Hem uygun fiyatlı hem de eğlenceli bir tatil yapmak istiyoruz.

bu mevsimde her yer çok kalabalıktır yani aşırı kalabalık istemiyorsanız eylül ayı daha doğru olur aslında. hele ki izmir, şu an bütün istanbul orada neredeyse mesela.
ben hiç apartta kalmadım o konuda birşey diyemiyorum malesef. bütçeye göre filtreleme yapınca sanırım çok hoşunuza gitmedi çıkan yerler ki burada güvenliği sorgulamak istediniz.

Yorumlarda burdan daha çok şey ogrenirsiniz ve kafanız karışmaz.ben her sene tatil yapıyorum ailemle.Babam yorumları okur.Turlarda olur.

Her şey yazar orda garson tavrından komşulara kadar.

Demek istediğim bu yazar zaten. Her şey yazar .
Gerçekten herşey.

Arkadaşımın yıllık izin hakkı yok maalesef. Ben de çok isterdim daha sakin ve uygun bir zamanda gitmeyi

Arkadaşımın yıllık izin hakkı yok maalesef. Ben de çok isterdim daha sakin ve uygun bir zamanda gitmeyi

o zaman izmir ve civarı bu dönemde beklentinizi vermez gibi duruyor. çok kalabalık. bir de izmirde kalıp her gün araba ile plaja gitmek vs çok aşırı yorucu.
3 gün için ya yakın bir yer seçin yada ultra herşey dahil bir yer.
bu arada müsilaj durumu nasıl bilmiyorum, erikli - saros körfezi güzeldir, eğer istanbuldaysanız. araba ile rahat gidebilirsiniz.

Bakın. Ben cahil birisi değilim. Alacağım yüz kremini bile pek çok yerden yorumunu okuyarak alırım.
Elbette başka yerlere de bakıyorum. Seçme sürem kısıtlı ve burada kadınların olduğu bir platformda daha sağlıklı bir yanıt bulabileceğimi düşünerek danışmak istedim.
Her yaptığınız yorum açtığım konuya negatif bir tutum içinde. Tamam size göre yanlış bir yerde de olabilirim. Ama illa bir yorum yapmak için hala ve hala ısrarınız neden ? Sizin fikrinizi okudum ölçülü bir şekilde yanıt verdim. Teşekkür ederim.
Isterseniz şikayette edebilirsiniz. Ama Lütfen ben artık fayda katacak yorumlar okumak istiyorum.
Aradığınız yanıt buysa evet başka yerlerden de teyit ediyorum. Kolaycı bir insan değilim yalnızca panik bir insanım. Tatil kültürüm yok. Bu konuda acemiyim ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Burada sevgilisinin kıyafetine karıştığından dolayı konu açan pek çok insan var. Onlara da bu konunun emsalleri var deyip önceki konulara bakmasını mı istiyorsunuz yoksa şartlarına göre yorum mu yapıyorsunuz?
Lütfen Ama lütfen. Sizi gayet iyi anladım ama ben bu yolu tercih ettim. Fikrinize saygı duyuyorum ama yorum yapmanızı daha fazla istemiyorum çünkü benim için faydalı değil.

Ankaradayım. Kişi başı 3 4 bin tl. 3 günlük tatil için yeterli değil midir ?

Haklısınız belki konu actınız fıkır beklıyorsunuz. Ama allah rızası ıcın dert demeyin yahu. Hanı demıssınız ya illa kaynana gelın derdımı olmalı diye. Su actgınız başlık inanın bdv bolumndeki cıddı sıkınıtılar ıcın konu acan ınsanlara karsı ayıp kaçıyor. Yanı kızgın kumlardan serın sulara nasıl atlarım sorusunu tatil başlığında acabılırdınız dert bolumunde degıl.

Hayatta herkesin kişiliği ve karakteri aynı değil maalesef. Benim kaygı bozukluğum var. Çok panik bir insanım.
Ama Bu da dert mı diyen insanlar yüzünden kaygı bozukluğum nüksediyor. Ve gerçekten lanet olsun ki herkese tek tek açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Orada yazdığım konu belli. Eğer dert olarak görmüyorsanız yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bu gibi yorumlar yüzünden gerçekten sinirlerim alt Üst oldu. Ben Bu konuyu açarken benim kaygı bozukluğum var. Çok endişeli ve panik bir insanım diye belirtmek zorunda değildim
Yahu Hayatımda 3. Kez tatile gideceğim ve çok ağır şartlar altında çalışıyorum. Işimi biraz daha garanti altına alabilmek ve fikir alabilmek için konu açmışken sizin yorumunuz gibi pek çok yorumla uğraşmak zorunda kaldım.

Nereden Izmire gideceksiniz? Ucak bileti icin ayirdiginiz parayla direk araba kiralayip arabayla gidin. Uc farkli masraf olmaz o zaman. Bir de Izmır kesin mi, baska alternatifler de dusunuyor musunuz? Akcay, ayvalik, altinoluk vs...?
Balıkesir vs de olur. Arkadaşım uzun yolda hiç kullanmadığı için uzun yol biraz riskli açıkçası.

Siz negatif tutum görmemişsiniz. Ne zaman kuralları hatırlatmak negatif tutum oldu.Ayrica özür dilemisken .Bir üyenin yorumuyla yargiliyorsunuz.

Ki ne demek istedigimizi anlayanlar var.

Tatil kültürü budur işte sıralamak ve yorum okumak .Olmayan tatil kültürunuzle size hayatta başarılar.İyi tatiller.

Teşekkür ederim

Balıkesir vs de olur. Arkadaşım uzun yolda hiç kullanmadığı için uzun yol biraz riskli açıkçası.
Altinoluk bana gore guzel bir tatil yeri. Carsisini baya guzellestirdiler son donemde. Dogal guzelliklerle ilgilenirseniz gezip gorulecek cok yer var. Asosa yakin, gunubirlik gidip gezebilirsiniz. Tekne gezileri yapiliyor. Kordonunda bircok guzel mekan var. Otel oneremeyecegim, hic otelde kalmadim, kucuklukten beri yazligimiz var orada ama ev tutabilirsiniz ya da butik otellerini arastirabilirsiniz. Yalniz denizi soguktur, demedi demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…