Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahmet Ümit'in ilk okuduğum kitabıydı Bir Istanbul Hatırası. Ama balık hafızam hatırlamıyor tabiMerhabalar kızlar Limon Ağacını bitirdim moni Filistin için çok üzgünüm 2002 yılına kadar olaylar geçiyor farkında olmamak ne büyük bir ayıp kendi adıma. Büyük güçler dünyayı karıştırmasalar da keşke hiçbir ulus vatanından olmasa..
Yeni kitabım Ahmet Ümit İstanbul hatırası ilk defa Ahmet ÜMİT okuyacağım. 561 sayfa.
Hangi kitaba başladın? :) bilgilerini verirsen moni ilk sayfadaki tabloya ekler.Slm kızlar
Ben de yeni başladım kitaba
TabiBiraz aktiflessin buralar yahu haydi
Ahmet Ümit'in ilk okuduğum kitabıydı Bir Istanbul Hatırası. Ama balık hafızam hatırlamıyor tabi
Hangi kitaba başladın? :) bilgilerini verirsen moni ilk sayfadaki tabloya ekler.
İlk defa yazarın kitaplarını okuyorum polisiye sevenlere tavsiye ederim şimdiden 107. sayfadayım. moniBiraz aktiflessin buralar yahu haydi
Ahmet Ümit'in ilk okuduğum kitabıydı Bir Istanbul Hatırası. Ama balık hafızam hatırlamıyor tabi
Hangi kitaba başladın? :) bilgilerini verirsen moni ilk sayfadaki tabloya ekler.
Günde 100 sayfa okuyabilsem keşke 2-3 güne bir kitap bitirirdim194. sayfadayım moni ve arkadaşlar. Bugünkü hedefim 100 sayfa okuyabilmek. Evde hiç okuyamıyorum kızım geç uyuyor , onu uyutup okurum diye düşünürken ben uyuyorum.
Oyun Oynama Sanatı'nı okuyorum, yazarı Aletha Solter. Çok az kaldı aslında ama çok yoğun bir dönemdeyim, bitiremedim bi türlü..morordek sen hangi kitabı okuyorsun
Günde 100 sayfa okuyabilsem keşke 2-3 güne bir kitap bitirirdim
Oyun Oynama Sanatı'nı okuyorum, yazarı Aletha Solter. Çok az kaldı aslında ama çok yoğun bir dönemdeyim, bitiremedim bi türlü..
Kesinlikle haklısın. Roman tarzı kitaplar daha hızlı okunuyor ama elimdeki gibi ebeveynlik kitapları öyle hop diye okunmuyor maalesef :)Her kitap 100 sayfa okunmuyor ne yazık ki canım Ahmet ÜMİT çok akıcı ve nerede kalmıştım diyemiyorum. Limon Ağacı'nda aynı değildim . Okuduğun kitap güzel bir kitap okumuştum geçen yıl.
Evet canim sakın kafayla özümseyerek okumak gerek. Ben artik o tarz kitaplar okuyamıyorum işe gidip gelirken okuduğum için.Kesinlikle haklısın. Roman tarzı kitaplar daha hızlı okunuyor ama elimdeki gibi ebeveynlik kitapları öyle hop diye okunmuyor maalesef :)
Ben de sevdim kitabı. Baya bi fikir edindim kitap sayesinde.
Ben de anca uyumadan önce okuyabiliyorum. O sebeple de çok yavaş ilerliyorumEvet canim sakın kafayla özümseyerek okumak gerek. Ben artik o tarz kitaplar okuyamıyorum işe gidip gelirken okuduğum için.