- 26 Şubat 2010
- 2.064
- 1.664
uçurtma avcısıs süperdi arada aklıma geliyor da nasıl olur diyorum nerden nereyeHarika bir kitap uzun süre etkisinden kurtulmayacaksınız, beni çok sarsmıştı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uçurtma avcısıs süperdi arada aklıma geliyor da nasıl olur diyorum nerden nereyeHarika bir kitap uzun süre etkisinden kurtulmayacaksınız, beni çok sarsmıştı.
Bugün veya yarın yeni kitaba başlamayı umuyorumListeye ekledim bu seneki kitap sayını yeni başlayacağın kitabın adı sayfa sayısını söylersen hemen eklerim :)
Daha eski okuduklarından da varsa eklersen sevinirim. Yeni liste oluşturmaya başladım kendime :)seninle okuduklarımız arasından 2 kitap tutuyor ama listende görüp kendi alacaklarımın listesine eklediğim kitaplar oldu bende bir ara yazıp atarım buraya ama benimki sadece ocak ayından beri diğerlerini saysam daha çok olur sırf 12 kitaplık seri okudum 5 yılda
Bunca yıllık hayatımda beni en çok etkileyen kitap oldu, kitaplığımın önüne geçince hemen gözüme çarpıyor.uçurtma avcısıs süperdi arada aklıma geliyor da nasıl olur diyorum nerden nereye
Aklımda olsun ben severim psikoloji kitaplarını :)Psikoloji ile ilgisi olanlara Mustafa Ulusoy’un kitaplarını tavsiye ederim hepsi çok güzel çık akıcı
iyi okumalarHerkese merhaba,
Kaç gündür geceleri yorpun argın uyuya kalıyorum..
Bu gece kitaba devam, yatağa doğru yola çıktım
Teşekkür ederimiyi okumalar
çok severek bayıla bayıla okuduğum bir seri vardı 2010 senesinde başlayıp geçen sene son kitabını okuduğum cadı serisi yasmine galenorn fantastik ve biraz açık bir kitapDaha eski okuduklarından da varsa eklersen sevinirim. Yeni liste oluşturmaya başladım kendime :)
Ramazan geçsin de öyle oku bari miyoşumBu kitabı hiç sevemedimmm.
Kitap okumaktan soğuttu beni,hala sevişiyorlar yahu..
Ramazan geçsin de öyle oku bari miyoşum
ara ver sende başkasına geç abdest bozmasın kız ramazanda
Allah seni ne yapmasın..
Ne güzel kitaplarım var şu bitmedi diye geçemiyorum.
ara ver sende başkasına geç abdest bozmasın kız ramazanda
not aldım bile
Evetttt o kadın şahaneee. ❤❤❤
Kitap; Uzun Yağmurlardan Sonra / Bella Andre fenaaa fenaaaa
ay biz neden böyleyiz ayyyyyyy banutamda ben aynı şeyi kelimesi kelimesine smileysi smileysine yazacaktım benden erken davrandın
Öğrendim ama adını artık Ramazandan sonra alalım tübeeeeee bu günlerde okunmaz
damla ne güzel hepsini bir arada götürüyorsun canım.. kocaman tebrikler.. kitap biriktirmeye bayılırım ben de kütüphane yapıyorum kendiime.. başkasının kitabımı asla okumam o yüzden.. ille kendi kitabım olacak okuyacağım ve kütüphaneye koyacağım onu..yetişirsin tabi ki sende o azmi görüyorum bende 5,5 yaşında kız var birde kpss dersleri sen beni geçersin bile arada kızım içinde gelişim kitapları okuyorum sıkılıyorum yoksa çok daha fazla okurum benim ev kütüphane gibi
Bu kitabı hiç sevemedimmm.
Kitap okumaktan soğuttu beni,hala sevişiyorlar yahu..