Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oku oku valla zaman geçiyor ya birde benim için en büyük terapi yöntemi kahvemi alıp kitap okumak gerçi fark etmiyor okuduğum yer dolmuş otobüs araba iş yeri kitap beni sardıysa bitirene kadar bırakmam 1 gecede bitirdiğim çok olduKitap okuyacağım şimdiiii.
Kararın netleşince bildirimini yaparsın banateşekkür ederim bugün de yeni kitabım geldi Ali Fuat Cebesoy'un Sınıf Arkadaşım Atatürk adlı kitabı 270 sayfa sanırım elimdekini bırakıp buna başlayacağım o denemeler beni biraz sıktı 12. sayfada kaldım
Teşekkür ederim. Bugün başladım Kara Kitap' aEkledim ilk sayfadaki tablomuza
buna bugün başladım zaten bunu bitirip ona devam ederimKararın netleşince bildirimini yaparsın bana
açalım valla adam nasıl kitap yazdıysa öyle
Haydi buyrun gelin canlar derneğimize.
Kürk Mantolu Madonna'yı hayatının her döneminde okuyup beğenenler derneği.
kuyucaklı yusufu okumuştum tam hatırlamıyorum nedense benim için kalıcı olan kürk mantolu madonna . içimizdeki şeytan kitabına başladım fena değildi o da ama yarım bıraktım tekrar başlıycamyeni kitap çok ilgimi çekti. not olarak kaydettim.. bittiğindeki yorumuna göre alacağım..
biz onu 5-6 ay sonra yine okuruz
Kuyucaklı Yusuf daha güzel diyorlar
okunacaklar listemde var daha hiç okumadım onu
bakalım öylemiymiş merak ediyorum
kitabı merak ettimKitap var dediler geldim hali hazırda Gary Chapman - Beş sevgi dili okuyorum. O bitmek üzere bitince yeni kitabımla bende başlarım.
Şu an okuduğum kitaptan fotoğraf eklerim çok faydalı bir kitap olduğunu düşünüyorum
hoşgeldin yoldaş6. Takımdan sevgilerle kitap kurtlarıNasılsınız?
Ben iki çocukla ki küçüğüm henüz iki aylık, fırsat buldukça okumaya çalışıyorum.elimde Mustafa Kutlu’nun “İlmihal yahut Arzuhal”i var, bitmek üzere.bir Kutlu sever olarak bitirince yazarım değerlendirmelerimi
tarihi hoşçakal lokantası hakkında ne düşüüyorsun canım ben çok beğenmiştimŞermin Çarkacı-Tarihi Hoşça Kal Lokantası
Şermin Çarkacı - Kötü alışkanlıklara İyi Öneriler
Nazan Bekiroğlu - Mücella
kitapzede
Ben de çok beğendim dönüp dolaşıp okuyabileceğim bir kitap:)tarihi hoşçakal lokantası hakkında ne düşüüyorsun canım ben çok beğenmiştim
favori hikayen hangisi benim bi kaç tane var ama en aklımda kalanı sıradan anlat fotoğrafçısıBen de çok beğendim dönüp dolaşıp okuyabileceğim bir kitap:)
Maşallah ne kadar özendiriciiiiocak ayından bu zamana kadar 16 kitap okumuşum kitapzede
aslına bakarsan hepsini aynı tadla okudum.Zarife yüreğim acıdı biraz. Bide diyet var:) ha bide şilafgut var Terketti hatun ziyaretgahı hikayesinde şu kısım;favori hikayen hangisi benim bi kaç tane var ama en aklımda kalanı sıradan anlat fotoğrafçısı
ayy süperr o kısmı bende çok severek okudumdu diyetle ilgili olana da yarılmıştımaslına bakarsan hepsini aynı tadla okudum.Zarife yüreğim acıdı biraz. Bide diyet var:) ha bide şilafgut var Terketti hatun ziyaretgahı hikayesinde şu kısım;
Fakat hakkını teslim edeyim; çok muhterem zatmışsın Muazzez.Hani tabelanı yaptırıp göğsüme assam,desem ki,''Burada bir muhterem zat yatıyor'',seni bekleyen kollarıma çaput bağlarlar,gözyaşlarıma dilek taşları atarlar,yani o derece....
Tamam o zaman ilk sayfadaki bilgilerle birlikte yazarsan kitap adını ekleyebilirimbuna bugün başladım zaten bunu bitirip ona devam ederim
Kusura bakma kitapzede bilen bilir beni az kafam kalın oluo jeton bazen geç düşüoİlk sayfada tablomuz ve kurallarımız :)
Selam :)
kitapzede kitabım bitti
Tess geritsen-bir sırrım var. Toplam 308 sayfa.
Bugğn 156 daydım ve bitti şükür:))
Kitap epey iyi. Başta olaylara girişte zorlandı ama sonrasında epey açıldı. Gerilim korku polisiye bir kitap. Ve son 15-20 sayfaya kadar katili tahmin edemedim bu açıdan da iyiydi heyacanını hiç kaybetmedi. Tess geritsen in dilini anlatımını akıcılığını gerçekten beğendim. Okuduğum ilk kitabıydı. Listeye cerrah ve çırak kitaplarını aldım şimdiden
Şimdi sıra yeni kitabımda:
Uğur koşar-evliya ve eşkıya 217 sayfalık bir kitap.
Haydi bismillah
Ekledim listeye :) HoşgeldinnnKusura bakma kitapzede bilen bilir beni az kafam kalın oluo jeton bazen geç düşüo
şu anda Birgül öz an ev anası nı okuyorum 65.sayfadayım
Öncesinde judith malik libetman'dan masallarla yola çık adlı kitabını okudum kişisel gelişim kita ı çok sevdim şimdiki kitabından sonra masal terapisi i de okuyacağım. Kitapta der ki 'bugün kanıtlayacak hiçbir şeyin yok. Sadece kalbine karşı yükümlüsün. Yavaşla ve dinle. Seni ne yapmaya çağırıyor'
@MiuLego bu özellikle senin seveceğini düşündüğüm bir kitap okumadıysan Douglas preston dan mephisto çıkmazı
Azra kohen den Fi çi ve pi okundu
Keith ablow psikopat
Tım weaver ölüm patikası
Grange dan lontano ve kongoya ağıt
Rick springfiels olur böyle noktan şeyler
Jodi ann bickley bir milyon sevgi dolu mektup
Sherlock ölümcül oyun