Kitap sayını +1 yaptım miu yenisine başlayınca haber verirsin
moni morordek hedef38beden kardelelen321 miyaww__ @beyazinci S Suzi1704 serguzestt oynakbasi34 eceboce @tuzsuz_ruh Floweroflife damlapal @MiuLego Bonus @Portakal Sulu Ordek @eflalim @ozgemsiii
ve @yolcukardelen
Demiştim daha önce 8 hazirandan sonra haftada 2 kez bildirim verildi mi verilmedi mi kontrol edeceğim. Devamlılık sağlamak motivasyon için önemli.
Dikkat edilmesi gereken bir şey istiyorum kitap bildirimi yaaprken sadece adını değil kaç sayfa olduğunu ve ne zaman başladığınızı da yazmanız.
Ay sonunda herkes o ay bitirdiği kitapları toplu olarak yazıp beni etiketlesin. Sadece sayıları yoplu görmek adına ve ilk 3 seçeceğiz :)
Ör: Kitap İsmi - Yazar İsmi
Yorumunu merak ediyorum ekledim bile :)
Minnak bir kitap okudum bitti. Çok satanlar listesinde görüp almıştım geçen ay. Çerez kiyap gibi. Derlemeler yapılmış çeşitli kitaplar bir iki paragraf ya da bir söz alınmış. Felsefik kişiye kendin keşfetmesini öneriyor.
Özgür bacaksız- bazı yollar yalnız yürünür
144 sayfa. Neredeyse yarısı çizimlerden oluşuyor. Sayfaların da yarısı dolu bazı sayfalar sadece bir ik cümleden oluşuyor alıntılar olduğu için.
kitapzede
Keyifliydi :)
Ellerine emeğine sağlık vampir teşekkür ederiz uğraşıyorsun :)
9 oldu canım. Bugün evliya ve eşkıya kitabını bitirmiştim 8 olmuştu. Bir de bu minnak kitabı bitirdim 9 oldu.Yani 8 kitap okumuş oldun değil mi toplamda hesabım yanlış olmasın da :) Eksik olsun istemem
Başta okumuştum kuralları10. takım olarak hem zayıflayıp hem kitap kurdu olacağız bizimle birlikte kitap yoldaşlığı yapmak isteyenleri içeri bekleriz.
KURALLARIMIZ
1- Haftada en az iki kez gelip bildirim verilecek. (x. sayfadayım. x kitabı okuyorum gibi) Bildirimlere beni etiketleyin ki takip edebileyim.
2- Herkes bitirdiği kitap ile ilgili ufak bir bilgi veren düşüncelerini içeren yorum paylaşacak. Diğer arkadaşlara fikir olması amacıyla.
3- Herkes okuduğu kitaptan sevdiği alıntılar paylaşabilir
4-Herkes her türden kitap okuyabilir.
5-Ay sonunda herkes o ay bitirdiği kitapları adları ile birlikte yazarak beni etiketleyecek.
5-Her ay en çok kitap okuyan 3 kitap kurdu ilk sayfada ilan edilecek
[td]ÜYE ADI[/td]
OKUNAN KİTAP GÜNCEL KİTAP BAŞLANGIÇ TARİHİ SAYFA Mor Vampirella 6 Yanmış 7 Haziran 430 moni 3 Üç Kız Kardeş 2 Haziran 366 morordek 4 Seninle Başlamadı 4 Haziran 280 hedef38beden 6 Dehanın Esrarengiz Yüzü 2 Haziran 272 kardelelen321 5 Obsesif 31 Mayıs 348 miyaww__ 1 Uzun Yağmurlardan Sonra 1 Haziran 331 beyazinci 1 Bir Yol Var 2 Haziran 296 suzi1704 * Seçme Hikayeler 27 Mayıs 127 serguzestt * Bir Varmış Bir Yokmuş 1 Haziran 304 ballikayfe 2 * * * oynakbasi34 2 Üç Kız Krdeş 2 Haziran 366 eceboce 3 Şato 2 Haziran 351 tuzsuz_ruh 3 Namazın Sırları 2 Haziran 276 Floweroflife 6 * * * damlapal 16 Sanma Ki Yalnızsın 3 Haziran 214 MiuLego 8 * * * Bonus 1 Bilinmeyen 4 Haziran 465 Portakal Sulu Ordek 3 Kara Kitap 4 Haziran 476 ozgemsiii 11 Ev Anası 4 Haziran 115 eflalim 4 Akıl Oyunlarının Gölgesinde 6 Haziran 396
Burası harika. Ben aslında çok önceden görmüştüm takımınızda 1. Sayfada.. gelip bakmıştım hatta.. ama sadece sizin takım için sanmıştım yazamamıştımRica ederim Miu seviyorum kitap ailemi :)
Başta okumuştum kurallarıBilgiler:
Semerkant, Amin Maalouf, bugün başladım, kitap 318 sayfa
Burası harika. Ben aslında çok önceden görmüştüm takımınızda 1. Sayfada.. gelip bakmıştım hatta.. ama sadece sizin takım için sanmıştım yazamamıştım
Sonramoni paylaşınca takımlarda geldim..
Çok güzel oldu kendim için.. elimde dolanan 1.5 haftalık kitap bitti üstüne iki kitap.. ne güzel motive oldu.
Kitap kokusu var resmen topikte.
Emeğinize teşekkürler
Okudum ama yarın kontrol edip isimleri başlama ve bitiş tarihleriyle yazayımOcak ayından beri hangi kitapları okudun okuduysan :)
Olsun yine okursun sen yazınca ben listeye eklerim kitabını ve seni ekledim zaten :) Hoşgeldin kitap kurdu :)Okudum ama yarın kontrol edip isimleri başlama ve bitiş tarihleriyle yazayımAslında ocaktan önce daha çok okumuştum ama
İnşallah okurum seve seveOlsun yine okursun sen yazınca ben listeye eklerim kitabını ve seni ekledim zaten :) Hoşgeldin kitap kurdu :)
İnşallah okurum seve seveHoşbuldum canım, ben de ilk başta sadece 10.takım sanmıştım.hatta bir iki yıl önce 10.takımdan da mezun olmuştum, bi sorsam mı alır musınuz diyecektim ama vazgeçmiştim İyi ki gelip takımımıza yazdınız
TamamKitap sayını +1 artırdım. Yenisini seçince bildirim yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?