- 28 Eylül 2012
- 34
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıosun burda kardeş tüm sayıları yazcakmısın sayfamda
hayırlı akşamlar ben geldiimm nerdesiniz kaçaklar itiraf edin hangi topiklere takılıyorsunuz
sağol esenciğim iyiyim çok şükür ama eski sohbetlerimizi özlüyorum sırf kk için açıyordum pcyi.şimdi öylesine açıyorumKız nick mi değiştirdin ?
Ben giremiyorum pek
Ama diğer kızları bilemiycem artık...
Nasılsın kardelencim ? Keyifler nasıl ?
sağol esenciğim iyiyim çok şükür ama eski sohbetlerimizi özlüyorum sırf kk için açıyordum pcyi.şimdi öylesine açıyorum
merhaba esenciğim ne haber iyimisinBen de özlüyorum işin açıkçası. Ama uğradığımda da kimsecikler olmuyor
merhaba esenciğim ne haber iyimisin
iyiym işte yaşıyorum bir şekilde ..oğluş ödevlerle boğuşuyor.çok üşengeç olduğu için işkence olarak görüyor ödev yapmayı.Çok şükür canım. İşte bildiğin gibi aynı devam. Oğlanla vakit geçiyor işte akşam bir şekilde. Bana daha çok düştü doğal olarak. Bir dakika bile yalnız kalamıyorum :)
Senin oğluş nasıl ?
Hayat nasıl gidiyor ?
Diyet nasıl gidiyor ?
inanmıyorum yaaa herkes nerede???????????????????????????????*
canlarım yaaa herkes zayıfladı mı yoksa vaz mı geçti bu işten?????
fatoş hoşgeldin nerlerdesin açtın mı kafeni ..eeee anlat bakalılm.biz bildiğin gibi değiliz önce diyeti saldık sonra geyiği saldık herkes soğudum dedi kaçtıselam canlar ben yokum ya ondandır:))))))nasılsınız bakalım ya dagıldınızmı ben yoken((hee
merhaba esenciğim ne haber
iyiyim çok şükür, öyle diyelim öyle olsun canım senden naber ?
nihayet birbirimizi yakaladık ..
selam canlar ben yokum ya ondandır:))))))nasılsınız bakalım ya dagıldınızmı ben yoken((hee
Merhaba kizlar!
Kimse gelmiyor diye gelmiyorum ben de artik.. Yine de bi ugrayim dedim ama yine tabiki kimse yok
Neyse gorusmedigimiz bu arada kendinize cok cok ii bakin...