Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese 14. takımdan geldim
uzun zamandır kitap okumuyorum hazır bayram tatilim varken başlayayım diye düşündüm .
okuyacağım kitap bilgileri
Şibumi : trevanian
hoş buldumHoş geldin canım
@MorVampirella Benim Kitabım bittiiiiiiiii
İclal Aydın'ın ÜÇ KIZKARDEŞ inanılmaz güzel bir kitab hele sonraki sayfaları insan okudukça okuyor
Son bölümü gözlerim dolu dolu okudum hatta itiraf ediyorum yağladım
Satırları okuduğumda her anı gözümün önüne gelen inanılmaz bir hikaye ve kesinlikle herkese tavsiye ederim
Çok övdün kitabı merak ettim canım, alıntı YÖK mü minik alıntılar paylaşsan bizimle@MorVampirella Benim Kitabım bittiiiiiiiii
İclal Aydın'ın ÜÇ KIZKARDEŞ inanılmaz güzel bir kitab hele sonraki sayfaları insan okudukça okuyor
Son bölümü gözlerim dolu dolu okudum hatta itiraf ediyorum yağladım
Satırları okuduğumda her anı gözümün önüne gelen inanılmaz bir hikaye ve kesinlikle herkese tavsiye ederim
elimdeki kitap bitsin de en kısa zamanda okucam canım, okuyunca yorumlarımı yazarımAyy çok sevindim Kocamın Kenarı nı okuduktan sonra yırumunu bekliyorum ben baya etkilendim
Canım nasıl gidiyor kitap?eski bir iskender pala sever olarak merak etmiştim ama son dönemdeki kitapları eskinin tadını vermedi bana.sen ne düşünüyorsun?@MorVampirella AbumRabum kitabımda 230. sayfadayım
En beğendiğin İskender pala kitabı hangisi canımCanım nasıl gidiyor kitap?eski bir iskender pala sever olarak merak etmiştim ama son dönemdeki kitapları eskinin tadını vermedi bana.sen ne düşünüyorsun?
Çok iyi gidiyor.. olaya girmesi zaman aldı ama şuan girdi olaylaraCanım nasıl gidiyor kitap?eski bir iskender pala sever olarak merak etmiştim ama son dönemdeki kitapları eskinin tadını vermedi bana.sen ne düşünüyorsun?
Çok güzel bir kitap Semerkant tadını çıkara çıkara oku benceMerhaba kitap kurtları @MorVampirella Semerkant’ta 77 ye geldimValiz hazırlarken kaç gündür okuyamasam da
İlk göz ağrım, pala’yı ve divan edebiyatını tanıtıp sevdiren kitabıBabil’de ölüm İstanbul’da aşkEn beğendiğin İskender pala kitabı hangisi canım
tamam canım en kısa sürede okumaya çalışacağımÇok iyi gidiyor.. olaya girmesi zaman aldı ama şuan girdi olaylara
Baya heyecanlı
Ve içi çok dolu
Fazlasıyla bilgi var içerisinde hz ibrahim ile ilgili
Dolu dolu bir kitap ve heyecanı merakı git gide artıyor
Kesinlikle okumalısın bence
İstanbul’da aşk Babil’ de ölüm. Ben de etkisi çok büyük bu kitabın. İskender Pala nın bir çok kitabını okudum ama ilk okuduğum kitabının tadını hiç birisi vermedi.En beğendiğin İskender pala kitabı hangisi canım
Bazen emzirerek okudum desemHer fırsatta okumaya çalışıyorum olaydan kopmamak içinİyi gidiyor bakalımÇok güzel bir kitap Semerkant tadını çıkara çıkara oku bence
Aynı anda yazmışız bu kadar olurİlk göz ağrım, pala’yı ve divan edebiyatını tanıtıp sevdiren kitabıBabil’de ölüm İstanbul’da aşk
tamam canım en kısa sürede okumaya çalışacağım
Amin maalouf çok iyi bir yazar. Afrikalı Leo yu okuduktan sonra okudum Semerkant ını ve bayıldım. Şimdi sırada diğer kitapları var. Eminim diğerleri de çok güzellerBazen emzirerek okudum desemHer fırsatta okumaya çalışıyorum olaydan kopmamak içinİyi gidiyor bakalım