftaki aktif olmama sebebinden haberdar olduğum için kartın yok abla önümüzdeki hafta en az 2 kez bekliyorum seni :)
morordek
eceboce
@tuzsuz_ruh
Floweroflife
Bonus
Bu hafta 1 ceza puanı aldınız ceza puanı 4 olmasın
hedef38beden
kardelelen321
miyaww__
@beyazinci
oynakbasi34
@MiuLego
Munzevi Zencefil
Mataring
Nego
LAydLiNe
Sizleri bu haftanın kitap kurtları olarak kutluyorum, bol ve keyifli okumalar olsun yeni haftada.
Günaydın kızlar
kitapzede yüzüklerin efendisi-yüzük kardeşliği/ 141. Sayfadayım
Çok okuyamasam da haftasonu hüç okumamalık da etmedimsonuçta buraya bildirimyapacağım hangi yüzle yaparım yoksa
burası kitap okumaya teşvik etmekte çok başarılı
![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Cuma akşami ani bir kararla evde ufak değişiklik yapalım dedikKızların odasını boyayıp benim bazaları ayırıp onlara verdim bize de eşim sağ olsun Japon yatağı yaptı ( alçak yani ) Tabi girişmişken birde çocukların odasını boyayalım dedik o yüzden iki gündür ev alt üst oldu
hesapta buraya kaçıncı sayfaya kadar okuduğumu yazacaktim cuma günü oda kaldı
178.sayfaya geldimbirazdan oturup biraz daha okurum nasılsa sabah sabah patırtı yapmamam lazım komşulara ayıp olur
bende keyif saati ilan ettim kendime Filtre kahvem eşliğinde
![]()
Aaa ben 2 kez bildirim yaptım sanıyordum. Daha dikkatli olmaya çalışacağım
Bu haftanın ilk bildirimini yapayım hazır gelmişken, Seninle Başlamadı 111. sayfadayım