- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oley kaptanicem de gelmişabowww bizim kızlar burdaymış benimde haberim yokmuş dün 4 kitap alıp bugün 1 ini okuyayım boş zamanımda diye işe getirmemin sebebi çıktı ortaya
ben de bugün zülfü livaneli nin huzursuzluk kitabını aldım. Bu gün başlayacağım inşallah henüz başlayamadım kitap 154 sayfa
Hayırlı olsun canım
hoşgeldin şahnurumabowww bizim kızlar burdaymış benimde haberim yokmuş dün 4 kitap alıp bugün 1 ini okuyayım boş zamanımda diye işe getirmemin sebebi çıktı ortaya
ben de bugün zülfü livaneli nin huzursuzluk kitabını aldım. Bu gün başlayacağım inşallah henüz başlayamadım kitap 154 sayfa
Olur tabii ki canım, sayfa sayıısı belirleriz mesela 150 ya da 200 sayfayı bir kitap sayabiliriz.Merhaba kızlar
kitap yerine başka bişeyler (makale, yazı vb) okuyabilir miyiz? Mutlaka kitap mı olmalı?
Bu kitabı yarıladım bile, klasik amerikan proje kitaplardan basit bir dille yazılmış ve çok fazla tekrar içeriyor. Kitap bana henüz bilmediğim birşey öğretmedi yine de başlamışken bitireceğim. Bunun ardından çok önce başlayıp doğumdan sonra devam edemedigim Karl Ove Knausgård "kavgam cilt 3"e devam edeceğim.Selamlar
Ben de ilkokuldan beri kitap okumayı seviyorum. Bebek sahibi olunca ancak bebek bakimi kitaplarina zaman ayirabiliyorum. Elizabeth Pantley the no cry sleep solution'a baslayacagim bu aksam zaman kalirsa.
Oley kaptanicem de gelmiş
hoşbulduk kızlar dün akşam üzeri başladım 48. sayfaya geldim ne zamandır basılı kiğtap okumayınca özlemişimhoşgeldin şahnurum
günaydınlarr
hoşbulduk kızlar dün akşam üzeri başladım 48. sayfaya geldim ne zamandır basılı kiğtap okumayınca özlemişim
iyi ki eklemişsin monişim tkımlara buranın linkini