- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Anlatmaya gerek yokBende o da varmeraklandım şimdi
Her kitabı okumak zorunda değiliz bir gün eline geçerse o zaman verirsin kararballikayfe canım teşekkürlee kısa kitap bilgileri için.. elimdekilee bitince ödül olarak alacağım sanırım. Ama ikincisini.. şeytanlı olan şimdilik korkuttu
Yeni kitabının bilgilerini ilk sayfadaki gibi verirsen ekleyebilirim :) Keyifli okumalar :)kitapzede kitabım bitti yarın koşuyorum öyleyse varım isimli bir kitaba başlıcam
Listeye girmek istiyor musunuz :)Lüzumsuz Adam'ı okuyacağım.
Lüzumsuz kilolar da gitsin
günaydın kızçeler
güncel sayfam 127 Sınıf Arkadaşım ATATÜRK -Ali Fuat Cebesoy
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kitapzede canım kitabımın 90. sayfasındaydım dün. bugün bitirmeyi hedefliyorum inşallah ..
nasılsınız kızlar kitaplar okunuyor mu???? bundan sonra hangi kitaba başlasam heyecanı sardı benii
tess geritsen cerrah ve çırak kitaplarını aldım..
bir sırrım var kitabındaki baş karakterler aynı bu iki kitapta... sevindirik oldum.. tanıdığım aileden birini okuyacağım hissi geliyor :)
sizde durumlar nasıl?
Dün gece kitabımı bitirdim
Şimdi Ya serinin devamını okuyacağım ya da başka bir kitap bulacağım ua da biraz ara vereyim uyku düzenim şaştı
Kitap sayını +1 yaptım miu yenisine başlayınca haber verirsinSıradaki kitabımı eve geçince seçeceğim
Kitap sayını artırdım :) Ben sonunu çok beğenmiştim kesinlikle başka sarah jio kitapları da okuyacağım :)kitapzede yeşil deniz kabuğu kitabım bitti.
Kitap hakkında yorumum: gerçekten son zamanlarda ihtiyaç duyduğum bir aşk hikayesiydi. Güzel ve acıklı bir aşk.. Zaman atlamaları yine güzeldi ve tasvirler içine çekiyor.
MerhabaMerhaba listeye girmek istiyor musun :)
Önemli olan devamlılık ilk sayfadaki kurallarımızı oku ve kitap bilgilerini listedeki gibi tam verince hemen ekleyeceğim listeye seni de :)MerhabaEvet, istiyorum. daha önce yarımdı kitabım, yenisine başlayınca haber et demiştin, ettim İki çocukla, ki birisi daha 2,5 aylık, biraz yavaş gitse de listede olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?