ellerine emeğine sağlık kuzum18-24 Haziran Değerlendirme
S Suzi1704
@serguzestt
@ballikayfe
@damlapal
@yolcukardelen
Bu hafta 1 kırmızı kart aldınız. 2 kart daha alırsanız liste dışı kalacaksınız. Yapmanız gereken tek şey gelip bildirim vermek. Bu hafta okuyamadım demek de ya da mazeret bildirmek de bildirimdir.
moni Bu haftaki aktif olmama sebebinden haberdar olduğum için kartın yok abla önümüzdeki hafta en az 2 kez bekliyorum seni :)
@morordek
@eceboce
@tuzsuz_ruh
@Floweroflife
Bonus
Bu hafta 1 ceza puanı aldınız ceza puanı 4 olmasın
hedef38beden
@kardelelen321
@miyaww__
@beyazinci
@oynakbasi34
@MiuLego
Munzevi Zencefil
@ozgemsiii
@eflalim
LAydLiNe
Sizleri bu haftanın kitap kurtları olarak kutluyorum, bol ve keyifli okumalar olsun yeni haftada.
Ve.. İlk sayfadaki son kuralımız:
8-Ceza puanı ya da kırmızı kartın bir tanesi kişinin ay birincisi olması ile silinir.
Konu sahibi olarak hafta sonu ben okumadım kendimi ifşa edeyim
ellerine emeğine sağlık kuzum
bak şimdi bu olmadıııııııııı
okumayan yerlerini aç az vuracağım
18-24 Haziran Değerlendirme
S Suzi1704
@serguzestt
@ballikayfe
@damlapal
@yolcukardelen
Bu hafta 1 kırmızı kart aldınız. 2 kart daha alırsanız liste dışı kalacaksınız. Yapmanız gereken tek şey gelip bildirim vermek. Bu hafta okuyamadım demek de ya da mazeret bildirmek de bildirimdir.
moni Bu haftaki aktif olmama sebebinden haberdar olduğum için kartın yok abla önümüzdeki hafta en az 2 kez bekliyorum seni :)
@morordek
@eceboce
@tuzsuz_ruh
@Floweroflife
Bonus
hedef38beden
@kardelelen321
@miyaww__
@beyazinci
@oynakbasi34
@MiuLego
Munzevi Zencefil
@ozgemsiii
@eflalim
LAydLiNe
Sizleri bu haftanın kitap kurtları olarak kutluyorum, bol ve keyifli okumalar olsun yeni haftada.
8-Ceza puanı ya da kırmızı kartın bir tanesi kişinin ay birincisi olması ile silinir.
Herkese merhaba. Daha önce gruba katıldım ama aktif olamadım. Okumaya yoğunlaşamadığım için buraya da girmedim. Bugünden itibaren aktif olacağımkitapzede
Tamam aklımdaTamamdır ama kartın var unutma :)
18-24 Haziran Değerlendirme
S Suzi1704
@serguzestt
@ballikayfe
@damlapal
@yolcukardelen
@morordek
@eceboce
@tuzsuz_ruh
@Floweroflife
Bonus
hedef38beden
@kardelelen321
@miyaww__
@beyazinci
@oynakbasi34
@MiuLego
Munzevi Zencefil
@ozgemsiii
@eflalim
LAydLiNe
Bitirdim yazabilmek için beklemiştim ama beklemesem iyi olacakmış18-24 Haziran Değerlendirme
S Suzi1704
@serguzestt
@ballikayfe
@damlapal
@yolcukardelen
@morordek
@eceboce
@tuzsuz_ruh
@Floweroflife
Bonus
hedef38beden
@kardelelen321
@miyaww__
@beyazinci
@oynakbasi34
@MiuLego
Munzevi Zencefil
@ozgemsiii
@eflalim
LAydLiNe
Gelicem inş okuycam vampirim kendimi kitaplara gömmek istiyorum.
Elime alamıyorum ama hep aklımda hem kitabım hem burası
kitapzede kitabımı bitirdim.
Yeni kitabım Anne Frank'ın hatıra defteri.
Yıllardır aklımda olup bir türlü okuyamadığım ve beni çok heyecanlandıran bir kitap.
240 sayfa.
Bitirdim yazabilmek için beklemiştim ama beklemesem iyi olacakmışSeminerlerde ilerledim ama şimdi emzirirken falan okumaya çalışıyorum daha dikkatli olacağım inşallah
tamam canım dikkat ediciiimmmEkledim hemen harikasın 4 günde bitmiş diğeri :)
Az olsun bizim olsun önemli olan bırakmayalım
Ekledim hemen harikasın 4 günde bitmiş diğeri :)
Az olsun bizim olsun önemli olan bırakmayalım
Son 2 kitabımı kütüphaneden almıştım. İlk kitap uzun sürdü. Kitabın verilme süresi geldi. Süreyi uzatmak istemediğim ve bir an önce yeni kitaba başlamak için bitiversin dedim.
Günaydın canımGünaydın kızlar
kitapzede emeğine yüreğine sağlık
Ben bu kitaptan muzdarip oldum iyice gitmiyor kitapAma inadım inat bitecek bu kitap
Sabah sabah karışık duygular içerisindeyim ondan bu smile kargaşasası
Bu arada kitabımın 153. sayfasındayım. (İki şehrin hikayesi 523 sayfa)
Cumartesi misafir öğlen gelmeli gece gitmeli pazar da ev temizliği toplama vs okumadım valla bugun okuyacağım
Ben yıllar önce başlayıp yarim bırakmıştım o kitabiGünaydın kızlar
kitapzede emeğine yüreğine sağlık
Ben bu kitaptan muzdarip oldum iyice gitmiyor kitapAma inadım inat bitecek bu kitap
Sabah sabah karışık duygular içerisindeyim ondan bu smile kargaşasası
Bu arada kitabımın 153. sayfasındayım. (İki şehrin hikayesi 523 sayfa)
Ay yüreğim zıpladı miu amannnSelam kitap kurtlarııııııııııııııııııEki Görüntüle 2161711
kitapzede canım Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği / 224. sayfadayım
bakayım sayfalara kimler ne okumuş ne yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?