- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
Selam ördekim, konuyu üzerime aldım inşallah kaldığımız yerden devam edicez.Bildirim gelmişken bildirim yapayım :)
2 gün önce Siyah Süt'ü bitirdim ve yine Elif Şafak'ın Aşk kitabına başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam ördekim, konuyu üzerime aldım inşallah kaldığımız yerden devam edicez.Bildirim gelmişken bildirim yapayım :)
Aaa süper olmuş monişim, şimdi sen diyince fark ettimSelam ördekim, konuyu üzerime aldım inşallah kaldığımız yerden devam edicez.
Devralmana sevindim canım tekrar canlanacak burası. Herkes gitti biz üç beş kişi devam ettirmeye çalışıyorduk. Böyle iyi olduMerhaba
Malum, konu sahibi uzun süredir foruma giriş yapmıyor. Konuyu, 10. takım kaptanı olarak ben devraldım.
Liste uygulamamız devam edecek, 1 Ocak itibari ile liste tutmaya başlıyorum.
Yeni yıl yeni kitaplar.
Hatırladığım kadarı ile yıllardır başlayıp bitiremediğim 3 kitap var.Bildirim gelmişken bildirim yapayım :)
Hadi sende başla.Mutlu haftasonları
Başladım ama günlerdir okuyamıyorum
Kitap 415 sayfa ve ben 29. sayfadayımmoni >> Oytun Erbaş, Psikiyatrinin kara kitabı. Sayfa sayısı: 246 sayfa, okunan sayfa sayısı: henüz 0
kardelelen321 >> İskender Pala, Babil'de ölüm İstanbul 'da aşk. Sayfa sayısı: , okunan sayfa sayısı:
morordek >> Elif Şafak, Aşk . Sayfa sayısı: , okunan sayfa sayısı:
Umarım ben bitirebilirim monicim Zaten çok yavaş okuyorum, bitse de kaç ayda biter bilmiyorumHatırladığım kadarı ile yıllardır başlayıp bitiremediğim 3 kitap var.
İlki yıllar önce başladığım ve bitmeyen yabancı bir yazarın aşk konulu kitabı.
İkincisi Elif Şafak'ın Aşk.
Ve 3 kez başlayıp çok beğenmeme rağmen bir türlü bitiremediğim, Kürk mantolu madonna.
Hadi sende başla.
Hoşgeldin canımMerhaba takımıma girip selam veriyim derken moni nin mesajıyla Kitap ve zayıflama deyince ilk sayfayı okumadan direk daldım :)
Kendimi burada buldum
Haberin bile yoktu buradan
burada ne kaynatıyorsunuz çorbada benimde tuzum olabilirmi acaba
Hayırlı olsun canım
Merhaba,
10. takım olarak başlattığımız okuma etkinliğine tüm zayıflamaya çalışan, kitap okuyan arkadaşları bekliyoruz. Gelin birlikte kitap kurdu olalım .
YAPMAMIZ VE BİLMEMİZ GEREKENLER
1- Haftada en az iki kez gelip bildirim vermelisiniz. (x. sayfadayım. x kitabı okuyorum gibi) Bildirimlere mutlaka beni etiketleyin ki takip edebileyim.
2- Bitirdiğiniz kitap ile ilgili bilgi veren düşüncelerinizi içeren yorum paylaşabilirsiniz. Diğer arkadaşlara fikir olması amacıyla.
3- Herkes okuduğu kitaptan sevdiği alıntıları paylaşabilir .
4- Herkes her türden kitap okuyabilir.
5- Ay sonunda herkes o ay bitirdiği kitapları adları ile birlikte yazarak beni etiketleyecek.
5-Her ay en çok kitap okuyan 3 kitap kurdu ilk sayfada ilan edilecek.
6-Geçmişi okuyup durumlardan haberdar olunması ricamdır.
Eki Görüntüle 2216557
ÜYE ADI O.KİTAP SAYISI GÜNCEL KİTAP ADI YAZARI SAYFA SAYISI BAŞLANGIÇ TARİHİ OKUNAN SAYFA SAYISI Moni 0 Psikiyatrinin kara kitabı Oytun Erbaş 18 Aralık 246 0 Morordek 0 Aşk Elif Şafak 18 Aralık 415 29 Kardelen321 0 Babil'de ölüm İstanbul 'da aşk İskender Pala 18 Aralık ? 0 Eki Görüntüle 2216561
Bir kitabın son satırını da okuduktan sonraki gülümsemeyi veya göz yaşını, kitabın kapağını kapatıp, eğik durmaktan yorulmuş boynunu arkaya yaslamayı ve içinden çıkmış olduğun dünyayı gözden geçirmeyi kitap okumayanlar bilmiyor. Düşünebiliyor musun?
Eki Görüntüle 2216563