Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada benim yarım kalmış bitiremediğim kitaplarım da var. Bazen onlardan da okuyorum az az. Mesela Bebeğinize Fransız Kalın 324 sayfa ben 252. sayfadayım. Aylardır bitiremedim
Bi olay anlatılmadığı için bu tarz kitaplarda, bazen içim bayılıyor ve başka kitaba başlıyorum. O da öyle yarım yarım kalıyor. Hiç istemiyorum aslında böyle yapmayı
@ballikayfe
oynakbasi34
@eceboce
Hepiniz hoşgeldiniz Ocak ayından beri kaç kitap okuduğunuzu söylerseniz sayı olarak liste başına ekleyeceğim :) Listedeki kitaplarını kontrol edin doğru mu yazdım :)
+mesaj tekrarı bekliyorum hala
Bende de kitabı yarım bırakmama takıntısı var ördeğim. Bazen hiç beğenmediğim kitapları resmen zorla da olsa okuyorum. Çok uzun sürüp kitap okumamı da engelleyebiliyor ama takıntı işte.
Tamamdır yarın ekleyeceğim tabloya iyi okumalar :)Konuyla ilgilendiğin için teşekkürler sevgili morvampirella.
Bu sene okuduğum kitapları yazayım.
Sherlock Homes kızıl dosya 240 sayfa
Sherlock dörtlerin imzası 208 240 sayfa
beynine format at 221 240 sayfa
Gece nöbeti 472 240 sayfa
fat fatale 200 240 sayfa
Atatürk'ün aşkı latife 360 240 sayfa
Şimdi Sherlock Holmes Dehanın Esrarengiz Yüzü kitabına başladım.
Hoşgeldin yarın listeye eklerim ocak ayından beri toplamda kaç kitap okuduğunu sormuş muyudum:)Merhaba bugün başlayacağım kitap Elif Şafak Sanma ki Yalnızsın 214 sayfa ara ara içeriğinden bahseder paylaşım yaparım
Yarın listeye ekleyeceğim:)bendeMaalesef ancak iki kitap okudum
Biri Ahmet batmanın Sıcak kahve kitabı
Biride Katie Wall'in Aşkımız Şansa kaldı adli kitap ikisini de kesinlikle tavsiye ederim ben çok beğendim ♡♡♡♡♡
Bende de var aynı takıntı ille biri bitecek ki diğerine başlıyalım öbür türlü yarım kalan aylarca sürünüyor
bende okumak istiyorum onu nerdeyse bütün kitaplarını okudum onun sen başla bakalım sonrada ben başlarımMerhaba bugün başlayacağım kitap Elif Şafak Sanma ki Yalnızsın 214 sayfa ara ara içeriğinden bahseder paylaşım yaparım
Ben de kendime çok uyuz oluyorum bu konuda. Yarım kaldığı için içim hiç rahat olmuyor ama işteBende de kitabı yarım bırakmama takıntısı var ördeğim. Bazen hiç beğenmediğim kitapları resmen zorla da olsa okuyorum. Çok uzun sürüp kitap okumamı da engelleyebiliyor ama takıntı işte.
Bu kitap benim de ilgimi çekti. Ben de ismini not aldım.İzle tavsiye ederim, güzel bir uyarlama olmuş, dizinin ikinci sezonunu dört gözle bekliyorum
O takıntı bende de var ama ördekime de katılıyorum. Çocuk gelişimiyle ilgili benim de yarım bıraktığım kitaplar var. Öyle kitaplar bi anda okunmuyor zaten. İhtiyaç duydukça başvurduğun bi kılavuz gibiBende de kitabı yarım bırakmama takıntısı var ördeğim. Bazen hiç beğenmediğim kitapları resmen zorla da olsa okuyorum. Çok uzun sürüp kitap okumamı da engelleyebiliyor ama takıntı işte.
Ahahah di mi içim bayılıyor şöyle yapın böyle yapın şunu bilin bilmem neO takıntı bende de var ama ördekime de katılıyorum. Çocuk gelişimiyle ilgili benim de yarım bıraktığım kitaplar var. Öyle kitaplar bi anda okunmuyor zaten. İhtiyaç duydukça başvurduğun bi kılavuz gibi
Aynen öyle gerçekten. Ben de bi ara deli gibi okurdum onları yok uyku eğitimi yok tuvalet eğitimi... Okurken kolay geliyo ama öyle olmuyo. Büyük kızımı deneme tahtası gibi kullandım ama şimdi öğrendim ki akışına bırak.Ahahah di mi içim bayılıyor şöyle yapın böyle yapın şunu bilin bilmem ne
Zaten ara verdim artık bebeklerle ilgili kitap falan okumayacagim. Okusam da boş gibi geliyor bazen, söz konusu bebek olunca en iyi kitap annelik iç güdüsü sanki
Evet en güzeli doğal ebeveynlikAynen öyle gerçekten. Ben de bi ara deli gibi okurdum onları yok uyku eğitimi yok tuvalet eğitimi... Okurken kolay geliyo ama öyle olmuyo. Büyük kızımı deneme tahtası gibi kullandım ama şimdi öğrendim ki akışına bırak.
Dediğin gibi annelik içgüdüsüyle insan birçok şeye cevap buluyor içinde
Çok merak ettim, okumalıyım.Bu okuduklarımdan birinci kitap inanılma güzel bir kitap, herkese tavsiye ederim. Türkçe çevirisi. (Damızlık kızın öyküsü( çok çirkin bir çeviri olmuş)
Bu kitabın geçen sene dizisi se çekildi..
Tüm Kadınlar okumalı bence..
Konu: gelecekte bir zamanda teknolojinin geriye gittiği ve insanların despot bir yönetim tarafından sınıflara ayrılarak yönetildiği bir ülke (Amerika) ve bu sınıflardan biri olan doğurgan kadınlara zorla katılmak zorunda kalan bir kadının yaşam öyküsü..
Kitapta cinsiyet ayrımının en uç noktası yaşanıyor. Damızlık Kadınlar her sene çocuğu olmayan bir aileye gidip çocuk yapmaya çalışıyor ( kadınların doğurganlığı maalesef ilaçlar va yüzünden çok düşmüş ve nüfus artılı için böyle bir yöntem bulmuşlar)
Bu kitap beni çoook derinden etkiledi..
Ben de şu aralar herkes okuyor diye merak ediyordum. Kitap alışverişi yaparken fiyatı uygundu bir de onun kitabını alıp okuyayım dedim :)Eki Görüntüle 2153411 Bu ara herkes bir ucundan okuyor onunhakkında bilgiler paylaşayım dedim
Ben de kendime çok uyuz oluyorum bu konuda. Yarım kaldığı için içim hiç rahat olmuyor ama işte
O takıntı bende de var ama ördekime de katılıyorum. Çocuk gelişimiyle ilgili benim de yarım bıraktığım kitaplar var. Öyle kitaplar bi anda okunmuyor zaten. İhtiyaç duydukça başvurduğun bi kılavuz gibi
Hayır ama çok kitap okudum akşam sayıp söylerim isimleri gerekiyor mu pekiHoşgeldin yarın listeye eklerim ocak ayından beri toplamda kaç kitap okuduğunu sormuş muyudum:)