- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür kendime kitap okumak için vakit bulabildim
Dışarı çıkarken nasıl aceleyle çıktıysam kitabimi unuttum ama gelince kesinlikle kendini iyi hissetmek için kendine de vakit ayırmaya ihtiyacın var diyip akşam yemeğimi de yedikten sonra kitap okumaya çekildim
Okudukça okumak istedim hatta eşim geldiği halde ara vermedim
50 küsürlü sayfalardayken bugün 122.ci sayfaya kadar geldim
İnanılmaz güzel bir yazımı var ve hikaye sanki gözümde canlanıyor o an ( İCLAL AYDIN - 3 KIZ KARDEŞ )
Aslında bir rahat verselerdi kesin çok daha fazla okurdum ama neyse buna da şükür
Kızzzzzzzzzzz yine mi yarışşşşşşşşş
Anammmm her kulvarda hatun önde gitmek için elinden geleni yapıyor
Millet tek rakibim THY der ben artık tek rakibim MiuLego diyeceğim senin yüzünden Bizim takım bile sizin başarılarınızı gördükçe çok pis gaza geldi
Allah razı olsun sizlerdeki azim bizlere de sıçrıyor her anlamda
Kız iyiki varsın
Hele şükür kendime kitap okumak için vakit bulabildim
Dışarı çıkarken nasıl aceleyle çıktıysam kitabimi unuttum ama gelince kesinlikle kendini iyi hissetmek için kendine de vakit ayırmaya ihtiyacın var diyip akşam yemeğimi de yedikten sonra kitap okumaya çekildim
Okudukça okumak istedim hatta eşim geldiği halde ara vermedim
50 küsürlü sayfalardayken bugün 122.ci sayfaya kadar geldim
İnanılmaz güzel bir yazımı var ve hikaye sanki gözümde canlanıyor o an ( İCLAL AYDIN - 3 KIZ KARDEŞ )
Aslında bir rahat verselerdi kesin çok daha fazla okurdum ama neyse buna da şükür
AYyyyy damla 16 kitap okumuş. Yılsonuna çoknvar rakibim damla oldu şuanda
Kızzzzzzzzzzz yine mi yarışşşşşşşşş
Selam :)
@MorVampirella kitabım bitti
Tess geritsen-bir sırrım var. Toplam 308 sayfa.
Bugğn 156 daydım ve bitti şükür:))
Kitap epey iyi. Başta olaylara girişte zorlandı ama sonrasında epey açıldı. Gerilim korku polisiye bir kitap. Ve son 15-20 sayfaya kadar katili tahmin edemedim bu açıdan da iyiydi heyacanını hiç kaybetmedi. Tess geritsen in dilini anlatımını akıcılığını gerçekten beğendim. Okuduğum ilk kitabıydı. Listeye cerrah ve çırak kitaplarını aldım şimdiden
Şimdi sıra yeni kitabımda:
Uğur koşar-evliya ve eşkıya 217 sayfalık bir kitap.
Haydi bismillah
Anammmm her kulvarda hatun önde gitmek için elinden geleni yapıyor
Millet tek rakibim THY der ben artık tek rakibim MiuLego diyeceğim senin yüzünden Bizim takım bile sizin başarılarınızı gördükçe çok pis gaza geldi
Allah razı olsun sizlerdeki azim bizlere de sıçrıyor her anlamda
Kız iyiki varsın