Eve gidince hemen bakıp yazayım olur mu?@beyazinci @Suzi1704eceboce @serguzestt damlapal
Eveet bana hala Ocak ayından beri kaç kitap bitirdiğinizi söylemediniz konuya devamlılık istiyorum. Konu yeni olduğu için taviz vererek 8 Haziran cumayı son gün olarak belirledim o tarihe kadar bana bildirin lütfen.
Bir diğer konu 8 Hazirandan sonra takibe başlayacağım kimler gelip bildirim veriyor kimler gelmiyor, gözüm üzerinizde kitap kurtları
Tamam ☺Oo çok güzel bir kitaptır, sizin sevgi diliniz neymiş bitirince yazın bakalım
İyi ki haberdar ettin canım memnun oldumOoooo kitap kurdu eflal gelmiş böyle bir yerde kesinlikle olmalısın. Bugün bu kitabı alacağım eflal
Tanamdr ☺
Evet bonusum biliyorum. Özel mesaj atmış bana ama benim takıma zar zor girdiğim dönemlerde.. çook geç gördüm mesajı ve öylelikle öğrenmiştim :)@MiuLego eski 7.takımlı vampir biliyomuydun
dün benim kızın gösterisi vardı geç geldik eve o yüzden okuduğum kitabı da elime alamadım. bu akşam inş bildireceğimEve gidince hemen bakıp yazayım olur mu?
Ben bir kitap okudum simyacı isimli başka kitap okumadım şimdi ikinciyi okuyorum
Kusura bakma yazdım sanmıştım ya unutmuşum yazmayı
İlk sayfada tablomuz ve kurallarımız :)liste nerdekiiii baktım bulamadım
Eve gidince hemen bakıp yazayım olur mu?
Şermin Çarkacı-Tarihi Hoşça Kal Lokantası
Şermin Çarkacı - Kötü alışkanlıklara İyi Öneriler
Nazan Bekiroğlu - Mücella
kitapzede
Harikasın şu an için yıl sonu birinciliğinde açık ara öndesin :)ocak ayından bu zamana kadar 16 kitap okumuşumkitapzede
teşekkür ederim bugün de yeni kitabım geldi Ali Fuat Cebesoy'un Sınıf Arkadaşım Atatürk adlı kitabı 270 sayfa sanırım elimdekini bırakıp buna başlayacağım o denemeler beni biraz sıktı 12. sayfada kaldımHarikasın şu an için yıl sonu birinciliğinde açık ara öndesin :)