Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google fotoğraflar kullanıyorsanız ordan yapabilirsiniz, film yapma bölümünden. Ben ordan yapıyorum heoEşime babalar güne hediyesi olarak video hazırlanak istiyorum arka planda müzik çalacak ve kızımla eşimin fotoları slayt gibi geçecek ama nasıl yapacağını bilmiyorum, anlayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
Umarım istediğin gibi olur :)Bugun çok çok yoğunum sebebini sizlerle paylaşırım atama için son gün ve ben bugun mezun edildim kısacası bir an önce bir liste oluşturup göndermem lazım lütfen dua edin bana artık atanmak istiyorum eski meslekten olmadı şimdi bugün aşık olduğum işi yapmak istiyorum sizi seviyorum ilgileneceğim en kısa zamanda :)
Ben de buradaki arkadaşları gördükçe motive oluyorum iyi ki böyle bir grup açılmış
Ben de dün kitap siparişi verdim internetten buradaki bir arkadaştan görmüştüm kocamın kenarı isimli kitabı da merak ettim onu da aldım :)
Süper yaaaaaa Hemen yazıyorum o zaman.
Ocak ayından beri 12 kitap okudum kitapzede
Şu an 13. kitabı okuyorum.
İki şehrin hikayesi - Charles Dickens 523 sayfa
Çok oldu başlayalı ama sınavlarımdan dolayı çok okuyamadım.
Şuan 87. sayfadayım.
Ocakta başladıysan az olmuş yaaaaaa
Ama hemen pes etmek yok. Hedefe ulaşamasak bile yaklaşmak da güzel olur. Benim okul bitti artık. Şükür bol bol okuyacağım.
Sizinle daha güzel okuyacağıma da inanıyorum. Buraya gelip bildirim yapmak bile okumak için çok iyi bir motivasyon.
@chentiq sen de gel kuzu bak okuyoruz burada
Aaa, çok mantıklı. Uygulama ve sitenin adını alabilirsem çok memnun olurum. O kadar isim vermek de yasak değildir sanırım.
Ben de sanal bir kütüphane kullanıyorum çok ama çok beğenerek. Sitenin adı vikitap. Gözat bence hoşuna gidecek.
Düzeldi sanırım ekledim biraz okuduğum kitapları falan güncel kullanmaya çalışacağım 1000kitap hoşuma gittiSilip tekrar yükleyebilirsiniz veya siteden giriş yapabilirsiniz.
Sevgili Morvampirella;
Umarım ataman seni mutlu edecek ve en iyi olacak şeklidir olur. Bol şanslar diliyorum.
Artık kitap okumaya başlayabilirim bende aranıza katılacağım Elif şafağın son kitabını okuyan var mı
Hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
neydi son kitabı yahu düşünüp düşünüp bulamamam
Ekledim listeye, keyifli okumalar :)
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah size. Gönlünüzdeki hayırlı olsun.
Umarım istediğin gibi olur :)
Çok teşekkür ederim canım Kendimi okursever birisi olarak tanımladığım için sizlerin arasında olmak çok mutlu etti beni. Fikir kimin fikriyse harika bir iş çıkarmışHoşgeldinn miyaww__ miyoşum hemen yetişmiş birkaç gün yoğunum yeni geldim ama her şeyi anlatmış miyoş bende listeye ekliyorum hemen :)
Fark ettim bu da motivasyonumu bir kat daha arttırdıHarikasın çok güzel okumuşsun ama dişli rakiplerimiz var baya :)
İlk vikitap'la tanışınca beni de 1000kitap çok sarmadı. Ona kızımı üye yaptım o kullanıyor. (12 yaşında) Ben de vikitap' tan devam ediyorum. Bayağı birikimim oldu ama bir gün sistemde sorun çıkacak diye kaygılanmıyor da değilim1000kitap ve vikitap isimleri inceleyince 1000kitap daha çok hoşuma gitti hesap açarsanız haberim olsun ordan da takip edeceğim sizi hahaha benden kaçış yok
Tamam canım. Kullanıcı adım benim buradakiyle aynı. Senin ki nedir?Oralardan takipleşelimm